FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Povodom informacija koje su se pojavile u vezi sa administrativnim postupkom koji se vodio protiv našeg kluba, želimo obavijestiti javnost da je nastala situacija bila posljedica otežanog međunarodnog platnog prometa i bankarskih ograničenja koja se primjenjuju u Venezueli, zbog čega je došlo do kašnjenja u realizaciji finansijske transakcije.
Predmet se odnosio na finansijske obaveze prema klubu Carabobo iz Venezuele u slučaju posredovanja Kevina Viverosa. Zbog specifičnih bankarskih procedura i ograničenja koja postoje na nivou države Venezuele, došlo je do poteškoća u transferu sredstava, iako je klub u svakom trenutku radio na potpunom izvršenju svojih obaveza.
Sve obaveze su u međuvremenu u potpunosti izmirene, a odgovarajuća dokumentacija dostavljena je nadležnim institucijama i arbitražnim tijelima.
Očekujemo da će postupak biti formalno okončan u roku od pet radnih dana, čime će i posljednje administrativne prepreke biti uklonjene.
Klub nastavlja redovno funkcionisati i ostaje u potpunosti fokusiran na svoje sportske ciljeve, predstojeće aktivnosti i ostvarivanje zacrtanih rezultata.
Predmet se odnosio na finansijske obaveze prema klubu Carabobo iz Venezuele u slučaju posredovanja Kevina Viverosa. Zbog specifičnih bankarskih procedura i ograničenja koja postoje na nivou države Venezuele, došlo je do poteškoća u transferu sredstava, iako je klub u svakom trenutku radio na potpunom izvršenju svojih obaveza.
Sve obaveze su u međuvremenu u potpunosti izmirene, a odgovarajuća dokumentacija dostavljena je nadležnim institucijama i arbitražnim tijelima.
Očekujemo da će postupak biti formalno okončan u roku od pet radnih dana, čime će i posljednje administrativne prepreke biti uklonjene.
Klub nastavlja redovno funkcionisati i ostaje u potpunosti fokusiran na svoje sportske ciljeve, predstojeće aktivnosti i ostvarivanje zacrtanih rezultata.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mi smo sa ovim "otezanim prenosom finansijkish sredstava" obisli citav svijet.
Od Vietnama do Venecuele.
S obzirom na uslovnu kaznu proslo ljeto i debelu novcanu kaznu, i da je ocito da administracija kluba pojma nema, s razlogom zabrinut.
S obzirom na uslovnu kaznu proslo ljeto i debelu novcanu kaznu, i da je ocito da administracija kluba pojma nema, s razlogom zabrinut.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Inače u Venecueli trenutno teče med i mlijeko burazeru
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tako je hiperOs, j.bo ti svoju biku.Jet2Holiday je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:30Mi smo sa ovim "otezanim prenosom finansijkish sredstava" obisli citav svijet.
Dragulj Sarajeva na spisku za Euro, uskoro će zaigrati protiv Hrvatske
Ukrajinska U19 reprezentacija objavila je spisak za predstojeći EURO turnir koji će se ovog mjeseca igrati u Velsu.
Radi se o izuzetno jakom sastavu koji kombinuje talente iz domaće lige i velikih evropskih klubova.
Jedan od igrača dolazi iz Bayerna, tu je i napadač iz Empolija, ali i mlada zvijezda FK Sarajevo, Sergej Ignatkov.
Ukrajinska U19 reprezentacija objavila je spisak za predstojeći EURO turnir koji će se ovog mjeseca igrati u Velsu.
Radi se o izuzetno jakom sastavu koji kombinuje talente iz domaće lige i velikih evropskih klubova.
Jedan od igrača dolazi iz Bayerna, tu je i napadač iz Empolija, ali i mlada zvijezda FK Sarajevo, Sergej Ignatkov.
U Venezueli nisu znali da postojimo. Vjerovatno nas vode ko Jugoslaviju još, pa se ne podudara u sistemu.
Poletjele fekalije odmah po klubu pišat i članke pisat. Pišam vam senzaciju.
Poletjele fekalije odmah po klubu pišat i članke pisat. Pišam vam senzaciju.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Odavno stojim pri tvrdnji da su novinari uz politicare najveca gowna na planeti. A to govorim samo za prave novinare. Ovi dnovinari su zapravo oni balegari koji valjutaju grudvice zivotinjskog izneta unaokolo. Dnovinarw uopste ne interesuje istina. Njih interesuje prodaja vijesti. Nena veze sto ne ta vijest lazna, neprovjerena, ishitreba, izvađena iz konteksta. Za svoje lazi i konstrukcije, ucijek se mogu sajriti ita neimenovanih izvora. Pravi novinar, ako tajav kod nas postoji, prvo bi provjerio podatak, kontaktirao klub, upoznao se sa problemom i obavijwstio klub o eventualnom clanku. Međutim, đubrad zeljna senzacionalizma, je pozurila brze-bolje objaviti "vijest".
S druge strane, ovakve stvari su poprilicno ceste. Radi se o pukom azuriranju podataka. Nakon slijedeceg azuriranja, za par dana, bit ce sve ok.
Najgore od svega mi je sto sam se morao registrovati da ovo napisem.
Btw, ovi Eskimi nisu n8sta bolji od nas. Mislim da cemo ih proci bez previse srkleta. Sretno u svakom slucaju.
S druge strane, ovakve stvari su poprilicno ceste. Radi se o pukom azuriranju podataka. Nakon slijedeceg azuriranja, za par dana, bit ce sve ok.
Najgore od svega mi je sto sam se morao registrovati da ovo napisem.
Btw, ovi Eskimi nisu n8sta bolji od nas. Mislim da cemo ih proci bez previse srkleta. Sretno u svakom slucaju.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ne upratih, ima li onih što dugo prate ali se tek danas prvi put oglasiše, vezano za ove "zabrane"? Ponjamke im se u stau, ko i ovim "novinarima" u pokušaju....
SARAJEVO SIAMO NOI
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Od kako su Horde Zla na derbiju parolama prozvali "Trtojku" i "SDA", inaće glavne finansijere Željezničara, tako i njihova glasila u obliku Raporta i Faktora, svaka njihova vijest o našem klubu ide u nekom negativnom kontetekstu i maksimalno da se ocrni i popljuje klub.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovaj inter uopce ne bi trebao biti problem izbaciti u dvije utakmice, bolja smo ekipa i nadam se da ce za evropu ekipa biti full a kasnije nek prodaju...elezi, mujkic itd.
i jel ovo sad necemo imati ignatkova za evropu? kad je to ep?
i jel ovo sad necemo imati ignatkova za evropu? kad je to ep?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 jun 2026, 21:51Od kako su Horde Zla na derbiju parolama prozvali "Trtojku" i "SDA", inaće glavne finansijere Željezničara, tako i njihova glasila u obliku Raporta i Faktora, svaka njihova vijest o našem klubu ide u nekom negativnom kontetekstu i maksimalno da se ocrni i popljuje klub.

Krepajte od muke kerovi.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
FIFA nas izblamira i zvanicno stavi na njihovu stranicu, ovdje standardni delegati brane iska i njegov tim i povrh svega toga traze neke zavjere i pricaju o senzacijama. Da nema ovog foruma trebalo bi ga izmisliti.
Mirvicu, sve ti J*** nesposobno po stohiljaditi put.
Taman i da je rijeseno danas opet je klubu nanesena ogromna steta, sve pod palicom jednog od dva debilna brata.
Mirvicu, sve ti J*** nesposobno po stohiljaditi put.
Taman i da je rijeseno danas opet je klubu nanesena ogromna steta, sve pod palicom jednog od dva debilna brata.
Kako miševi izađu iz rupa...
Plitak potok, čuj Inter Turku. E već Kopenhagen u drugom pretkolu je druga priča 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovaj Diata igra onako kako mi zamisljamo da bi Beganovic trebao igrati 
- pitar
- Kontakt:
a ja kad si ti osnovne, idi sad kupi mi cigare i dodji kad ti ja kazem.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Nije loš ovaj protivnik. Dobro mi igramo inače protiv sjevernjaka. Samo da se dobro fizički spreme, da trče, jer nam je to i prošli put glavni problem bio. Nadam se da je Zekić naučio lekciju, inače mrka kapa, ako ne budu mogli trčat, sve ostalo pada u vodu. A ovo za zabranu i Dnovinare, ne treba ništa da čudi, dno dna od ljudi i obični uhljupi.
.png)