FK Rudar Prijedor

gogineman
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la gogineman » 05 maj 2011, 18:05

Nemoj molim te...
Stvarno nemam potrebu da ja tebe ubjedjujem u nesto, ja sam fino covjeku odgovorio kakav je kriterij sudjenja bio i kakav je sudija bio...
Zasto je onda 10 starijih ljudi nakon utakmice ispratilo sudije skroz tamo do kafe Rudara i svasta mu izgovorilo? Ma mora da im je krivo zbog loseg rezultata! Igrali smo mi lose i protiv Leotara i protiv Slavije i Travnika pa sudije nisu tako ispracene! Ali jesu protiv Sarajeva a evo i sad protiv Borca...
Sudija nije direktno uticao na nas primljen gol ali je indirektno uticao na utakmicu i njen tog, sa tim faulovima i velikim brojem zutih kartona a oprastajuci vasim...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 maj 2011, 18:58

Prijedor je napisao/la: Naspram ekipe koja je bila u PD 2009, Lesinari su sada jedna ogromna ku***na...Od kada se Galaktika ugasila, Lesinari mozda jesu brojniji, ali ipak nemaju muda kao nekada...Sad se kurce sto su radili korteo, pa radilo bi i 20 ljudi da ih cuva 800 specijalaca :lol: Vidilo se sve juce, kad ste se usrali kad ste naisli na grupicu od mozda 70 alkohol bojsa tokom okupljanja... :lol:
I ti u ovo stvarno vjerujes?Da se 500 ljudi boji 70???

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 05 maj 2011, 19:28

А јесте " " " $ " се све $.. ? ' вас " $.. Вас је на ? ? 150 $ " 150 $ ' " ? 5 " је ? & $ ' & у &, ? је $ ¥ ' ' " ? " растјерао вас све.. На $ се " " ? $ нас.. & $ " " & $ " " пораз " на терену " на "!
Samo Borac

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 05 maj 2011, 19:52

Gazimestanac87 je napisao/la:А јесте " " " $ " се све $.. ? ' вас " $.. Вас је на ? ? 150 $ " 150 $ ' " ? 5 " је ? & $ ' & у &, ? је $ ¥ ' ' " ? " растјерао вас све.. На $ се " " ? $ нас.. & $ " " & $ " " пораз " на терену " на "!
Daj bolan koga zajebavaš!? Jeste, bilo vas je više, i da, čuli ste se jače, ali ste ispali, ne p***e, nego p*****ine!
Onog trenutka kad ste prolazili kraj Robota, nas je bilo 100-tinjak, a da nas je tada bilo, koliko nas je bilo na stadionu, ne smijem ni reći šta bi bilo! Znači poveli ste tonu klinaca na gostovanje na kome može izbiti neka frka, i kad je moglo doći do te frke, kažem ponovo, usrali ste se, samo ste još više ubrzali do vaše tribine, čast izuzecima, tj. onim momcima što su ostali i bili spremni na akciju. Ne daj Bože da smo tada svi stajali kod ulaza, morala bi vam djeca i one cure bježati kod Halida, preko pruge. :roll:
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 05 maj 2011, 20:00

Jesam ja juce bio na utakmici? Svi neke price nigdje veze... a istina je naravno negdje izmedju...
Par nasih se zaletilo ka vama, dosla je marica, malo rastjerala, isto je bilo i kod vas kad ste bili kod robota, neko se zaletio i dobio od drota po sonji...
Poenta je da smo svi imali muda malo vise izbila bi dzinovska tuca kod Robota, al smo jos relativno mlada i neiskusna grupa i cao djaci...
Dosadili ste sa pretjerivanjem, nekad se zapitam jesam li bio ja na utakmici uopste?

somxxx
Kontakt:

Post Postao/la somxxx » 05 maj 2011, 20:45

Прво,$ ' " $ 500 $?!Она ' " " & 120 $,$ " ¥ 1850 ? а " ' " "? %".
$ & ' " $ тренер " $ $ " " ? $ суђења http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukasovi ... rali/56376 . " " ? $ у првој " у ?,$ ' на тв-у спорне " " $ ' % $ $ - & " у ? " " $ ? ? & $ $ у РС.
-,? су " 1995 $ $ је $ " у успону.? " " " са -.
¥,& 1000 $ је ? у ? те '95,12 " вагона ? ".
Пето,$ сте $ " '95 " то вас ?,зато сте " $ " ? $ у 3 сата ујутро $ " ? $.
%,? ' се све,% успон " оног & $ ' ? " ? гостовања,"," $.? је $ у " ?.
$,$ ? нову ",? је - $ зато % је у $-у $ на ? а не $.
',? вас је 1500 " $,нас 2000 " " (" ? &).
$ " $,? сте " """ се $ ? & $ је " " $.$,' " $.
? ' $ " ?,"./ " него """.
http://ugtips.bloger. hr

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 05 maj 2011, 23:12

somxxx je napisao/la:Прво,$ ' " $ 500 $?!Она ' " " & 120 $,$ " ¥ 1850 ? а " ' " "? %".
$ & ' " $ тренер " $ $ " " ? $ суђења http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukasovi ... rali/56376 . " " ? $ у првој " у ?,$ ' на тв-у спорне " " $ ' % $ $ - & " у ? " " $ ? ? & $ $ у РС.

HAhaahha... e moj ti lepi momce , u blu u 2 sata na zeljeznickoj stanici je bilo 400 ljudi , plus vako ovo , tako da nemoj da pricas gluposti ... protiv buducnosti , ja prvi nisam iso ne zbog derbija , nego je to dan koji mi moja pravoslavna vjerva nalaze , da provedem kuci u miru i spokoju sa porodicom , sto bi ti kao veliki patriota trebao znati . al bozee moj , mi smo vam upali u grad , niste smjeli nista , nadjacali smo vas i u fudbalu i u navijanju . tako da raspite po forumima .. razumijem vas u potpunosti ?
" " " , " " оне " !!!

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 05 maj 2011, 23:38

somxxx je napisao/la:Прво,$ ' " $ 500 $?!Она ' " " & 120 $,$ " ¥ 1850 ? а " ' " "? %".
za sve vas i dalje AVANGARDA... a sad prijedorski kompleksi vi sto se furate na bogdanova i bacate kamenje a bjezite od obicnog drota kamenujete voz( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) uzivajte do sledece sezone dok ne smirite komplekse pa da vam ih nabijemo jos vise u novoj sezoni...MRZIM BORAC MRZIM BANJALUKU samo pjevaju kompleksi i to veliki..ali dobro o tome nije potrebno trositi rijeci
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 06 maj 2011, 00:07

Casual smijesan si, zamolio bi te da zaobidjes temu, imamo dosta humorista i u Prijedoru...
Sad nas cekaju 2 gostovanja, bice tesko do kraja sezone. Imamo stvarno tezak raspored...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 06 maj 2011, 00:12

gogineman je napisao/la:Casual smijesan si, zamolio bi te da zaobidjes temu, imamo dosta humorista i u Prijedoru...
Sad nas cekaju 2 gostovanja, bice tesko do kraja sezone. Imamo stvarno tezak raspored...
a zasto vam je sad bitan raspored ? pa osigurali ste opstanak ove godine

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 06 maj 2011, 00:15

jovanbl je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Casual smijesan si, zamolio bi te da zaobidjes temu, imamo dosta humorista i u Prijedoru...
Pa zbog toga treba da izgubimo sve i jednu utakmicu do kraja?

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 06 maj 2011, 00:40

VI STE SMIJESNI KAO GRUPA I KAO GRAD JER IMATE KOMPLEKS ZVANI BL...mrzim Borac mrzim Banjaluku samo retardi pjevaju ..zar vam je draze da neki od carsijske raje bude prvak nego srpski klub i koji treba da predstavlja RS u ovoj jadnoj drzavi ILI PJESMA MRZIM BORAC MRZIM BANJALUKU...pola vas studira ne pola vec 80% pa samo kod mene u ulazu ima 10 studenata iz prijedora ....ajde sad nadam se da si shvatio poentu i potrudi se da mi se javis kada dodjes u BL jer vidim da si razuman covjek pa da odemo na kafu ponekad
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 06 maj 2011, 00:47

Covjece, znas li ti zasto se uopste te pjesme pjevaju? Pa da bi se neko poput tebe primio na to u 2 dana se satrao objasnjavajuci nama da mi imamo kompleks i dokazivajuci nam da ste bolji... Aj opusteno, pjevao sam i ja tu pjesmu pa ne znaci da mrzim i Borac i BL...
Sve je to u stilu navijackog prepucavanja...
Uhvatio si se za tu pjesmu kao pijan plota, boli te kad cujes to...
Zadnja izmjena: gogineman, dana/u 06 maj 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 06 maj 2011, 00:49

Jebla vas pita :D pa dokle više sa tim prepucavanjem?

Kako vas nije sramota skandirati takve gluposti, niste klinci od 15 godina.

A još kakve budalaštine priča ono vaše laprdalo u klubu ne mogu da vjerujem, sudije pomogle Borcu a ne navodi kako? Jel dao gol iz ofsajda NIJE, jel dao gol iz nepostojećeg penala NIJE, jel vama poništen čist gol NIJE...

Tišina!

Aj Borac

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 06 maj 2011, 00:50

gogineman je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
Pa zbog toga treba da izgubimo sve i jednu utakmicu do kraja?
ma samo vam nije bitan rapored u toj situaciji,

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 06 maj 2011, 00:51

Dejan, BL je napisao/la:Jebla vas pita :D pa dokle više sa tim prepucavanjem?

Kako vas nije sramota skandirati takve gluposti, niste klinci od 15 godina.

A još kakve budalaštine priča ono vaše laprdalo u klubu ne mogu da vjerujem, sudije pomogle Borcu a ne navodi kako? Jel dao gol iz ofsajda NIJE, jel dao gol iz nepostojećeg penala NIJE, jel vama poništen čist gol NIJE...

Tišina!

Aj Borac
:lol:
Aj samo reci, jesi li ti ozbiljan il se zajebavas?

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 06 maj 2011, 00:55

:ugeek: ozbiljan da ozbiljniji ne mogu biti :geek:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 06 maj 2011, 00:55

Ja cu sad biti maksimalno iskren...prica o sudijama je smijesna....sta je radio sudija protiv Zelje kuci ovo je nista....ali ajde....Borac dobio tekmu,odlicna utakmica sa dosta prilika , mi svoje nismo iskoristili i eto...sta cemo sad....zao mi je sto nismo dobili Borac al sta ces...takav je fudbal...sto se tice navijanja bilo je puno Lesinara bili su i glasniji i sve u svemu dobijaju dobru ocjenu....prica kako se neko zaljece ili bjezi od prasinara i tako to i da ste vi bjezali i ostalo su ciste gluposti....da li ste vi bjezali ili su vas panduri tjerali da idete dalje i to sto su nas panduri malo pocastili to je za neke diskisije kojim nema kraja...kompleksi....e ovo je veoma zanimljivo...recimo na nekom forumu net str ili cemu vise....sam procitao kako se vi spremate da idete u to selo zapadno od BL...kako idete te seljacice da naucite pameti i tako to....aj sad vi meni recite...da li smo mi kompleksasi po tome sto vas prozivamo nekim nigdje veze pjesmama ili kako hoces i sto se malo nabrijavamo pred utakmicu sa vama i to sto smo mnogo manji grad od vaseg , a to isto radite i vi....po cemu se mi razlikujemo...razlika je u tome sto ste vi mnogo bolje organizovana grupa , ima vas vise kako god okrenete,a nacin na koji vi nas nazivate seljacima onda ste to i vi....dalje to da li bih volio da Zeljo bude sampion...ni u ludilu....ne mrzim Borac ni BL ali sto mrzim Lesinare....ne mrzim ni ustase preko granice...ja vas organski ne podnosim...mnogi vasi potezi me izbijaju do jaja....ja sam bio maksimalno iskren stoga molim da se vise manemo prepucavanja , kako molim svoje Prijedorcane tako i Srbe iz BL...ako neko ima nesto reci neka mi **** familiju preko pp...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 06 maj 2011, 00:57

Dejan, BL je napisao/la::ugeek: ozbiljan da ozbiljniji ne mogu biti :geek:
Znaci ako se ne ponisti gol, svira penal ili da crveni karton to nije namjestena utakmica? :mrgreen:
Ova moja recenica se ne odnosi za nasu utakmicu...
Vastecija_GSE je napisao/la:Ja cu sad biti maksimalno iskren...prica o sudijama je smijesna....sta je radio sudija protiv Zelje kuci ovo je nista
Pogresno razmisljanje, ono protiv Zelje je isto haos, al to sto je tad bilo gore ne mora znaciti da sve utakmice koje nisu imale gore sudjenje od te nisu namjestene (aj sad potrudi se da skontas sta sam htio reci) :mrgreen:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 06 maj 2011, 01:01

gogineman je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la::ugeek: ozbiljan da ozbiljniji ne mogu biti :geek:
Znaci ako se ne ponisti gol, svira penal ili da crveni karton to nije namjestena utakmica? :mrgreen:
Ova moja recenica se ne odnosi za nasu utakmicu...
Vastecija_GSE je napisao/la:Ja cu sad biti maksimalno iskren...prica o sudijama je smijesna....sta je radio sudija protiv Zelje kuci ovo je nista
Pogresno razmisljanje, ono protiv Zelje je isto haos, al to sto je tad bilo gore ne mora znaciti da sve utakmice koje nisu imale gore sudjenje od te nisu namjestene (aj sad potrudi se da skontas sta sam htio reci) :mrgreen:
Ono sto sam ja htio reci je da sam bar ja navikao na takvo sudjenje...bilo ono protiv Olimika ili Zelje i ostalih...ovo protiv Borca je nista...Borac je prvi...borba za titulu..sve je to normalno...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, riki46 i 17 gostiju.