UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
106
63%
Jon Jones
44
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 167

Donnie Darko
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Donnie Darko » 10 maj 2026, 10:47

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Popiša se cumshot po ovoj svojoj armiji navijača, za koje ni on ne zna zašto navijaju za njega.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 11 maj 2026, 00:26

Valjda je 20kg skidao, sto je previse previse je. Sad da li ce biti revans ili ide u kategoriju iznad kako je saopstio Dani prije ovog poraza.
embrace the chaos

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 11 maj 2026, 10:41

Denno je napisao/la:
11 maj 2026, 00:26
Valjda je 20kg skidao, sto je previse previse je. Sad da li ce biti revans ili ide u kategoriju iznad kako je saopstio Dani prije ovog poraza.
Sam je kriv...
Zadnji dan ili par dana ranije to da skines...
Sve da bi bio Weight bully...

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 11 maj 2026, 16:54

Jel upratio ko Poatana, koliko li je on kila nabacio, a nekad je radio middleweight 😅
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 11 jun 2026, 16:43

Gaethje bi mogao dobiti Topuriu. Poatan nije prirodni teskas, navodno je dosta usporio nakon sto je nabacio kile. Ostatak carda za nedelju nije za koment zaista.
embrace the chaos

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 jun 2026, 18:32

Denno je napisao/la:
11 maj 2026, 16:54
Jel upratio ko Poatana, koliko li je on kila nabacio, a nekad je radio middleweight 😅
20 kila nabacio, nikom svakako nije jasno kako se ikada borio u srednjoj :mrgreen:
Denno je napisao/la:
11 jun 2026, 16:43
Gaethje bi mogao dobiti Topuriu. Poatan nije prirodni teskas, navodno je dosta usporio nakon sto je nabacio kile. Ostatak carda za nedelju nije za koment zaista.
Topuria je u svemu bolji od Justina tako da sve osim još jednog nokauta u prvoj rundi bi bilo iznenađenje. Pereira-Gane će biti interesantno baš zbog toga što kažeš i dosta je teže za prognozirati, ali ako neko može ugasiti prljavog francuza to je Poatan. Chama :kafa:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 11 jun 2026, 18:58

Problem je sto da bi ga Gethje uhvatio ovaj mora gresku napraviti a to tesko da ce se desiti.
Posebno jer je jedno 5 nivoa iznad...
Jedinu sansu mu vidim da aktivira svoj neki dormant retard gene i da glavom uspjesno blokira udarce dok se Topuria ne umori.
Sa druge strane borba je sve je moguce.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 11 jun 2026, 19:51

Rajaz je napisao/la:
11 jun 2026, 18:32
Topuria je u svemu bolji od Justina tako da sve osim još jednog nokauta u prvoj rundi bi bilo iznenađenje. Pereira-Gane će biti interesantno baš zbog toga što kažeš i dosta je teže za prognozirati, ali ako neko može ugasiti prljavog francuza to je Poatan. Chama :kafa:
Nije Gaethje uopste los udarac, mislim da bi mogao iznenaditi. Ima i on punch power, kad se sjetim kako je Fergusona unakazio dok je ovaj jos bio kvalitetan borac. Ilia iako 17-0 vidjelo se da se i njega moze uzdrmati, mada mislim da je Arman pravi matchup za njega.
embrace the chaos

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 jun 2026, 02:03

Denno je napisao/la:
11 jun 2026, 19:51
Rajaz je napisao/la:
11 jun 2026, 18:32
Nije Gaethje uopste los udarac, mislim da bi mogao iznenaditi. Ima i on punch power, kad se sjetim kako je Fergusona unakazio dok je ovaj jos bio kvalitetan borac. Ilia iako 17-0 vidjelo se da se i njega moze uzdrmati, mada mislim da je Arman pravi matchup za njega.
U fajtu je sve moguće, ali kao što Ilia reče trebalo bi čudo da se desi takvo što

Nevjerovatno kakvim samopouzdanjem zrači, Topuria je definicija aure

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 jun 2026, 13:02

Tsarukyan je uplatio mil eura na Gaethjea :bow:
embrace the chaos

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 12 jun 2026, 15:40

Ma Gejci je borac koji voli tako reci otvorenu tucu, udara, ali i prima dosta udaraca, a to protiv masine kao sto je Ilia, koji je precizan kao snajper, a dovoljan mu je jedan udarac za uspavati protivnika, ne sluti na dobro. Ja tu ne ocekivam neko raspucavanje, nego slicno kao protiv Maxa i Oliveire, brzo ce ga Ilia docekati otvorenog i uspavati.
⚽FK Garaže⚽

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 jun 2026, 13:21

Navijam za Iliju i stvarno bih volio da dobije, zbog svih onih prozivki na račun žene od raznih teletabisa. A isto tako mi je uz Yana vjerovatno omiljeni borac u UFCu. Mislim da ga Gaethje ni u najboljim danima ne bi mogao dobiti a kamoli sad ovoliko oštećen, ali ne bi to bilo ni prvo ni poslednje iznenađenje u MMA. Topuria je stvarno čudo i ima ozbiljan tim iza sebe ne sumnjam da su već našli način kako da skinu Justinu glavu. Mislim da mu je Oliveira bio lakši match up, ali mu je Holloway definitivno bio teži match up od Justina pa je i za njega ipak uspio da nađe rješenje.
Gane-Pereira mi je misterija iskreno. Pretpostavljam da će ga u jednom trenutku Pereira pronaći nekim udarcem i završiti gnp-om ali Gane je prirodni teškaš ne može se ni njegov punch power zanemariti, a čovjek ima za tešku kategoriju vrhunsku kretnju i dosta je brz, kreće se kao welterweight. Pereirina brada u teškoj bi trebala biti u dobrom stanju, ali iskreno ne bih se iznenadio da ga Gane nokautira. U tom meču ne bih bio iznenađen šta god da se desi.
Ostatak carda mršav, jedino bih volio da Lewis nekako pogodi Hokita i da ga ukoči.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 jun 2026, 14:49

Fuerza je napisao/la:
14 jun 2026, 13:21
Navijam za Iliju i stvarno bih volio da dobije, zbog svih onih prozivki na račun žene od raznih teletabisa. A isto tako mi je uz Yana vjerovatno omiljeni borac u UFCu. Mislim da ga Gaethje ni u najboljim danima ne bi mogao dobiti a kamoli sad ovoliko oštećen, ali ne bi to bilo ni prvo ni poslednje iznenađenje u MMA. Topuria je stvarno čudo i ima ozbiljan tim iza sebe ne sumnjam da su već našli način kako da skinu Justinu glavu. Mislim da mu je Oliveira bio lakši match up, ali mu je Holloway definitivno bio teži match up od Justina pa je i za njega ipak uspio da nađe rješenje.
Gane-Pereira mi je misterija iskreno. Pretpostavljam da će ga u jednom trenutku Pereira pronaći nekim udarcem i završiti gnp-om ali Gane je prirodni teškaš ne može se ni njegov punch power zanemariti, a čovjek ima za tešku kategoriju vrhunsku kretnju i dosta je brz, kreće se kao welterweight. Pereirina brada u teškoj bi trebala biti u dobrom stanju, ali iskreno ne bih se iznenadio da ga Gane nokautira. U tom meču ne bih bio iznenađen šta god da se desi.
Ostatak carda mršav, jedino bih volio da Lewis nekako pogodi Hokita i da ga ukoči.

Pereira ulazi u meč teži od Ganea 251-248, kakav luđak :mrgreen:

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 14 jun 2026, 15:08

Gejci letece koljeno,Gane decision a moguce i TKO,za Sirila sam siguran da ce prosuti Pereiru a Gejci ce se napatiti da valja, morat ce i da hrva i da radi iz kontra garda mozda na pocetku da bi to otislo u 4-5 rundu tu vjerujem da bi prebio Iliu i nadam se zavrsio ne znam,nece lako pasti sigurno i ako ga uzdrma Topturo mora ce se potruditi da ga zavrsi

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 14 jun 2026, 15:23

Rajaz je napisao/la:
14 jun 2026, 14:49
Fuerza je napisao/la:
14 jun 2026, 13:21

Pereira ulazi u meč teži od Ganea 251-248, kakav luđak :mrgreen:
Weight bully. Samo što je fan favorite pa ga niko ne dira zbog toga.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 15 jun 2026, 04:12

Auu Chandler vrijeme je za penzije. Unistavanje.
⚽FK Garaže⚽

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jun 2026, 05:09

Ovaj je'beni Hokit nije zajebancija :shock:

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 15 jun 2026, 05:29

Rajaz je napisao/la:
15 jun 2026, 05:09
Ovaj je'beni Hokit nije zajebancija :shock:
Lewisa bi i ti pobijedio :yawn:
Stone hands👊

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 15 jun 2026, 05:41

Lewis je bas odron, izgleda kao tip koji nije vidio dvorane i treninga godinama.
⚽FK Garaže⚽

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 15 jun 2026, 05:45

Mozda i dva najbolja udaraca u organizaciji,nekako mislim da ce Gane ovdje naplatiti sve sto mu se desavalo u karijeri,kontam da ce Pereira bit prespor

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []