Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Treba takodje znati da smo mi po fifa rang listi najslabija reprezentacija u grupi. Podrska i uzivajte, mlada smo ekipa,borbena ,plasirali se kad niko nije vjerovao zato manje kakite vise pozitive.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije plan idemo izaci da se branimo, jednostavno budes primoran braniti se kada igras protiv fizicki i tehnicki mocnijeg protivnika.kinder_jaje je napisao/la: ↑14 jun 2026, 08:58Moje misljenje i nee morate se slagati sa njim ali ako se budemo branili kao protiv Kanade glat cemo izgubiti pokusati igrati fajtersku utakmicu i tad sam ubjedjen da nas Svicarska nece dobiti.
Bas zato sto smo fajterski odigrali protiv Kanade zato nas i nisu dobili.
Predlazem svima da pogledaju u miru reprizu protiv Kanade pa cete vidjeti nasu borbu tokom cijelog meca plus par finih kombinacija, par opasnih situacija pred protivnickim golom i nase dvije 100 % prilike.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sad nam je prilika da uzmemo prvo mjesto i tako se treba postaviti. Iskreno ono što sam sinoć gledao možemo dobiti i Švicarsku i Katar inshaAllah.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Bravo, i ja sam odma poslije utakmice Švicarska-Katar upalio reprizu naše utakmice protiv Kanade i pogledao hladne glave.JohnCleese je napisao/la: ↑14 jun 2026, 09:11Nije plan idemo izaci da se branimo, jednostavno budes primoran braniti se kada igras protiv fizicki i tehnicki mocnijeg protivnika.kinder_jaje je napisao/la: ↑14 jun 2026, 08:58Moje misljenje i nee morate se slagati sa njim ali ako se budemo branili kao protiv Kanade glat cemo izgubiti pokusati igrati fajtersku utakmicu i tad sam ubjedjen da nas Svicarska nece dobiti.
Bas zato sto smo fajterski odigrali protiv Kanade zato nas i nisu dobili.
Predlazem svima da pogledaju u miru reprizu protiv Kanade pa cete vidjeti nasu borbu tokom cijelog meca plus par finih kombinacija, par opasnih situacija pred protivnickim golom i nase dvije 100 % prilike.
U porodjenju utakmica Švicarska i Katara je izgledala isto neka prijateljska a naša protiv Kanade kao da je finale svjetskog prvenstva, tek sam onda shvatio koliko su dobro naši igrali protiv nabrijanih Kanađana koji su kao mašine 90 min trčali i borili se vatreno bez milosti.
Odbana je nam beton i nikad nismo jaču odbrani imali ma sha Allah.
Ja sam uvjeren da možemo pobijediti i Švicarsku i Katar i uzeti prvo ili drugo in sha Allah.
Ovaj bod katra me je malo i prepao. Znaci möguce je i katar da zavrsi nekako u top3. Bolje da su ekipa za nabit gol razliku bila i da se ima top3 siguran. A ostale 3 ekipe nek se kolju za prvo i drugo
Hoce li taj cetvrtak vise...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iz utakmica Katara, Haitija, Australije izvući pouku.
Nema lakih protivnika.
Čitam komentare, kao predefanzivno, a Kanada u zadnjih 25 utakmica 2 poraza. Domaćini, domaća publika, organizatori, suđenje sa protekcijom.....
Bod je super. Okanite se euforije.
Nema lakih protivnika.
Čitam komentare, kao predefanzivno, a Kanada u zadnjih 25 utakmica 2 poraza. Domaćini, domaća publika, organizatori, suđenje sa protekcijom.....
Bod je super. Okanite se euforije.
Na osnovu već viđenog nakon prvog kola, naša realnost je da ćemo završiti sa jednim bodom, možda dva i to je to. Treba biti realan!
Pa nece svaki mec biti isti igrom, sto kod nas, sto u ostalim svim mecevima. Ja sam optimistican da mozemo proci grupu i to sa boljeg mjesta od treceg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ovakav ljudski šljam treba ignorisati. Ili je plaćeni trol, ili je iz onog tamo tabora
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Stvarno ih je previse.
Ne shvataju ljudi da ima i druga strana, nasi se povukli,trebali smo napasti, pa hajdmajstore, napadni ovu pokvarenu vlaat koja te yebe 30 godina kad je tako lako napravit nesto u zivotu.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Da je Kanadi uslo sto je trebalo i nama sto je trebalo, bilo bi 4-2 za Kanadu, to je ono sto zabrinjava. Odbrana nije dobra ako par golova vadis sa linije, ili ako golman ima 10 odbrana, odbrana je dobra ako protivnika u mecu ima 2,3 polusanse. S ovim sjedenjem u krilu golamnu necemo daleko nikad i nigdje.
Upravo gledam sad Švicarska Katar i ljudi su u prvim poluvremenu mislim na Švicarsku propustili 5-6 mrtvih šansi. Ovo je samo Nafaka bila sto na poluvremenu nije bilo 5-0 za Švicu.
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Katar će svoju šansu tražiti u posljednjem kolu kada igraju protiv najslabije europske ekipe koja se ikad plasirala na SP.
Pozitivno sam iznenađen, imaju moje simpatije.
- Beduin
- Kontakt:
A obzirom na nas vezni red mi se odlicno branimo i primamo premalo golova. Upravo vezni red je taj koji zatvara prostor izmedje linija te pravi pritisak na protivnika i tjera ga na gresku prije nego dodje do nase odbrane.sljivo je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:23Da je Kanadi uslo sto je trebalo i nama sto je trebalo, bilo bi 4-2 za Kanadu, to je ono sto zabrinjava. Odbrana nije dobra ako par golova vadis sa linije, ili ako golman ima 10 odbrana, odbrana je dobra ako protivnika u mecu ima 2,3 polusanse. S ovim sjedenjem u krilu golamnu necemo daleko nikad i nigdje.
Jedini Sunjic to radi, ima ogroman radijus kretanja i cesto je na protivnickoj polovini terena gdje radi pressing i sitne faulove ili gura protivnika, povlaci za dres i usporava ga koliko-toliko. Kamo srece da je mladji par godina i makar trunku brzi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve je moguće do kraja. Čak sam ubjeđenja da će biti najviše remi rezultata. Nije nemoguće da podijelimo bodove sa Švicom, da Švica i Kanada podijele bodove ...
- Beduin
- Kontakt:
Jel u LA-u dolazi 35k nasih navijaca 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nabijemo ti na quratz sve tvoje simpaticno!!!ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:03Katar će svoju šansu tražiti u posljednjem kolu kada igraju protiv najslabije europske ekipe koja se ikad plasirala na SP.
Idi bre u mp3!!! Stoko!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, random11 i 10 gostiju.