Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta im je odjednom
Kad god je prodaja ulaznica nešto transparentnija, oni zakažu. Dosta simptomatično i interesantno. Sad za derbi jedva prodali i 1/3 ulaznica, prošle sezone nisu rasprodali ni sve ulaznice za evropsku utakmicu, ali zato u ligi redovno posjeta ide i preko kapaciteta stadiona. Delegati to sigurno gledaju iz nekog drugog ugla.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Šta ćeš glupim ljudima. Drugi lik koji se odao nakon 2 posta na našoj temi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kaze Ajla samo ko Bajern da igramo 
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Često ste vi u krizama ispunjavali stadione. Ne, ipak, vama ni kriza nije izgovor. Vama je normalno da imate 4000 ljudi na utakmici, zato na Forumu imate preko 900 hiljada postova.Herson je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:39Kad god je prodaja ulaznica nešto transparentnija, oni zakažu. Dosta simptomatično i interesantno. Sad za derbi jedva prodali i 1/3 ulaznica, prošle sezone nisu rasprodali ni sve ulaznice za evropsku utakmicu, ali zato u ligi redovno posjeta ide i preko kapaciteta stadiona. Delegati to sigurno gledaju iz nekog drugog ugla.
hajduk živi vječno
- LondonBlues
- Kontakt:
Ne znam nekako u zadnje vrijeme bilo bi realnije da je Sarajevska Fudbalska Noc. Nekada su znale biti dvije.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jun 2026, 22:32Sarajevo Fudbal Festival
Najveći klub u državi ponovo vraća Sarajevo u centar fudbalskih dešavanja
Uskoro Počinju Sarajevske Fudbalske Noći
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Tise malo, poceli ste ko kone protiv nas X da slaviteLondonBlues je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:51Ne znam nekako u zadnje vrijeme bilo bi realnije da je Sarajevska Fudbalska Noc. Nekada su znale biti dvije.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jun 2026, 22:32Sarajevo Fudbal Festival
Najveći klub u državi ponovo vraća Sarajevo u centar fudbalskih dešavanja
Uskoro Počinju Sarajevske Fudbalske Noći
Stvarno pucate sebi u nogu kad spominjete posjetu, toliko stvari možete izvući da nas prcate, i nađete onu gdje svi, a pogotovo mi možemo vas..
Lazna posjeta veca od kapaciteta stadiona puta 2 = Sarajevo vs Trnava....
-
nastrojeni21
- Kontakt:
“Svaki put kada Sarajevo igra utakmice kod kuće mi gubimo novac. Troškovi organizacije su mnogo veći nego prihodi od prodaje karata."
Ne pomaže ni sarajevo fudbal festival..
Vjerovatno zato vi plivate u lovi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:20“Svaki put kada Sarajevo igra utakmice kod kuće mi gubimo novac. Troškovi organizacije su mnogo veći nego prihodi od prodaje karata."
Jedni u ojropu drugi u usa

- DoktorXabaras
- Kontakt:
Neko Pokušava Danima A Neko Ide Pesto Na Sat

Bordo jutro svima pa i plavoj nejači sad će liga, sad će Dino šta se sikirate oko posjete.
Mi Smo Divovi Naš Je Cijeli Svijet u Bordo Obojen
Ulaznice su se prodavale u FKS Offical store- Ferhadija po ulaznici od 12 KM, no samo nekoliko sati poslije, Sarajevo je potvrdilo kako karata više nema.

Bordo jutro svima pa i plavoj nejači sad će liga, sad će Dino šta se sikirate oko posjete.
Mi Smo Divovi Naš Je Cijeli Svijet u Bordo Obojen
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], bvsic, Kajkutenjoyer i 30 gostiju.

.png)