DRHAUSE je napisao/la: ↑04 jun 2026, 15:24Navodno masnoća u jetri koja je za posljedicu imala zatajenje srca.
Čitavu sezonu "Udvajanja" su obilježile smrti velikih košarkaških i nekošarkaških asova koje je Edin sa Milošem ispratio na sebi svojstven način uz te često pričajući o samoj smrti. Nakon smrti Duleta Vujoševića je često ponavljao onu "nije me strah smrti već umiranja" I na kraju sve završi njegovom tragičnom smrću.
Tuga golema, ogroman čovjek nešto najbolje što ovaj grad ima, sad već imao.
IN MEMORIAM: Edin Avdić
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna
Re: IN MEMORIAM: Edin Avdić
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Molim vas da napisete kada bude informacija u vremenu i mjestu dzenaze
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
rossonero85
- Kontakt:
-
rossonero85
- Kontakt:
Live stream:
- akisarajevo92
- Kontakt:
prerecorded, ovo je pricao pred mec Dubai - Partizan
Don't believe the hype.
-
rossonero85
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:24prerecorded, ovo je pricao pred mec Dubai - Partizan
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
U subotu će biti i u Beogradu, u 14:00h hotel Crowne Plaza.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:30Ponedjeljak, u 11:00 komemoracija u Narodnom pozoristu. Dzenaza ili u 14:00 ili 14:30 na Barama.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Mislim da je u 13:00..VensanKasel je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:12U subotu će biti i u Beogradu, u 14:00h hotel Crowne Plaza.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:30Ponedjeljak, u 11:00 komemoracija u Narodnom pozoristu. Dzenaza ili u 14:00 ili 14:30 na Barama.
- VensanKasel
- Kontakt:
U pravu si, do mene.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:41Mislim da je u 13:00..VensanKasel je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:12U subotu će biti i u Beogradu, u 14:00h hotel Crowne Plaza.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:30
Ponedjeljak, u 11:00 komemoracija u Narodnom pozoristu. Dzenaza ili u 14:00 ili 14:30 na Barama.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
rijetko u cemu mozemo reci da imamo nesto svjetsko, da se ne stidimo porediti ni sa cim, ni sa kim
Edin je bio jedan od tih, svjetska klasa u onome sto radi i da ne postoji komentator na svijetu da mogu birati da mi prenosi utakmicu kojeg bi izabrao prije njega
naucio je ljude toliko toga o kosarci, naucio je da postoji "dobar faul", sta znace odredjene sekvence i momenti, edukovao citav niz needukovanih gledalaca i nikad se nije bojao da iznese svoje misljenje i svoj stav. to ga je na kraju i kostalo.
zao mi je sto vjerovatno nije bio svjestan koliko ga ljudi vole, i kakvi ga ljudi toliko vole, postuju i cijene
ostali smo uskraceni za jednu perspektivu kosarke, za cistu iskrenu i otvorenu diskusiju o kosarci i za brdo neispricanih cinjenica i anegdota kao i onih novih koje bi stvorio i koje bi obogatile nase pracenje kosarke
jako je tesko postici ovo sto je on postigao, da nisi direktno dio neke branse kao trener, igrac, vlasnik, finansijer a da si postigao toliki efekat i imao toliki uticaj na to cime se bavis i ako na nasim prostorima postoji neka nagrada za ljudi koji su doprinijeli popularizaciji i razvoju bilo kojeg sporta, treba da nosi ime po njemu
dugo mi ovako tesko nije pala smrt neke javne osobe, prvenstveno zbog njegovih kvaliteta, a drugo jer znam koliko smo svi mi koji volimo kosarku ostali uskraceni, nedoreceni
Edin je bio jedan od tih, svjetska klasa u onome sto radi i da ne postoji komentator na svijetu da mogu birati da mi prenosi utakmicu kojeg bi izabrao prije njega
naucio je ljude toliko toga o kosarci, naucio je da postoji "dobar faul", sta znace odredjene sekvence i momenti, edukovao citav niz needukovanih gledalaca i nikad se nije bojao da iznese svoje misljenje i svoj stav. to ga je na kraju i kostalo.
zao mi je sto vjerovatno nije bio svjestan koliko ga ljudi vole, i kakvi ga ljudi toliko vole, postuju i cijene
ostali smo uskraceni za jednu perspektivu kosarke, za cistu iskrenu i otvorenu diskusiju o kosarci i za brdo neispricanih cinjenica i anegdota kao i onih novih koje bi stvorio i koje bi obogatile nase pracenje kosarke
jako je tesko postici ovo sto je on postigao, da nisi direktno dio neke branse kao trener, igrac, vlasnik, finansijer a da si postigao toliki efekat i imao toliki uticaj na to cime se bavis i ako na nasim prostorima postoji neka nagrada za ljudi koji su doprinijeli popularizaciji i razvoju bilo kojeg sporta, treba da nosi ime po njemu
dugo mi ovako tesko nije pala smrt neke javne osobe, prvenstveno zbog njegovih kvaliteta, a drugo jer znam koliko smo svi mi koji volimo kosarku ostali uskraceni, nedoreceni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Malo Edinog duha
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Baš tako buraz, čak i u vremenu kad je naša košarka bila na dnu imali smo Edina koji je svjetska klasa. Ja zadnjih 15 godina košarkaške utakmice gledam skoro isključivo kad on radi, NBA recimo mi je potpuno negledljiva bez njegaultrasstyle_tz je napisao/la: ↑05 jun 2026, 09:01rijetko u cemu mozemo reci da imamo nesto svjetsko, da se ne stidimo porediti ni sa cim, ni sa kim
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- NerminFatic
- Kontakt:
Haha to sam ja napravio. U nadi da pokrenemo peticiju da KK Bosna ovako nesto realizujeNerminFatic je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:46Odlican potez KK BOsna. Sjajno. Zasluzio je to Maestro Edin.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.