We are 26
-
Marokanci58
-
Kontakt:
Postao/la Marokanci58 » 18 jun 2026, 10:56
sirBobbyMoore je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:11
"Nacionalizam je tema za one do 300 eura prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kada plaća pređe 500 eura, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi", kaže Rambo.
Popišaše mu se usta i Dodik i slicni i domovinski pokret jučer i slicni sve milioneri. Tako da mu se popišam na tu teoriju i ja.
70% zemlje ti okupirano ustašama i četnicima gdje ne smijes nositi zastavu legalnu RBIH da ne budes maltretiran i kažnjen od policije ti prdis o nekim pomirljivim temama. Kao neškolovani siromašni pišu da rat i danas traje samo sto ga vi slijepci ne vidite usta vas yebem. Ne yebem vas usta što vas mrzim ili nešto slično nego sto ćemo zbog vas platiti opet skupu cijenu goru nego 92-95. Onaj ko nema kičmu i treba biti slomljen kao pic kica.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Denal
-
Kontakt:
Wilshere10 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:10
Denal je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:00
rossonero85 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 01:55
Zoran Zekić u studiju je danas dio pravo osvježenje. Čovjek je doktor nauka za prepotentnog šanera Jusufbegovića ili Zlatana Nalića koji lupeta gluposti ko da je u njega ušao duh Saše Vugdalića.
A šta reći za onu Diletu sa temua? Cura ne zna pitanje sastavit da ga ne čita sa papira? Kae Mbappe zabio dva gola, da li je to bilo očekivano s obzirom da je na prošlom prvenstvu isto zabijao.
Ona ima šansi kod mene, može li neki kontakt od mlade dame?
Bolje nemoj, vidio sam je neki dan sa momkom na kafi, jadan lik nije progovorio kolko mu natresa. Ufurano ko da je Kate Abdo zamjenila.
-
19vendetta87
-
Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 18 jun 2026, 11:09
Marokanci58 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:56
Popišaše mu se usta i Dodik i slicni i domovinski pokret jučer i slicni sve milioneri. Tako da mu se popišam na tu teoriju i ja.
70% zemlje ti okupirano ustašama i četnicima gdje ne smijes nositi zastavu legalnu RBIH da ne budes maltretiran i kažnjen od policije ti prdis o nekim pomirljivim temama. Kao neškolovani siromašni pišu da rat i danas traje samo sto ga vi slijepci ne vidite usta vas yebem. Ne yebem vas usta što vas mrzim ili nešto slično nego sto ćemo zbog vas platiti opet skupu cijenu goru nego 92-95. Onaj ko nema kičmu i treba biti slomljen kao pic kica.
Idi spavaj, dva sata je kod vas u Los Angelesu, odmori se, valja rano na utakmicu.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
signalidunapark
-
Kontakt:
Postao/la signalidunapark » 18 jun 2026, 11:11
Ne citirajte tog mongoloida.
Kvaliteta forumarenja mi se ozbiljno popravila otkad sam njega i slične pacijente stavio na listu gnjavatora.
-
Obdunsmen
-
Kontakt:
"Nacionalizam je tema za one do 300 eura prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kada plaća pređe 500 eura, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi", kaže Rambo.
A evo šta je sada problem. Navijaj za koga god oces. Samo se drži teme SP 2026 i to je to
-
Wilshere10
-
Kontakt:
Postao/la Wilshere10 » 18 jun 2026, 11:22
Kvalitetno trpanje petog najboljeg igraca svih vremena.

Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
DamirT
-
Kontakt:
Wilshere10 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 11:22
Kvalitetno trpanje petog najboljeg igraca svih vremena.
Slozio bi se sa gospodinom Radetom

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Venom
-
Kontakt:
Bukvalno na ovoj temi nema nijedan post gdje neko nekog tjera ili osuđuje što ne navija za Hrvatsku. Jedino cega ima, ima retardiranih kometara ovih sda kozoyeba koji misle da je navijanje protiv Hrvatske neki veliki patrotski cin. Najveca ironija u svemu se sto bi takvi obicno prilmi svaku kitu iz Hrvatske pod uvjetom da njihovoj guzici dobro.
Srce, čast i ponos!
-
sirBobbyMoore
-
Kontakt:
Postao/la sirBobbyMoore » 18 jun 2026, 11:34
Nabrojani su milioneri zbog vas sirotinje ocigledno jer vam bace kost a vi ko debili uhvatite i ne pustate. Nayebem se ja tebi mrtvih ne sto te mrzim il nesto slicno nego sto ti se nayebem mrtvih. Bolje ti se ubit nego zivjet tako ogorcen zivot.
Zivjela Bosna. Sretno Hrvatima u nastavku

-
jestamaji
-
Kontakt:
rade bogdanović je populistička kretenčina
-
Shevko
-
Kontakt:
Navijačica s džinovskim grudima postala pravi hit na društvenim mrežama
sta se desava ovdje
-
slobodadogroba075
-
Kontakt:
Postao/la slobodadogroba075 » 18 jun 2026, 11:53
Denal je napisao/la: ↑18 jun 2026, 11:06
Wilshere10 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:10
Denal je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:00
A šta reći za onu Diletu sa temua? Cura ne zna pitanje sastavit da ga ne čita sa papira? Kae Mbappe zabio dva gola, da li je to bilo očekivano s obzirom da je na prošlom prvenstvu isto zabijao.
Ona ima šansi kod mene, može li neki kontakt od mlade dame?
Bolje nemoj, vidio sam je neki dan sa momkom na kafi, jadan lik nije progovorio kolko mu natresa. Ufurano ko da je Kate Abdo zamjenila.
Da si pametniji mozda bi ti citao Zeki pitanja a ne palamudio na forumu i dzaba trosio kisik
-
Finn
-
Kontakt:
Trenutne projekcije
-
phillies
-
Kontakt:
Od cega zavisi sa kojom ce se BIH grupom ukrstati, ako npr zavrsi prva? Vidim navedene kao mogucnosti treceplasirani iz 4 grupe, pa me zanima koji je kriterij.
-
Marokanci58
-
Kontakt:
Postao/la Marokanci58 » 18 jun 2026, 12:40
sirBobbyMoore je napisao/la: ↑18 jun 2026, 11:34
Nabrojani su milioneri zbog vas sirotinje ocigledno jer vam bace kost a vi ko debili uhvatite i ne pustate. Nayebem se ja tebi mrtvih ne sto te mrzim il nesto slicno nego sto ti se nayebem mrtvih. Bolje ti se ubit nego zivjet tako ogorcen zivot.
Zivjela Bosna. Sretno Hrvatima u nastavku
J*** li ti sve po kuci sto može dohvatiti šteku od vrata, nemoj se šta ljutiti ljubi te brat
BRATSTVO GRAČANiCA
-
bavariapivo
-
Kontakt:
Postao/la bavariapivo » 18 jun 2026, 12:42
opet si preskocio terapiju
-
leo1946
-
Kontakt:
Pretpostavljam da ovaj zivi u nekom minhenu, becu ili ljubljani. E cuj platit ce on neku cijenu

-
19vendetta87
-
Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 18 jun 2026, 12:59
bvsic je napisao/la: ↑17 jun 2026, 20:43
let3 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 20:41
I ne sviđa mi se ovo pljuvanje po Roni . Ko da je neki invalid jbt, ko da je Sulejman Krpic...vise odvratno za citati
Isto to vazi i za one degenerike koji pljuju Messija.. Dajte malo respekta ljudi.
Vise Krpic pridonosio nego Ronaldo sto ovo igra
Krpic bi bar vrsio presing, osvojio nekoliko zracnih duela i spustio loptu na stranu, ovaj ne radi nista, samo stoji pred golom i ceka loptu.
On ako svaku bude igrao 90 minuta, nece ovi daleko dogurati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
GIBRA
-
Kontakt:
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2026, 09:10
Sreca sinoc ko je pratio u gradu, bar u Tuzli a vidim sninke i iz Sarajeva Hrvatska je imala apsolutnu podrsku sto su prelijepe scene. A da malo odgovorim ovim papcima sto gore pisu, doduse ima ih par, kako ne treba navijati za Hr jer su oni pocinili UZP. Da to je cinjenica, cinjenica je i da hoce 3 entitet i da se njihova politika mjesa u BiH i nase poslove. Ali cinjenica je da mene kao i sav normalan svijet sinoc nije zanimala ta politika, sinoc nisam ja navijao za UZP i HDZ, vec za svoje prijatelje iz Hrvatske koji su i za nas navijali i nasu utakmicu pratili ogrnuti u zastavu Bosne, za ljude koji nisu ta politika i nemaju veze s njom, a vi ako ste jos zatucani onda vama nema pomoci.
PS nije problem ne navijati za Hrvatsku, svako ima pravo ali ako neko navija izjednacavati to sa ratom i politikom, a navija u sportu je krajnje primitivno, glupo i seljacki.
Evo ja prvi izjednačavam, adios
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
tuzlanskinacin
-
Kontakt:
Postao/la tuzlanskinacin » 18 jun 2026, 13:19
GIBRA je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:03
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2026, 09:10
Sreca sinoc ko je pratio u gradu, bar u Tuzli a vidim sninke i iz Sarajeva Hrvatska je imala apsolutnu podrsku sto su prelijepe scene. A da malo odgovorim ovim papcima sto gore pisu, doduse ima ih par, kako ne treba navijati za Hr jer su oni pocinili UZP. Da to je cinjenica, cinjenica je i da hoce 3 entitet i da se njihova politika mjesa u BiH i nase poslove. Ali cinjenica je da mene kao i sav normalan svijet sinoc nije zanimala ta politika, sinoc nisam ja navijao za UZP i HDZ, vec za svoje prijatelje iz Hrvatske koji su i za nas navijali i nasu utakmicu pratili ogrnuti u zastavu Bosne, za ljude koji nisu ta politika i nemaju veze s njom, a vi ako ste jos zatucani onda vama nema pomoci.
PS nije problem ne navijati za Hrvatsku, svako ima pravo ali ako neko navija izjednacavati to sa ratom i politikom, a navija u sportu je krajnje primitivno, glupo i seljacki.
Evo ja prvi izjednačavam, adios
To je zato sto si glup i nemas prijatelja sem iz svog sela, jbg brate mozemo se mi ovdje do sutra raspravlja tj mogu je budali do sutra objasnjavat, ali ako si ti zatucan i glup ti to neces shvatiti. Jbg brate ja imam prijatelja iz Hrvatske i to dobrih i sta ja trebam navijat tam za nekog Engleza kojeg ne znam ja mogu uzet hiljadu primjera dat koliko sam se puta susreo sa normalnim i dobrim ljudima i ja navijam i govorim o sportu, a vi koji nesto izjednacavate sa politikom jbg il cete nekada doci tobe il cete umrijeti u zabludi prateci prazne price i politike propalih nacionalnih lidera.
#CarsijaOdjebi
DEBUG SSO: [] | STATUS: []