Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Je li ima negdje lista igraca koji su dosli i brojevi koje nose na dresu? Ne znam postoji li taj oficijelni podatak negdje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Raja ima li gdje u Tuzli ili okolici da ce se gledat utakmice reprezentacije?
Voljan sam doc, prije sam neke i gledo u Tuzli, dok sam tamo bio, sad posto ne zivim vise tamo, ne znam seme.
Voljan sam doc, prije sam neke i gledo u Tuzli, dok sam tamo bio, sad posto ne zivim vise tamo, ne znam seme.
Drug bice na Trgu Slobode javno pracenje tekme
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Vezano za navijace i navijanje, BHF je izdao saopstenje.
Nista bez njih i vodjenja furke, kakva god ona bila i nekima se ne svidjala. Ne sumnjam da cemo biti jaki u tom segmentu i puniti medijski prostor, jer u odnosu na Brazil ovdje imamo dosta dijaspore + dolasci iz Evrope.
Marokance opasno gotivim zbog navijanja i te latino furke, kao i latinoamerikance generalno, imaju taj ultras smek. A mi smo im najblizi po pitanju Evrope, siguran sam.
Nista bez njih i vodjenja furke, kakva god ona bila i nekima se ne svidjala. Ne sumnjam da cemo biti jaki u tom segmentu i puniti medijski prostor, jer u odnosu na Brazil ovdje imamo dosta dijaspore + dolasci iz Evrope.
A pisao sam i tamo na tebi repke, nakon odigrane utakmice protiv Paname, vidilo se da to nije to po pitanju podrske, da su to sve ljudi koji su pozelioi BiH i nase igrace, dosli da ih vide, snime, napune srce jer sigurno da im nedostaje BiH. Hvala im na ogromnoj posjeti, ali i BHF je primjetio da to nije bila podrska igracima kakva ce biti u ovom tromecu aBd.Pismo navijačima Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu 2026.
Dragi prijatelji, sugrađani i navijači Bosne i Hercegovine širom svijeta,
dugo iščekivani Mundijal kuca na vrata. Za koji dan se vidimo na drugom kraju svijeta kako bismo svi zajedno pružili maksimalnu podršku našoj jednoj jedinoj na njenom putu kroz turnir.
Još uvijek nošeni sjećanjima od prije 12 godina iz Brazila i našeg prvog pojavljivanja na svjetskoj sceni, možemo svim putnicima zagarantovati jedno nezaboravno iskustvo i fudbalski praznik, sve u sklopu naših zlatnih ljiljana.
Ovim putem šaljemo apel svim navijačima prisutnim u Torontu, Los Angelesu i Seattleu da nam se pridruže kako bismo zajedničkim snagama priredili spektakl koji svijet u tom obliku još nije vidio. Na sve 3 utakmice planiran je zajednički korteo do stadiona koji će predvoditi naša grupa, BHF, a svi ostali navijači su itekako dobrodošli da nam se priključe.
Kako bi naša tribina na dan utakmice bila što jednobojnija, ovim putem pozivamo sve navijače Bosne i Hercegovine da se obuku u PLAVU BOJU! Također, ko god bude želio, imat će priliku na dan utakmice da kupi majicu i šal Bhfanaticosa, namijenjene za dan utakmice i tribinu.
Također, želimo iskoristiti priliku kako bismo vas podsjetili da se, kao i svi mi ostali, držite određenih pravila. Korteo i navijanje predvode zaduženi momci naše grupe, te vas ovim putem molimo da se pridržavate i poštujete njihova pravila. Također, kao najveća i najorganizovanija grupa, dajemo sebi za pravo da vodimo tribinu i njeno navijanje. Niko nije primoran da s nama hoda i navija, a ko se odluči na to, zamoljen je da se drži naših pravila.
Nakon St. Louisa i atmosfere koja, uz dužno poštovanje izuzecima, nije bila na nivou koji svi priželjkujemo i kakav poznajemo, još više osjećamo odgovornost da svijetu pokažemo najbolje lice naše grupe, naših navijača i, naravno, Bosne i Hercegovine.
Zato pripremimo ruke i dlanove, šalove i ljiljanke, ponovimo navijačko „gradivo“ i budimo 12. igrač našoj reprezentaciji u podvigu ka historijskom uspjehu.
NAPRIJED, BOSNO, LJUBAVI MOJA!
BHFANATICOS
Marokance opasno gotivim zbog navijanja i te latino furke, kao i latinoamerikance generalno, imaju taj ultras smek. A mi smo im najblizi po pitanju Evrope, siguran sam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Kako to izgleda kad su negdje Bosnjaci vlast i vecina, a ne ovi "ugrozeni":

=\_1921_/=
Kako ih brat Ivan popisa jos pise donesite ljiljane.invincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 11:15Kako to izgleda kad su negdje Bosnjaci vlast i vecina, a ne ovi "ugrozeni":
![]()
Volim Ivane, volim Ivane
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne daj Boze da je neko zabranio gledanje reprezentacije Hrvatske. Odmah bi isle price ugrozeni, ne daju nam i slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Al pazi u Amira pogleda i face, u fazonu "sta me koji qurac slikate kad sam nebitan i tesko cu pored Tahirovica i Sunjica igrati"
075 ❤
075 ❤
To ti je 90% tako sirom BIH, al neka ne smeta mi, neka zatucane sredine nauce nesto pametnoinvincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 11:15Kako to izgleda kad su negdje Bosnjaci vlast i vecina, a ne ovi "ugrozeni":
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bit će na trgu buraz i imat ćeš priliku da svjedočiš najvećoj zastavi BiH ikad
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Bolje da je na premium, premium HD je otključan sa osnovnim AS paketom, ovako moraš i HD paket dokupiti za obične arene
Mislim, slika je osjetno loša.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pretpostavljam da će sve utakmice prenositi, a ne samo naše? Što se tiče kvaliteta, j e b a t ga, nek su otključali raji pa kako god.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Vjerujem da će napraviti jaku špicu.Beduin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 08:54A pisao sam i tamo na tebi repke, nakon odigrane utakmice protiv Paname, vidilo se da to nije to po pitanju podrske, da su to sve ljudi koji su pozelioi BiH i nase igrace, dosli da ih vide, snime, napune srce jer sigurno da im nedostaje BiH. Hvala im na ogromnoj posjeti, ali i BHF je primjetio da to nije bila podrska igracima kakva ce biti u ovom tromecu aBd.
Kad smo već kod BHF-a, ovo mi je jedna od jačih stvari koju su odradili
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da cemo ne presisati ovo iz Ria, nego ce se dugo pamtiti nasi navijaci i navijanje. Nakon ovoliko godina opet smo na SP, daleko vece brojke se ocekuju, zastave ljiljana ce ovaj put dominirati za razliku od tog perioda.
Ono iz Brazila sjecam se da je bilo dosta problema ili cijene oko odlaska, Amerika je druga prica.
075 ❤
075 ❤
da, sada je sve puno skuplje
ali za razliku od brazila ima gomila našeg svijeta i u americi i u kanadi, posebno torontu
u brazilu nas je bilo u riju jedno dvije hiljade, na ostale dvije tekme si nas mogao začas izbrojati. 2026 ćeš moći komotno dodati nulu na kraju
u brazilu nas je bilo u riju jedno dvije hiljade, na ostale dvije tekme si nas mogao začas izbrojati. 2026 ćeš moći komotno dodati nulu na kraju
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sad brojeve, ali po ovom sto sam cuo od raje imam osjecaj da ce u LA bit 20k nasihjestamaji je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:42da, sada je sve puno skupljeali za razliku od brazila ima gomila našeg svijeta i u americi i u kanadi, posebno torontu
=\_1921_/=