Bilo bi interesantno da Kelme ukloni šapicu i ostavi samo KELME. Font je dosta dobar. Ne znam kako bi izgledalo na pravom dresu.zicer je napisao/la: ↑09 jun 2026, 09:59https://www.nytimes.com/athletic/733256 ... ts-ranked/
Dobro su rekli, kakav god dres Kelme da napravi, na kraju djeluje kao da reklamiraju sklonište za životinje sa ovom šapicom ..
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke je napisao/la: ↑09 jun 2026, 15:48Bilo bi interesantno da Kelme ukloni šapicu i ostavi samo KELME. Font je dosta dobar. Ne znam kako bi izgledalo na pravom dresu.zicer je napisao/la: ↑09 jun 2026, 09:59https://www.nytimes.com/athletic/733256 ... ts-ranked/
Dobro su rekli, kakav god dres Kelme da napravi, na kraju djeluje kao da reklamiraju sklonište za životinje sa ovom šapicom ..

imam u kolekciji nekoliko dresova: orginal legea istovremeno najdrazi dres dugih rukava (onaj sa marakane) i par adidasovih plavih orginal ukljucujuci prvi sa WC 2014 - nije mi padalo na pamet da uzimam kelme pogotovo zbog svega sa Vicom - sad i drugi kelme distributeri imaju dresove pa mi je nekako lakse prihvatiti i kupiti
Stambolicu svaka cast - dosta kritika je trpio do utakmica - nekih koje su ok (dosta slicnosti zeljinim dresovima) - ipak plavi dres je jedinstven i super je ispalo
plava verzija na utakmicama je izgledala top - dosta toga mi se svidjelo o ideji kad su izlazili teaseri, ali kada su se pojavile prve slike nisam bas bio odusevljen - medjutim na terenu je to izgledalo mnogo bolje' - dosta dobrih stvari: uglavnom se samo vide zute pruge, boja predobra, iskreno mi je i drago sto nije polo kragna, sorc jednostavan, stucne odlicne (ma da mozda fali mali detalj ili 'BiH') --- sve u svemu dres na utkamicama je sigurno 8/10 ako ne i jace, barem meni
bijeli dres mi je uvijek bio poseban i njega sam nekako vise gotivio - cekam da vidim kako ce ovaj izgledati na terenu, ali mislim da je moglo bolje samo zato sto ima previse 'detalja' - linije i plave i zute ce se vidjeti, rukavi plavi, tu su i te 'rijeke' - mislim da bi mozda funkcionisalo bolje bez nekog od tih detalja, mozda linija na ovom dresu ako su vec rukavi plavi (taj detalj mi se nekako svidja jer je nesto novo) .. uglavnom vidicemo nisam dezajner samo dijelim misljenje, a mozda se opet pozitivno iznenadim
sve u svemu do utakmica nisam bio kupac - sada cu vjerovatno naruciti od nekog stranog distributera pa neka i ovaj u kolekciji
Stambolicu svaka cast - dosta kritika je trpio do utakmica - nekih koje su ok (dosta slicnosti zeljinim dresovima) - ipak plavi dres je jedinstven i super je ispalo
plava verzija na utakmicama je izgledala top - dosta toga mi se svidjelo o ideji kad su izlazili teaseri, ali kada su se pojavile prve slike nisam bas bio odusevljen - medjutim na terenu je to izgledalo mnogo bolje' - dosta dobrih stvari: uglavnom se samo vide zute pruge, boja predobra, iskreno mi je i drago sto nije polo kragna, sorc jednostavan, stucne odlicne (ma da mozda fali mali detalj ili 'BiH') --- sve u svemu dres na utkamicama je sigurno 8/10 ako ne i jace, barem meni
bijeli dres mi je uvijek bio poseban i njega sam nekako vise gotivio - cekam da vidim kako ce ovaj izgledati na terenu, ali mislim da je moglo bolje samo zato sto ima previse 'detalja' - linije i plave i zute ce se vidjeti, rukavi plavi, tu su i te 'rijeke' - mislim da bi mozda funkcionisalo bolje bez nekog od tih detalja, mozda linija na ovom dresu ako su vec rukavi plavi (taj detalj mi se nekako svidja jer je nesto novo) .. uglavnom vidicemo nisam dezajner samo dijelim misljenje, a mozda se opet pozitivno iznenadim
sve u svemu do utakmica nisam bio kupac - sada cu vjerovatno naruciti od nekog stranog distributera pa neka i ovaj u kolekciji
Meni je ovo puno bolje...hz1987 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 15:58Pirke je napisao/la: ↑09 jun 2026, 15:48Bilo bi interesantno da Kelme ukloni šapicu i ostavi samo KELME. Font je dosta dobar. Ne znam kako bi izgledalo na pravom dresu.zicer je napisao/la: ↑09 jun 2026, 09:59https://www.nytimes.com/athletic/733256 ... ts-ranked/
![]()
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Nisam pratio, zna li neko koliko dugo smo pod ugovorom sa obim odronom od brenda Kelme? Je li Dodikov isprdak dogovorio produzetak saradnje u budcnosti pa da i dalje dresove trazim po Temu i ostalim p.m.?
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni je upravo stigla obavijest da je Kelme poslao dresove.
Stizu u petak.
Stizu u petak.
Isto tako. Ko god ne zeli davati pare zmajevima.ba odnosno dodikovom isprdku moze se naruciti direkt preko kelme.es kao sto sam i sam uradio. Njima u gradisku nedam iz principa je BiH “jeste” naša DRŽAVAGoalgetter je napisao/la: ↑09 jun 2026, 23:07Meni je upravo stigla obavijest da je Kelme poslao dresove.
Stizu u petak.
F.K. SARAJEVO
Za kanadjane koji su narucili dres preko Kelme Kanada.
Dobio sam potvrdu da su ga poslali.
Doci ce u petak, 17h00 po lokalnom vremenu.
Cestitam svima, nema sta.
Dobio sam potvrdu da su ga poslali.
Doci ce u petak, 17h00 po lokalnom vremenu.
Cestitam svima, nema sta.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
General505
- Kontakt:
Kad vidim koliko su loši i besmisleni dresovi kod ostalih učesnika SP, ovaj naš plavi uopste nije loš.
Uz onaj bijeli njemački jedan od najljepsi
P.s. i smarate vi pojedini s tim dresovima i narucivanjem, gdje je narucen, jel krenuo, kad poslan, dokle stigo, u koliko sati i minuta stize,...savrseno nebitne info, od marta ista prica
P.s. i smarate vi pojedini s tim dresovima i narucivanjem, gdje je narucen, jel krenuo, kad poslan, dokle stigo, u koliko sati i minuta stize,...savrseno nebitne info, od marta ista prica
Ma Bježi meni je samo bilo smiješno da će mi bukvalno doći sekundu poslije kraja tekme.General505 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:15Kad vidim koliko su loši i besmisleni dresovi kod ostalih učesnika SP, ovaj naš plavi uopste nije loš.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
General505
- Kontakt:
Pirke je napisao/la: ↑11 jun 2026, 01:23Ma Bježi meni je samo bilo smiješno da će mi bukvalno doći sekundu poslije kraja tekme.General505 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:15Kad vidim koliko su loši i besmisleni dresovi kod ostalih učesnika SP, ovaj naš plavi uopste nije loš.
Trebao si na štandu negdje kupit i sve ok bi biloo
Nema u Kanadi štenda za kelme.General505 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:41Pirke je napisao/la: ↑11 jun 2026, 01:23Ma Bježi meni je samo bilo smiješno da će mi bukvalno doći sekundu poslije kraja tekme.General505 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:15Kad vidim koliko su loši i besmisleni dresovi kod ostalih učesnika SP, ovaj naš plavi uopste nije loš.
P.s. i smarate vi pojedini s tim dresovima i narucivanjem, gdje je narucen, jel krenuo, kad poslan, dokle stigo, u koliko sati i minuta stize,...savrseno nebitne info, od marta ista pricajes nezgodno al prispjet ce za svicarce
Trebao si na štandu negdje kupit i sve ok bi biloo
Jedino da autom iz Montreala do dostavljača u Saskatoonu vozim 3000km.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
dukipajser
- Kontakt:
Ja sam uzeo na www.fussball24.ch u ponedeljak za curicu doslo danas, izaslo me negdje 135 franaka sa imenom al fan verzija znaci nije player i ok je nije los dres ja nisam sebi htjeo jer mi se nesvidja al ovako uzivo nije lose, samo evo broj mi malo nakrivili pa moracu se zaliti da skinem sa cijene nesto.

Trazit il novi dres sa normalnim printom il kompletan povrat sredstava, to je greaka koja kvari dres, slobodno to tako predstavi u “zalbi”dukipajser je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:14Ja sam uzeo na www.fussball24.ch u ponedeljak za curicu doslo danas, izaslo me negdje 135 franaka sa imenom al fan verzija znaci nije player i ok je nije los dres ja nisam sebi htjeo jer mi se nesvidja al ovako uzivo nije lose, samo evo broj mi malo nakrivili pa moracu se zaliti da skinem sa cijene nesto.
![]()
-
LjutaPaprika
- Kontakt:
Danas mi je stigao plavi dres. Naručio sam kod futsalshop.at. Uzeo sam fan verziju, jer player verzije nisu ni bile dostupne, a iskreno nemam baš građu za to. I baš sam zadovoljan. Nakon svega što sam čitao, mislio sam da će puno lošije izgledati, ali stvarno se nemam na šta žaliti. Skroz je dobar.
Kolko se dugo ceka dres sa zmajevi.ba ako sam ga sinoc narucio, da li ce doc sutra?
I da dodam cudno m sto mi mail nije dosao da je narudzba uspjela, kontam da nije proslo kroz sistem ili nesto, jel se jos kome desilo?
I da dodam cudno m sto mi mail nije dosao da je narudzba uspjela, kontam da nije proslo kroz sistem ili nesto, jel se jos kome desilo?
-
dukipajser
- Kontakt:
Ma poslo sam vec mail nisam ni platio jos uzo sam ono uz fakturu imas da platis 10 dana nesto tako, cekam odgovor posto je za djete ok je al neka ga dobro spusti u cijeni ili nov kao sto vi kazete.klasik je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:46Trazit il novi dres sa normalnim printom il kompletan povrat sredstava, to je greaka koja kvari dres, slobodno to tako predstavi u “zalbi”dukipajser je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:14Ja sam uzeo na www.fussball24.ch u ponedeljak za curicu doslo danas, izaslo me negdje 135 franaka sa imenom al fan verzija znaci nije player i ok je nije los dres ja nisam sebi htjeo jer mi se nesvidja al ovako uzivo nije lose, samo evo broj mi malo nakrivili pa moracu se zaliti da skinem sa cijene nesto.
![]()
-
mukydesign
- Kontakt:
Dali ima neko info od KELME STORE iz Califorije ?
Fkt predobro izgleda, skoro 1:1 sa originalom. Barem prema slikama