Htio sam i ja da skontam neku varijantu da odem makar na jednu utakmicu, ali kad sam vidio one cijene karata
Zato se nadam plasmanu na Euro 28, ma idemo da okupiramo Englesku, koliko smo lud narod ja mislim 100 000 bi nas gore otislo minimalno
Ma jbg nije samo ni do para...amerika je stvarno daleko svima, osim ako nisi iz amerike...plus citav cirkus oko viza i ostalih stvari specifcnih za ameriku. Takodjer da je negdje u evropi opet vecina nas iz BiH i dijaspore bi mogli priustiti sebi 4-5 dana da odes pogledas tekmu, provrtis se po gradu dan dva i kuci....sta ces vako brate nes ic u ameriku 5 dana,,,moras otic bar 2-3 sedmice, sto automatski iziskuje mnoge druge troskove, da ne spominjem godisnji odmor i slicnoAtlanta je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:05Svaka cast dijaspori, ispostovali su maksimalno, bilo bi nas i vise da onaj hamelj Infantino nije gladan para.
Htio sam i ja da skontam neku varijantu da odem makar na jednu utakmicu, ali kad sam vidio one cijene karata![]()
Zato se nadam plasmanu na Euro 28, ma idemo da okupiramo Englesku, koliko smo lud narod ja mislim 100 000 bi nas gore otislo minimalno![]()
Letimo 4 nas iz Australije, sve to sto govoris je ok, samo nakod SP ti bude krivo jer kontas hocu li opet biti u prilici da dozivim ovo.... ko zna sta sutra donese...invincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:39Ma jbg nije samo ni do para...amerika je stvarno daleko svima, osim ako nisi iz amerike...plus citav cirkus oko viza i ostalih stvari specifcnih za ameriku. Takodjer da je negdje u evropi opet vecina nas iz BiH i dijaspore bi mogli priustiti sebi 4-5 dana da odes pogledas tekmu, provrtis se po gradu dan dva i kuci....sta ces vako brate nes ic u ameriku 5 dana,,,moras otic bar 2-3 sedmice, sto automatski iziskuje mnoge druge troskove, da ne spominjem godisnji odmor i slicnoAtlanta je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:05Svaka cast dijaspori, ispostovali su maksimalno, bilo bi nas i vise da onaj hamelj Infantino nije gladan para.
Htio sam i ja da skontam neku varijantu da odem makar na jednu utakmicu, ali kad sam vidio one cijene karata![]()
Zato se nadam plasmanu na Euro 28, ma idemo da okupiramo Englesku, koliko smo lud narod ja mislim 100 000 bi nas gore otislo minimalno![]()
Brate svaka vama cast i sretan putnedimsalih je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:44Letimo 4 nas iz Australije, sve to sto govoris je ok, samo nakod SP ti bude krivo jer kontas hocu li opet biti u prilici da dozivim ovo.... ko zna sta sutra donese...invincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:39Ma jbg nije samo ni do para...amerika je stvarno daleko svima, osim ako nisi iz amerike...plus citav cirkus oko viza i ostalih stvari specifcnih za ameriku. Takodjer da je negdje u evropi opet vecina nas iz BiH i dijaspore bi mogli priustiti sebi 4-5 dana da odes pogledas tekmu, provrtis se po gradu dan dva i kuci....sta ces vako brate nes ic u ameriku 5 dana,,,moras otic bar 2-3 sedmice, sto automatski iziskuje mnoge druge troskove, da ne spominjem godisnji odmor i slicnoAtlanta je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:05Svaka cast dijaspori, ispostovali su maksimalno, bilo bi nas i vise da onaj hamelj Infantino nije gladan para.
Izgrmili su i mediji i drustvene mreze po svijetu vezano za nasu posjetu na prijateljskoj utakmici u St. Louisu.invincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:47Brate svaka vama cast i sretan putnedimsalih je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:44Letimo 4 nas iz Australije, sve to sto govoris je ok, samo nakod SP ti bude krivo jer kontas hocu li opet biti u prilici da dozivim ovo.... ko zna sta sutra donese...invincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:39
Ma jbg nije samo ni do para...amerika je stvarno daleko svima, osim ako nisi iz amerike...plus citav cirkus oko viza i ostalih stvari specifcnih za ameriku. Takodjer da je negdje u evropi opet vecina nas iz BiH i dijaspore bi mogli priustiti sebi 4-5 dana da odes pogledas tekmu, provrtis se po gradu dan dva i kuci....sta ces vako brate nes ic u ameriku 5 dana,,,moras otic bar 2-3 sedmice, sto automatski iziskuje mnoge druge troskove, da ne spominjem godisnji odmor i slicnoNiko sretniji od mene da sam uspio otici
nego samo govorim objektivne okolnosti i prepreke....ja se nadam ovom Euru mislim da kad se plasiramo da ce sve gorit
....Nikad necu prezalit onu njemacku 2006, pa ja mislim da bi nas bilo po 100k u gradu na dan tekme...al bice prilike
![]()
Ono sto sam opcenito htio rec, svaka cast dijaspori kako ovoj u americi tako i ovoj van amerike![]()
![]()
nek prica ko sta hoce, ipak 20k ljudi je bilo na prijateljskoj utakmici...nije to mala stvar
Sve. Telecom će tokom trajanja SP svima otključati i Premium i HD paketElddar je napisao/la: ↑09 jun 2026, 12:58Pretpostavljam da će sve utakmice prenositi, a ne samo naše? Što se tiče kvaliteta, j e b a t ga, nek su otključali raji pa kako god.
jel ovo zajebancija il
Ni meni to nije jasno iskreno, ali eto on nas je odveo na ovo prvo Svjetsko pa...
Susic je zadrt tip covjeka. U danasnje vrijeme i kada bi bio bolji od Ronalda i Messija, javnost ga ne bi sljivila za promil jer je ocito da mu ni Pariz u 40 godina zivota tamo nije pomogao da progleda.
Čekiraj Sport i TV temu, a stb restartuj nekad u četvrtak
Dobio sam info da ce sve Arene biti otkljucane za vrijeme Mundijala na Moja TV.Elddar je napisao/la: ↑09 jun 2026, 12:58Pretpostavljam da će sve utakmice prenositi, a ne samo naše? Što se tiče kvaliteta, j e b a t ga, nek su otključali raji pa kako god.
100% lik je prevaziđena priča. Hvala mu što je bio dio mundijala 2014, ali nikad ga nisam smatrao kreatorom te ekipe, niti nekim strategom, pa samim tim i uloga mu je više bila sporedna. Opet, kažem hvala mu i ostat će upisan u historiju.
Respekt braleeee
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Beduin, DzaniMehmet, HariTz, Markinhio, Rio12345, seha77, Sensei, TefalTava, Wilshere10 i 54 gosta.