12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Kao sto je vec ranije navedeno, ofanzivno su jaki, imaju uvijek neku ideju u ofanzivi, ali u defanzivi itekako ranjivi.
Vecina napada ide preko desne strane, tako da vjerujem da ce tu poceti Seo i Memic kao protiv Italije, zbog Buchanana.
Vecina napada ide preko desne strane, tako da vjerujem da ce tu poceti Seo i Memic kao protiv Italije, zbog Buchanana.
DeeWa je napisao/la: ↑06 jun 2026, 08:15Naslov brutalan na ovoj stranici kako je Kanada otkrila sve svoje mane. Ja pomislio ubili ih neki protivnici 3-0 kad ono vidim Kanada imala 20 šuteva, 67% posjeda i 427 uspješnih pasova protiv Irske koja je imala 5 šuteva, 33% posjed i 169 pasova.
Ljudi vjerovatno izdominirali samo im nije sve uslo.
Nama ko šuta 20 puta obično ubaci barem nekoliko.
Igraju ljudi ko da sutra ne postoji. Teško je nama sa takvima. Ako nas sabiju presingom, nayebali smo.
Trebaće nam sigurnih sa loptom i tačni pasovi. Siguran sam da će Sergej to spremiti.
Trebaće nam sigurnih sa loptom i tačni pasovi. Siguran sam da će Sergej to spremiti.
4-IN-A-ROW
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Prvi put, iskreno, da sam ih gledao cijelih 90 minuta. Ili sinoc nisu bili na svom nivou ili im Irska ne lezi nikako. Onako laički rečeno, trkacki su odlicni ali su bezidejni. Sigurno je da im A. Davies fali. Recimo da Demirovic nije nimalo losiji napadac od J. Davidsa, frajer je totalno van forme.
Po meni losija repka i od Walesa. Najvise me impresionirao Kone. Ovi ostali igraci iz respektabilnijih klubova djeluju kao prosjek za popunu minutaze. Definitivno imamo šansu. Uz sreću nadam se da cemo je iskoristiti. Bilo bi lijepo da im serviramo hladan tuš na otvaranju.
I am from Bosnia, take me to America (Canada)!
Po meni losija repka i od Walesa. Najvise me impresionirao Kone. Ovi ostali igraci iz respektabilnijih klubova djeluju kao prosjek za popunu minutaze. Definitivno imamo šansu. Uz sreću nadam se da cemo je iskoristiti. Bilo bi lijepo da im serviramo hladan tuš na otvaranju.
I am from Bosnia, take me to America (Canada)!
- Principatus
- Kontakt:
Nadam se da necemo sami sebe pretjerano defanzivnoj igri zeznuti. Kao sto smo od Austrije tako napravili Brazil. Na Kanadu definitivno poceti sa Bajraktarevicem, Alajbegovicem, napad Dzeko i Demirovic. Cak mozda Mahmica iza njih. Nikakve eksperimente gdje se branimo 45 minuta dok ne primimo gol, pa onda 5 napadaca naprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A i ti pišeš ko da su imali ne znam kakve izgrađene prilike.DeeWa je napisao/la: ↑06 jun 2026, 08:15Naslov brutalan na ovoj stranici kako je Kanada otkrila sve svoje mane. Ja pomislio ubili ih neki protivnici 3-0 kad ono vidim Kanada imala 20 šuteva, 67% posjeda i 427 uspješnih pasova protiv Irske koja je imala 5 šuteva, 33% posjed i 169 pasova.
Ljudi vjerovatno izdominirali samo im nije sve uslo.
Nama ko šuta 20 puta obično ubaci barem nekoliko.
20 šuteva, od toga 15 ili izvan 16 ili na rubu 16-erca. XG od tih 20 šuteva im je bio 1.10. 2 udarca u okvir. I taj gol što je bio je autogol. Irska tako loša imala 4 veće šanse od njih. Mučili su se sa probijanjem, fali i njima dosta kreativnosti.
Dvica ko kuca za 6 dana 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Mi napravili Brazil od Austrije? Ne bih rekao druze.Principatus je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:02Nadam se da necemo sami sebe pretjerano defanzivnoj igri zeznuti. Kao sto smo od Austrije tako napravili Brazil. Na Kanadu definitivno poceti sa Bajraktarevicem, Alajbegovicem, napad Dzeko i Demirovic. Cak mozda Mahmica iza njih. Nikakve eksperimente gdje se branimo 45 minuta dok ne primimo gol, pa onda 5 napadaca naprijed.
Necemo da budemo realni i priznamo da su Austrija, Vels i slicne reprezntacije jos uvijek fizicki mocnije, spremnije i kvalitetnije ekipe od nase.
Cinjenice su da se mi moramo veci dio meca braniti protiv reprezentacija kvaliteta Austrije, Velsa... jer ce oni na terenu u svakom slucaju uzeti prevlast.
Mi smo vec zaboravili da smo prosli baraz i ostvarili dobre rezultate protiv Austrije najvise zbog naseg 100% pristupa, zelje i borbe do samog kraja.
Nismo sigurno zbog kontinuirane fizicke nadmoci, veceg kvaliteta ili dobro predviđene taktike u odnosu na protivinke.
Mislis da Barbarez i ekipa ne bi voljeli da se 70% utakmice odigra na protivnickoj polovini pleteci mrezu oko gola?
Bi, ali to je nerealno kad imas boljeg protivnika.
Poletili smo noseni euforijom ali vrijeme je spustiti se na zemlju pred prvenstvo jer realno nismo favoriti protiv domacina, niti protiv Svicarske, tek protiv Katra jesmo.
Uspjeh bi bio proci grupu a ne realnost.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i jesmo napravili brazil od austrije, ispodprosjecna evropska reprezentacija nam sakrila loptu od 15. do 90. minute, nismo 20 pasova sastavili kako treba.JohnCleese je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:54Mi napravili Brazil od Austrije? Ne bih rekao druze.Principatus je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:02Nadam se da necemo sami sebe pretjerano defanzivnoj igri zeznuti. Kao sto smo od Austrije tako napravili Brazil. Na Kanadu definitivno poceti sa Bajraktarevicem, Alajbegovicem, napad Dzeko i Demirovic. Cak mozda Mahmica iza njih. Nikakve eksperimente gdje se branimo 45 minuta dok ne primimo gol, pa onda 5 napadaca naprijed.
Necemo da budemo realni i priznamo da su Austrija, Vels i slicne reprezntacije jos uvijek fizicki mocnije, spremnije i kvalitetnije ekipe od nase.
Cinjenice su da se mi moramo veci dio meca braniti protiv reprezentacija kvaliteta Austrije, Velsa... jer ce oni na terenu u svakom slucaju uzeti prevlast.
Mi smo vec zaboravili da smo prosli baraz i ostvarili dobre rezultate protiv Austrije najvise zbog naseg 100% pristupa, zelje i borbe do samog kraja.
Nismo sigurno zbog kontinuirane fizicke nadmoci, veceg kvaliteta ili dobro predviđene taktike u odnosu na protivinke.
Mislis da Barbarez i ekipa ne bi voljeli da se 70% utakmice odigra na protivnickoj polovini pleteci mrezu oko gola?
Poletili smo noseni euforijom ali vrijeme je spustiti se na zemlju pred prvenstvo jer realno nismo favoriti protiv domacina, niti protiv Svicarske, tek protiv Katra jesmo.
Sami smo krivi jer smo poveli. Na kraju je hvala bogu dobro sve zavrsilo jer smo upali u laksu grupu ovim putem.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledajući taj highlights imam dojam da njima Kanada nikad gola ne bi dala da nije bio autogol. Dosta trke, brzi su jako, što nama geenralno ne odgovara to ali bez ikakve realizacije. Šutali su oni ali ništa to nije bilo opasno. Uz pametnu igru ova se Kanada može pobijediti jer nisu nikakav bauk. Po meni, 50-50 meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne moze se slucajno desiti da su ih svi redom protivnici koji su usput receno kvalitetnije reprezentacije od nase shvatali kao zafrkane ( il isto bi mi rekli kao da su Brazil) .ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 jun 2026, 10:04Pa i jesmo napravili brazil od austrije, ispodprosjecna evropska reprezentacija nam sakrila loptu od 15. do 90. minute, nismo 20 pasova sastavili kako treba.JohnCleese je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:54Mi napravili Brazil od Austrije? Ne bih rekao druze.Principatus je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:02Nadam se da necemo sami sebe pretjerano defanzivnoj igri zeznuti. Kao sto smo od Austrije tako napravili Brazil. Na Kanadu definitivno poceti sa Bajraktarevicem, Alajbegovicem, napad Dzeko i Demirovic. Cak mozda Mahmica iza njih. Nikakve eksperimente gdje se branimo 45 minuta dok ne primimo gol, pa onda 5 napadaca naprijed.
Sami smo krivi jer smo poveli. Na kraju je hvala bogu dobro sve zavrsilo jer smo upali u laksu grupu ovim putem.
Od kvalifikacija za Euro 2024 poput timova kao sto su Svedska i Belgija, preko Eura poput Poljske i Holandije koju su ostavili iza sebe, pa preko ove nase kvalifikacijske skupine.
U tezoj su su grupi od nas na ovom Mundijalu pa su veci favoriti za prolaz grupe od nas.
Jel ih svi "prave Brazilom" ili su samo realniji oda nas?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bit ce gusto, bit ce nula dva !!
Jesmo li toliki paćenici pa nam je toliko stalo da li će xx Srbin/Hrvat navijati za nas, pa koga boli qrac više?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovo je veliki ispit za našu repku, čuvati se prvih napada kanade, kako je njima odbrana šuplja tako i naša pravi greške pa i poklanja golove (wels, italija, makedonija nemal). Ako budemo imali sreće da ne primimo gol, oni će se otvoriti i onda možemo preko alajbegovica ic ubijati kontrama u drugom poluvremenu i na svjezinu. Opet smatram da nismo kilavi i da ne dopustimo da nas zatvore kao sto nas je austrija zatvorila, to je najgori scenario. Wels je za ovu kanadu barem za dva nivoa jaci, pa ako nista ganjati nerijeseno pa cekati katar da bljesnemo. Sve u svemu jedva cekam petak.
Ova Kanada izgleda impresivno na highlightsu. Ali treba uzet u obzir da ovo nije prvi tim Irske i da opet nisu zabili već je bio autogol. Statistika Kanade: 20 suteva samo 2 u okvir gola.
Problemi sa realizcijom su očiti.
Da li će ovo biti prvi tim, vidim nema Bombita, vjerovatno još nije sanirao povredu.
Ne znam za vas, ali ja imam jako dobar osjećaj da ih možemo dobiti.
Da li će ovo biti prvi tim, vidim nema Bombita, vjerovatno još nije sanirao povredu.
Doslovno utakmica sto moze zavrsiti 0-0, 3-3, 3-0 ili 0-3. Pretesko za prognozirati. Nadam se da necemo izgubiti.Kapetan je napisao/la: ↑06 jun 2026, 11:18Ova Kanada izgleda impresivno na highlightsu. Ali treba uzet u obzir da ovo nije prvi tim Irske i da opet nisu zabili već je bio autogol. Statistika Kanade: 20 suteva samo 2 u okvir gola.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
nedimsalih
- Kontakt:
Bas.
Zaboli me hasim za koga navijaju
Pa ne znam baš, ako Uzbekistanu i drugom timu Irske nisu uspjeli uvaljat 3 komada, teško da će i nama.Madal je napisao/la: ↑06 jun 2026, 11:30Doslovno utakmica sto moze zavrsiti 0-0, 3-3, 3-0 ili 0-3. Pretesko za prognozirati. Nadam se da necemo izgubiti.Kapetan je napisao/la: ↑06 jun 2026, 11:18Ova Kanada izgleda impresivno na highlightsu. Ali treba uzet u obzir da ovo nije prvi tim Irske i da opet nisu zabili već je bio autogol. Statistika Kanade: 20 suteva samo 2 u okvir gola.
Trenutno korisnika/ca: GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], random11, tuzlanskinacin i 17 gostiju.