Armin Gigović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Armin Gigović
neko ga izvukao 1 of 1 - jedina slicica u svijetu

SInoc odigrao odlicno u odnosu na ostatak veznog reda. Momak je malo neopravdano zapostavljan zbog Benje, a i Basica. Vrlo dobar u klubu ove sezone ili bolje receno konstantan vec 2 sezone zaredom.
Mislim da je prije baraza bila negdje analiza da je on, izuzumajuci Sunjica jer ne igraju istu poziciju, veznjak sa najvise minuta, procentualno osvojenih duela i tacnih dodavanja. Ako nije prvi u svemu onda je sigurno tu drugi, jer mislim da su ublizu bili on i Basic po tacnim dodavanjima. Davno sam citao, kad je baraz bio.
Ali neki ce reci da nazaduje jer je odigrao lose na desnom beku.
Sinoc, kako i rekoh, odlicno odigrao. Kod akcije kada je Memic pogodio stativu mislim da je upravu Gigovic povukao loptu i osvojio dobar dio terena i odigrao za Demirovica, a ovaj za Memica.
Mislim da je prije baraza bila negdje analiza da je on, izuzumajuci Sunjica jer ne igraju istu poziciju, veznjak sa najvise minuta, procentualno osvojenih duela i tacnih dodavanja. Ako nije prvi u svemu onda je sigurno tu drugi, jer mislim da su ublizu bili on i Basic po tacnim dodavanjima. Davno sam citao, kad je baraz bio.
Ali neki ce reci da nazaduje jer je odigrao lose na desnom beku.
Sinoc, kako i rekoh, odlicno odigrao. Kod akcije kada je Memic pogodio stativu mislim da je upravu Gigovic povukao loptu i osvojio dobar dio terena i odigrao za Demirovica, a ovaj za Memica.
Barba halali sto smo sumnjali.
Da, bio je dobar sinoc. On je povukao loptu od nase polovice kod one prilike Memića.
Ne kontam utrpavanje dresa u šorc, nisi maradona!
Prelos konstantno u zadnje vrijeme. Skoro los ko tahirovic
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Iskreno Tahirovic je za njega Toni Kross licno. Nista napravio nije a ni zatvorio nazad, potrosena izmjena.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ja sam ga prati0 zadnjih par utakmica u Jang Boysu prije SP i nista nije odskakao na terenu od ostalih igraca za razliku od pocetaka kad je zabijao golove i asistencije..Ovu drugu polusezonu potono skroz steta sto nije Hadziahmetovica ubacio ili Mahmica
- PasodelMar
- Kontakt:
Tahirovic, Demirovic, Gigovic, Mujakic. Igrači koji nemaju kvalitet i mogu biti max neke nebitne zamjene. Gigovic je goli kurko, nažalost.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kad se oprosti, niko se neće sjećati nijedne njegove partije.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Rumunija jedino u gostima.. mada realno gledano da ga se guralo ko Tahirovica mozda bi i imali pola veznjaka ovako smo na 0.25 s Tahirom..Bazinga12345 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:24Kad se oprosti, niko se neće sjećati nijedne njegove partije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Rodri i Neves iz PSGa to furaju, kao old school, a u biti sminkeraj furke postanu kad nazor to radis.
Al nek on utrpava do sutra majicu ali da bude dobar. Ugl je nevidljiv, ali ok, moze posluziti pred kraj da sjece lopte
Ma ne bi. Isti djavo kao sa Tahirovicem. Lik udje u lupam 75-oj, a vec u 80-oj izdahnuo. Moliti Boga da od ovih potencijalnih reprezentativaca sto su veznjaci, neki sto prije krene igrati seniorski fudbal.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:27Rumunija jedino u gostima.. mada realno gledano da ga se guralo ko Tahirovica mozda bi i imali pola veznjaka ovako smo na 0.25 s Tahirom..Bazinga12345 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:24Kad se oprosti, niko se neće sjećati nijedne njegove partije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pogledajte šta rade ovi naši majstori u veznom redu utrpani ne zaustavlja igrača a Tahirović nikog ne čuva.
- signalidunapark
- Kontakt:
Tahirović je za ovog hibrid Xavija i Inieste. Od onog gola protiv Rumunja, ne sjećam se da je uputio iti jedan normalan pas, naoravio iti jednu smislenu akciju, presjekao iti jednu loptu ili na bilo kakav način pozitivno utjecao na tok utakmice. Tahirović čak ima pokoji sunčani period kad izroni iz depresije i apatije, ali ovaj je u teškoj banani.DamirT je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:40Ma ne bi. Isti djavo kao sa Tahirovicem. Lik udje u lupam 75-oj, a vec u 80-oj izdahnuo. Moliti Boga da od ovih potencijalnih reprezentativaca sto su veznjaci, neki sto prije krene igrati seniorski fudbal.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:27Rumunija jedino u gostima.. mada realno gledano da ga se guralo ko Tahirovica mozda bi i imali pola veznjaka ovako smo na 0.25 s Tahirom..Bazinga12345 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:24Kad se oprosti, niko se neće sjećati nijedne njegove partije.
Mijenjaj zanat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], majstorS35, rossonero85 i 31 gost.