Daj pravi ih još,al probaj sad beka napravit,samo ga na stranu malo mozda upali
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Steta sto ih samo dvojicu ima
Nadamo da ce uspjeti, premlad je jos, valjao bi nam za 2 godine na Euru 2028
[
Vjerujem da tu nema dvojbe
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Zar nije oni Kostov zvezde 25 m.€ sada?
Bez veze! Tamo po srbiji nabildao statistiku
Da, 25. Majstori spinovanja.DzaniMehmet je napisao/la: ↑05 jun 2026, 17:14Zar nije oni Kostov zvezde 25 m.€ sada?
Vise vrijedi Kerimova lijeva noga, nego citav Kostov. Uz onakvu ligu bi i Anid Travancic vrijedio 20 miliona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad sam pisao na drugoj temi kako mi je fascinantno kako Srbi znaju prodati igraca u ligu petice, a skoro nikad niko od njih nije se pokazao. Ali oni i dalje prodaju. Mislim da su lansirali u ligu petice vise igraca nego hrvatska liga ako izuzmemo Dinamo. Ne znam sta ti klubovi vide u takvoj ligi..
Deket bi u njihovoj ligi bio na minimum 5-10miliona, oni bas pretjerivaju sa cijenama svoji igraca.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Nisu oni bas prodali toliko u ligu petice, doduse zadnje 2 godine jesu. Samo da su skoro svi profulali u tim ligama totalno.
Ipak me cudi da je zvezda prodala 3-4 igraca mladjih po evropi, 2 u Leipzig, 1 u Brighton itd.
Inace njihovi idu rusiju, Portugal, belgiju, holandiju .
Smijesne cijene, recimo Dinamo izbacio Olmo i Gvardiola samo da nabrojim tu dvojicu, a hrpu drugih jos koji su danas standardni u ligi 5.
od zvezde ili partizana nesjecam se da se netko probijo u Peticama.
eto bas sam provjerijo, zadnji 2019 Strahinja Pavlovic, doduse mu je trebalo 2-3 godine da dostigne jacu razinu.
Dobro iskreno ovi mladji koji su lani isli u bundesligu in englesku , moze to jos u dobri pravac tek imaju 18-20 godine. To meni lici na Nidala
Ali evidento da se srbi tesko u petici snalaze i da su cijene totalno bez veze iskockane. Kakav avdic 10 mil. , ugresic 10, kostov 25 …
Ipak me cudi da je zvezda prodala 3-4 igraca mladjih po evropi, 2 u Leipzig, 1 u Brighton itd.
Smijesne cijene, recimo Dinamo izbacio Olmo i Gvardiola samo da nabrojim tu dvojicu, a hrpu drugih jos koji su danas standardni u ligi 5.
eto bas sam provjerijo, zadnji 2019 Strahinja Pavlovic, doduse mu je trebalo 2-3 godine da dostigne jacu razinu.
Dobro iskreno ovi mladji koji su lani isli u bundesligu in englesku , moze to jos u dobri pravac tek imaju 18-20 godine. To meni lici na Nidala
Ali evidento da se srbi tesko u petici snalaze i da su cijene totalno bez veze iskockane. Kakav avdic 10 mil. , ugresic 10, kostov 25 …
- Beduin
- Kontakt:
Zato Srbija i igra kako igra posljednjih godina, neka nastave prodavati igrace i dalje.
Alajbegovicu da pokraj imena stoji CRO zastava ili neke od zemalja lige petice on bi lagano vrijedio preko 40mil
Alajbegovicu da pokraj imena stoji CRO zastava ili neke od zemalja lige petice on bi lagano vrijedio preko 40mil
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bili bi i on i Tarik minimum 50 miliona.
Peru pare i veći klubovi, Srbija idealna za te poslove...DzaniMehmet je napisao/la: ↑05 jun 2026, 20:55Nisu oni bas prodali toliko u ligu petice, doduse zadnje 2 godine jesu. Samo da su skoro svi profulali u tim ligama totalno.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Hahaha pogledaj te klip na tiktoku kako je Kerimu popizdilo kad treba pisati autogram jucer, nesto majicu ne moze namjesti pa onda mu Tarik pomogao 
Vidi se da im je dosadila ovaj ”hype” hahahaha jos na njemackog nesto lupa
Vidi se da im je dosadila ovaj ”hype” hahahaha jos na njemackog nesto lupa
Mislim da je to klip sa onog otvorenog treninga na Grbavici, znam da sam ga vidio prije par danaEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:48Hahaha pogledaj te klip na tiktoku kako je Kerimu popizdilo kad treba pisati autogram jucer, nesto majicu ne moze namjesti pa onda mu Tarik pomogao
Vidi se da im je dosadila ovaj ”hype” hahahaha jos na njemackog nesto lupa![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Umislio se Kerim vec da je zvijezda, zato ide laganica klupa protiv Kanade a Memic na kriloKizo886 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 10:09Mislim da je to klip sa onog otvorenog treninga na Grbavici, znam da sam ga vidio prije par danaEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:48Hahaha pogledaj te klip na tiktoku kako je Kerimu popizdilo kad treba pisati autogram jucer, nesto majicu ne moze namjesti pa onda mu Tarik pomogao
![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
Cuj umislio da je zvijezda. Momku dopizdila seljadija, ja recimo da sam reprezentativac ne bih tri dana toga izdržao.Edincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 11:47Umislio se Kerim vec da je zvijezda, zato ide laganica klupa protiv Kanade a Memic na kriloKizo886 je napisao/la: ↑06 jun 2026, 10:09Mislim da je to klip sa onog otvorenog treninga na Grbavici, znam da sam ga vidio prije par danaEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:48Hahaha pogledaj te klip na tiktoku kako je Kerimu popizdilo kad treba pisati autogram jucer, nesto majicu ne moze namjesti pa onda mu Tarik pomogao
![]()
![]()
Gdje nece meni dosadilo njemu da ne dosadiEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:48Hahaha pogledaj te klip na tiktoku kako je Kerimu popizdilo kad treba pisati autogram jucer, nesto majicu ne moze namjesti pa onda mu Tarik pomogao
On, Esmir, Mahmic su jedni od rjetkih koji ni su izlazili previse i napustali hotel.
On je cini mi se samo onaj jedan dan izasao u restoran kod Brajlovica.
Njih haman samo PES zanima
Doduse kad je Tariku onako pozitivnom dopizdilo, svima ce
Juce isto iskoci na IG klip ispred hotela gdje su sad ok on i Kerim izlaze. Ona djeca vriste njemu nije dobro vidi se, Kerim se smrko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nista spektakularno nije uradio osim što uvijek ima solidna rješenja. Imao je 2-3 odlična šuta, šut će morati biti vrhunski na turniru ako planira da se upisuje u strijelce. Dakle punim u rašlje ili bliža stativi ako Bog da.
On i Bajraktarević nemaju kome ubačaje slati ako Džeko i Tabak ne budu igrali, tako da će taj segment igre biti 0.
On i Bajraktarević nemaju kome ubačaje slati ako Džeko i Tabak ne budu igrali, tako da će taj segment igre biti 0.
Trenutno korisnika/ca: Daduli, dariolovrinovic00, Elddar, jozinho, Kaunas, Nakata, rukometubih23, s4mke, spursman, StevieG8, tuzlanskinacin i 98 gostiju.