Ako je ovo istina,hvala Allahu dragom
Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Haris Tabaković
Evo žena mu Sabrina objavila na instagramu kako pakuje kofer sa dresovima BiH, što znači da stiže nam Tabak na pripreme.
Nek pita Embola moze liNakata je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:49Ovdje je valjda na tretmanu. Momak ima svicarski pasos, moze uvijek sjest na avion i pravac Amerika. Do utakmice s Katrom imaju jos 3 pune sedmice, bice to ureduEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:34Harisa nema na avionu sto je otisao prije sat vremena za Ameriku.
Imam neki osjecaj da se nesto ovdje krije, mislim da Harisa nece biti ni protiv Katara, nazalost.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da da. Sutra nekad navece ce krenuti mislim pa ce se prikljuciti naravno lagano prvih par dana. Morali su slati i Hofenhajmu nalaze da potvrde da moze igrati. Sve su prilike da ga vidimo na drugoj utakmici. Prvu preskace sigurno
- Beduin
- Kontakt:
Njega po potrebi samo parkirati u protivnicki sesnaesterac i centrirati lopte na njega i Dzeku.
Ona njegova energija i duel igra zlata vrijede i tu smo dosta izgubili njegovom povredom, ogromna steta po nas.
Ona njegova energija i duel igra zlata vrijede i tu smo dosta izgubili njegovom povredom, ogromna steta po nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Katar je imao problema sa visokim loptama protiv Irske, tako su i primili gol. Tabakovic se ubio da ih potopi, cuvati ga bas za trecu tekmu, taman prve dvije izgubili, al da nije debakl, imacemo sigurno prolaz ako dobijemo, taktika zvana bunarenje u 16, a ovi nejaki i sitni 
Mi smo problem u petercu Italiji, tako smo i Austriji dali gol. Nadam se da cemo nastaviti tako, cini mi se da smo najvisa reprezentacija na mundijalu. Negdje sam procitao taj stat.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑05 jun 2026, 06:19Katar je imao problema sa visokim loptama protiv Irske, tako su i primili gol. Tabakovic se ubio da ih potopi, cuvati ga bas za trecu tekmu, taman prve dvije izgubili, al da nije debakl, imacemo sigurno prolaz ako dobijemo, taktika zvana bunarenje u 16, a ovi nejaki i sitni![]()
Uz dobro pozicioniranje tesko cemo primiti glavom gol, jer smo naj visocija rep. na prvenstvu..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
I ja imam los osjecaj u vezi ovoga. Nije Malic tu od dragosti...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne treba nama gol glavom. Mi smo i protiv Italija i Walesa sami sebi zabili po jedan gol greškom. Ovo će biti teške utakmice gdje će se svaka greška placati
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Potreban nam je kao suho zlato sto prije!!
Bez tebe i Džeke nema ko gola dati!!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li šta novo kada je u pitanju Haris?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Mislim, kakav je status? Možda može biti spreman i za prvu utakmicu, onu protiv kanađana...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Falit ces, brate! Itekako
ne bi jer te placa klub a ne reprezentacijaFerdinandF je napisao/la: ↑18 maj 2026, 17:35Kad si profesionalac, onda ne ides grlom u jagode u najnebitnijoj tekmi ikad, jer te za mjesec dana čeka profesionalni izazov koji svaji igrač sanja. Mogu se i tako postavuti stvari, a?
To bi bilo profesionalnije, zar ne?
Zna li se išta još za njega
I dalje ne mogu preci preko izgaranja zadnju nebitnu utakmicu protiv Hoff.
Pravo nas je zajebao,prebitan igrac za ovaj sistem s 2
Pravo nas je zajebao,prebitan igrac za ovaj sistem s 2
Brate kakvo izgaranje, ozlijedio se dok je bukvalno hodao na terenu. A priču o tome da je trebo tražit poštedu možete okačit mačku o rep.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, DinGospo21, EdinjoBos, greenwood, Napapijri, ObjektivnaSApublika, RacioEmocionalan, Tihi i 31 gost.