Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Zadnja izmjena: Kemo88, dana/u 16 jun 2026, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
- sagitarius
- Kontakt:
Koji su ovo bgti?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Gledam kod vecine ovih kineskih cak ni dizajn dresa nije isti kao kod originala. Drugacija nijansa boje i ove plave linije nemaju na originalnom ili su tamnije pa se ne primjete ovoliko
Željezničar über alles
da, nisu se potrudili da to urade kako treba. Uzeli isti Kelme logo (veci) linije predebele, nijansa plave nije ni blizu i nema one plave sa strane. jbg, takav ce i meni izgleda doci.lakilone je napisao/la: ↑16 jun 2026, 14:43Gledam kod vecine ovih kineskih cak ni dizajn dresa nije isti kao kod originala. Drugacija nijansa boje i ove plave linije nemaju na originalnom ili su tamnije pa se ne primjete ovoliko
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Da zato kazem svaka cast i Kelmeu materijal drama dobar. Meni daleko najbolji dres koji smo imali.Shevko je napisao/la: ↑16 jun 2026, 07:36Da, malo sam se iznenadio kada sam hodao gradom kako vizuelno dobro izgleda na ljudima. Lijepa nijansa plave, bas elegantno. Također je ogromna razlika za sada između originala i kopije.MostarNeretva je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:12Original plavi fan verzija ubija kako je dobar. 90% foruma racunajuci i mene treba se izvine dizajneru.
- Goalgetter
- Kontakt:
Stigli su mi i plavi i bijeli player verzije od Kelme.
Oba odlicna, kod bijelog mi fali font malo da ga upotpuni, ali sto se tice materijala/kvalitete, zadovoljan sam.
Sto se tice velicine, dosta manji ispane, nosim izmedju L i XL, ovdje mi je trebao 2XL.
Oba odlicna, kod bijelog mi fali font malo da ga upotpuni, ali sto se tice materijala/kvalitete, zadovoljan sam.
Sto se tice velicine, dosta manji ispane, nosim izmedju L i XL, ovdje mi je trebao 2XL.
- katalinski
- Kontakt:

Stigli ovi atoz iz kine za 15 dana. Kako su ih brzo napravili mene su oduševili.
Za gledanje utakmice dobri, čista sintetika polyester ali već ima ovakav dres.
Nema reljefastih elemenata , nego su kinezi printali neke šare koje iz daljine izgledaju realisticno kao prave teksture.
Nije za kolekcionare , ali sluẓ̌e svrsi, ako naleti sniẓ̌enje originala, uzet ga .
Sad se još odlučiti koji sebi ostaviti , a koji dati kumu. Plavi ljepsa boja ali nekako nesimetrican, bijeli ima puno ljepši kroj.
P.S. 28 eura je dres
Ajvatar
Kakav je to Kinez za 28 eura, ja platio 13 dolara
Kopije su ok za gledanje utakmica i slikanje,ali za termina,trcanje ili neku drugu sportsku aktivnost nisu.
Imam kuci dvije kopije klupskih dresova sa messi111 stranice i nekoliko originala vizuelno mogu proci ali ako trcis 30-40 minuta osjeti se razlika.
Imam kuci dvije kopije klupskih dresova sa messi111 stranice i nekoliko originala vizuelno mogu proci ali ako trcis 30-40 minuta osjeti se razlika.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ma nije ni za gledanja, smrde ljudi ko nosorozi
Hahahah koji si ti bog
naprijed rejal
Gledam ove slike kineskih dresova na forumu kao i uzivo na ljudima, i one priče forumaša da mogu naći kineski dres identičan originalu ili čak bolji od fan verzije je najveći cope ikada a bilo ih je mnogo...
Kinezi vec imaju 1:1 kopije fan verzije. Ceka se player verzija
Bit će gusto
Ok, opet nije 100% identicna kopija
Kragnu nisu najbolje potrefili za bijeli dres.
Original fan verzija:

Kragnu nisu najbolje potrefili za bijeli dres.
Original fan verzija:

Bit će gusto
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, bh22, bordobijeli, Goalgetter, Helemnejse, StevieG8, visarionovich, Wilshere10, Wolffire i 58 gostiju.