IN MEMORIAM: Edin Avdić
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: IN MEMORIAM: Edin Avdić
Poletio sam. OK> Steta da nije istina.
Edinov zadnji momenat ispred kamere, ni čitav prije njegove smrti
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Kole nas rasplaka sa onakvim uvodom o Edinu
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Wilshere10
- Kontakt:
Tezak oprostaj Koleta, svaka cast pa je izdrzao da kaze do kraja...
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Majko draga drugi dan a ja kao da nisam svoj, nevjerovatno koliko me ovo šokiralo, plačem za čovjekom kao da mi je član familije, Kole me još više slomio
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- VensanKasel
- Kontakt:
Isto majke mi, taman večeras me popustilo i Kole me uništio...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mene je ovo toliko sjebalo da mi je totalno splasnuo entuzijazam za Svjetsko
svako malo mi se pojavi u mislima a one crno-bijele slike mi djeluju šokantno...Kole je pokazao da je ljudina (cak je i malo rizikovao sa onim "pravednijem" mjestu, znajuci dobro gdje zivi) on i Ivan Ognjanovic su mu bili jedini iskreni prijatelji na Areni medju komentatorima...Jel ivan imao neki osvrt? Sa njim je godinama snimao podcast, Milos se tek kasnije pojavio...
Steta pa nasa repka nije polucila neki vec rezultat ovo proslo Evropsko (a ni prije, gdje smo uvijek isli s krnjim sastavom, posebno ono Euro s Ivanovicem) gdje bi ostalo jos vise legendarnih momenata (sa zadnjeg Eura mi je najvise ostalo upecatljivo ono "iskupi se Aticuuuu") gdje bi takodjer i on osjetio duhovnu nasladu jer smo napravili dobar rezulat i pokazali svijetu koliko smo mala ali talentovana zemlja. Uvijek je pokazivao nepotkupljiv lokal-patriotizam i nikad nije krio ljubav prema domovini...kakva god da jeste
Koliko mu je bilo drago zbog plasmana u fudbalu i koliko se radovao predstojecem Svjetskom...
Ako nista docekao je titulu KK Bosne, koju je posebno nosio u srecu i to se vidjelo
Steta pa nasa repka nije polucila neki vec rezultat ovo proslo Evropsko (a ni prije, gdje smo uvijek isli s krnjim sastavom, posebno ono Euro s Ivanovicem) gdje bi ostalo jos vise legendarnih momenata (sa zadnjeg Eura mi je najvise ostalo upecatljivo ono "iskupi se Aticuuuu") gdje bi takodjer i on osjetio duhovnu nasladu jer smo napravili dobar rezulat i pokazali svijetu koliko smo mala ali talentovana zemlja. Uvijek je pokazivao nepotkupljiv lokal-patriotizam i nikad nije krio ljubav prema domovini...kakva god da jeste
Koliko mu je bilo drago zbog plasmana u fudbalu i koliko se radovao predstojecem Svjetskom...
Ako nista docekao je titulu KK Bosne, koju je posebno nosio u srecu i to se vidjelo
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Skupa smo gledali utakmicu protiv Italije. To ce mi ostati jedna od najljepsih zivotnih uspomena.Velizar je napisao/la: ↑06 jun 2026, 15:01Mene je ovo toliko sjebalo da mi je totalno splasnuo entuzijazam za Svjetskosvako malo mi se pojavi u mislima a one crno-bijele slike mi djeluju šokantno...Kole je pokazao da je ljudina (cak je i malo rizikovao sa onim "pravednijem" mjestu, znajuci dobro gdje zivi) on i Ivan Ognjanovic su mu bili jedini iskreni prijatelji na Areni medju komentatorima...Jel ivan imao neki osvrt? Sa njim je godinama snimao podcast, Milos se tek kasnije pojavio...
Neopisivo.
Baš mi je čudno da Nikola Jokić nije došao na komemoraciju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Svaka vijest i odmah knedla u grlu, koliko je tesko prihvatiti ovakvu situaciju. A kako je tek porodici i svima koji su ga svakodnevno viđali. ..
Jokic je jako čudan lik sam po sebi ali ima ovdje puno likova što su trebali i mogli doći tipa Željko Obradovic kojeg je Edin branio kad niko nije htio i zbog čijeg otkaza je i sam ušao u sukob sa upravom Partizana.
Malo je ljudi danas.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Imaju priliku za popravni u Sarajevu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.