FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
je li to Bubanja kontaktiran ??
Do pola 10 ce bordo base objaviti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako je istina, volio bih bas da dodje jer je sjajan
jao glupana ostavio plavi nick umjesto da zamijeni profilVanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:22Znaci ti si @arteax ...zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:50
@Tobe brate, mozemo li kakvu humanitarnu akciju napraviti, a ti to po USA da zaganjas da se sta iskupi za brata Adema, zasluzio , ako nista drugo zbog onog navodjenog projektila na AFH...
De Boga ti, vidi ako se sta moze uraditi, sreca pa nas brat obavijesti...![]()
**** ti tobe majku u picku odvratnu!![]()
![]()
![]()
Kakav glupan...![]()
![]()
Zaboravio si brate nick promijeniti...![]()
![]()
![]()
![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Onda će sigurno biti samo posudba.
Već godinama unazad čitam forum, ali sam se tek sada registrovao.
Vidim da je Elvir Koljić slobodan, a bio je gotovo došao u prvom Zekićevom mandatu, da li bi nam sad dobro dosao?
Vidim da je Elvir Koljić slobodan, a bio je gotovo došao u prvom Zekićevom mandatu, da li bi nam sad dobro dosao?
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Dobrodošao, samo nemoj već u trećem postu počet sa dubinskim analizama i insajderskim oko plate, živ bio!
SARAJEVO SIAMO NOI
OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑09 jun 2026, 09:34Dobrodošao, samo nemoj već u trećem postu počet sa dubinskim analizama i insajderskim oko plate, živ bio!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma dobar je on, ne znam jesi upratio ona stranica FK Sarajevo fan-club ili nešto tako, koju vode one iz SFK 2000 kritikuje administraciju kluba
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
Činjenica da vole skupljati naše smeće.svako ko pređe od nas u Želju ne može biti gubitak za nas, ni sportski ni ljudski.
Ybg tesko se mi finansijski mozemo nositi sa vamaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Odjjebi.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Kontaktiram i ja Evu Green kad god ljuto pijem al' mrka kapa kume.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Nama? Uz dužno poštovanje, ne dajem ja novac iz svog džepa, ne pratim Želju, a kamoli da navijam za njega. Smiješni ste s tim pričama čim vam neka informacija ili komentar nisu po volji.James1987 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:39Ybg tesko se mi finansijski mozemo nositi sa vamaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.![]()
![]()
To bi bio upgrade i njima(vama) i nama. Mi se riješimo škarta a tamo dođe vanzemaljac.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
propoklopac
- Kontakt:
---i dalje nek ostane da se ne oglašavašBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Kod vas nema puno pitanja, daj odma kamenjem.propoklopac je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:46---i dalje nek ostane da se ne oglašavašBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.![]()
Pa hoće li potpisati za vas ili neće?BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:54Kod vas nema puno pitanja, daj odma kamenjem.propoklopac je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:46---i dalje nek ostane da se ne oglašavašBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.![]()
Koliko nudite LjajicuBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 43 gosta.

.png)