Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Večeras jednu nargilu obavezno, ljudino 
Znaci napadac koji ne dadne 1 gol preko godinu dana za repkuEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:28Kipar kuci, asistencija Hajradinovic
24 mart 2025, vise od godinu dana, znaci 8 utakmica igrao je bez gola (ne racunam Austriju i Rumune) tada je bio povreden.![]()
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ali on trci puno i vazan je u presingu( i ako mi igramo bez presinga, uvijek se povucemo) ali tako kaze forum, toliko vazan igrac!Konzerva je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:34Znaci napadac koji ne dadne 1 gol preko godinu dana za repkuEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:28Kipar kuci, asistencija Hajradinovic
24 mart 2025, vise od godinu dana, znaci 8 utakmica igrao je bez gola (ne racunam Austriju i Rumune) tada je bio povreden.![]()
Nemoj zaboraviti da smo zbog njega i haman ispali u barazu, momak promasio tri velike sanse protiv Velsa i onda penal
Protiv zabara navalio nesto da mu je zao i da ce biti puno bolji i onda opet nula na terenu..
Dajte ljudi, ja ne znam po cemu ocekujete od Demirovica nesto vise. On je svoj maksimum stigao, iduca stepenica je turska liga ili ako nadje dobar angazman u arapskoj ligi....
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
I kad kažeš kako i jest da je trnokop proglase te glupim i neznalicom.Edincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:37Ali on trci puno i vazan je u presingu( i ako mi igramo bez presinga, uvijek se povucemo) ali tako kaze forum, toliko vazan igrac!Konzerva je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:34Znaci napadac koji ne dadne 1 gol preko godinu dana za repkuEdincapitano je napisao/la: ↑06 jun 2026, 23:28
Kipar kuci, asistencija Hajradinovic
Nemoj zaboraviti da smo zbog njega i haman ispali u barazu, momak promasio tri velike sanse protiv Velsa i onda penal![]()
Protiv zabara navalio nesto da mu je zao i da ce biti puno bolji i onda opet nula na terenu..![]()
Dzaba je.