Čak je dobra opcija da Kanada i Qatar bude x, onda su nam jake šanse i za drugo mjesto.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mozda cemo morati cekati rezultate iz ostalih grupa, odnosno da vidimo da li cemo biti medju 8 najboljih treceplasiranih.
Vjerujem da su 4 boda 95% dovoljna za prolaz dalje.
Samo valja osvojiti ta 4 boda
Željezničar über alles
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Do taktike je i sto igra ustraseni Tahirovic koji ni volan ne zna drzati a ne loptu.donniedarko je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:47Jedino im mogu zamjeriti da su bez hrabrosti odigrali, sve ove slabije reprezentacije su imale neku vrstu igre prema naprijed, nekako su znali prebaciti loptu naprijed, mi nista a vidis da je to rezultat nekakvog straha. Ne moze me niko ubjediti da katar sad zna bolje od nas prenijeti loptu, mozda zna, mozda ja grijesim. Ne znam, eto sam to, pickasto smo igrali.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kao što sam i rekao bit će lakši meč i što jest bio, do gola smo manje više defanzivno kontrolisali meč. Neshvatljiva greška Memića, gdje se onako izbija lopta, izbij u out, korner ,bilo gdje a ne samo ondje.
Kerim i Esmir užasni, ništa nisu pokazali, ovako se ne može SP igrati. A Tariku ne zamjerim crveni, on je doktorski odradio svoje. Ne očekujem da igramo ko Španija ali da probamo neku igru imati, to da. Ali kako ćeš išta napraviti sa 2 veznjaka i to jedan Benjo koji ni defanzivu ni ofanzivu ne igra. Dok ni Bašić ni Šunjić nisu kreativci. Pojačati vezni red sa jednim još veznjakom umjesto Demirovića i još umjesto Benje da igra Hadžiahmetović i vjerujem da bi bolje bilo.
Kerim i Esmir užasni, ništa nisu pokazali, ovako se ne može SP igrati. A Tariku ne zamjerim crveni, on je doktorski odradio svoje. Ne očekujem da igramo ko Španija ali da probamo neku igru imati, to da. Ali kako ćeš išta napraviti sa 2 veznjaka i to jedan Benjo koji ni defanzivu ni ofanzivu ne igra. Dok ni Bašić ni Šunjić nisu kreativci. Pojačati vezni red sa jednim još veznjakom umjesto Demirovića i još umjesto Benje da igra Hadžiahmetović i vjerujem da bi bolje bilo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa nije nista sigurno . Velike šanse su da s 4 boda ides dalje al moze se desiti i da ispadnes.Velizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
igramo 4-5-1 protiv Katara....naravno sa mahmicem kao prednjim veznim.
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 18 jun 2026, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Oce li Tabakovic bit spreman za to polufinale? Zna li se sta?
A sanse da osvojimo 4 boda nisu preko 43 %...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A svih tih kombinacija se možemo riješiti ako sad Kanada - Katar završi remi, što nije nemoguće, ali nije ni realnobordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:52Pa nije nista sigurno . Velike šanse su da s 4 boda ides dalje al moze se desiti i da ispadnes.Velizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sto je najgore ni 4 boda ne garantuju prolaz , bilo je dosta iznenadjenja u prvom kolu dosta remija , molit boga da 4 reprezentacije zavrse kao treceplasirane sa 3 boda jer cemo mi imati najgoru gol razliku od ekipa sa 4 boda ako pobjedimo Katar .
13% kazu strucnjaci
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel' neko od vas gledao Mahmića recimo 5x u karijeri kako igra od 0-90 min ? Jel' se moze od njega očekivati da bude novi Misimović ili nešto ala Misle, od Tahira sam i ja bolji, to nije upitno 
Formacija sa 2 CFa moze proći samo ako su oba trkači i ako imaš u veznom redu malo drugačiji tj bolji tip igrača , mi imamo samo zadnje vezne bez pasa naprijed. Kako mi nedostaje Medunjanin i oni pasevi po zemlji 30m naprijed sto je davao.
Tabak je naš najbolji špic trenutno, ali bi i Jovu stavio ispred Demira u sledećoj
Mi mozemo igrati 4-2-3-1 ili 5-3-2 eventualno, ova formacija baš teško
Formacija sa 2 CFa moze proći samo ako su oba trkači i ako imaš u veznom redu malo drugačiji tj bolji tip igrača , mi imamo samo zadnje vezne bez pasa naprijed. Kako mi nedostaje Medunjanin i oni pasevi po zemlji 30m naprijed sto je davao.
Tabak je naš najbolji špic trenutno, ali bi i Jovu stavio ispred Demira u sledećoj
Mi mozemo igrati 4-2-3-1 ili 5-3-2 eventualno, ova formacija baš teško
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sad moram gledsat Kanadu zbog ovog naseg s*anja..Sa jacim rep.Austruja Svicarska Kanada sve padamo nakon 70 min nemamo nacin da ostanemo disciplinovani 90 min i onda dolaze greske
Mi kakvi smo baksuzi Katar će mlatnut Kanadu,mi cemo dobit Katar a Kanada će dobiti Švicu i svi cemo imat po 4 boda i ispast zbog gol razlike 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa opet si 3 i ako ovdje zavrsi remi. Ovdje nama samo igra da Qatar ne smije dobiti.Elddar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:53A svih tih kombinacija se možemo riješiti ako sad Kanada - Katar završi remi, što nije nemoguće, ali nije ni realnobordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:52Pa nije nista sigurno . Velike šanse su da s 4 boda ides dalje al moze se desiti i da ispadnes.Velizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
rossonero85
- Kontakt:
Šta kaže Barba odigrali smo vrhunski 60 minuta. 

-
FerdinandF
- Kontakt:
Katastrofalno stojimo. Puno grešaka u iznošenju lopte.
Vasilj ne zna ispucati loptu. Nemamo nikakvog plana. Nemamo hrabrosti. Nema sistema. Alajbegovic je precjenjen igrač. Neće on daleko. Muha i Katic iedini mogu dobiti prolaznu. Dedić loš. Pušta čovjeka da cemteira svaki put, prolazi ga pet puta na isti način.
Tahirovic ne postoji. I kad se kobajagi nudi za loptu, nudi se tako da mu je nemoguće dodati loptu.
Pogledao sam gotovo sve utakmice mundijala, i mi izgledamo najlošije. Amaterske greške, potezi, neorganizacija.
Svima su malo porasla očekivanja, ali ovo je realnost. Provalili su nas svi, i ovdje se mora nešto mikenjati.
Ljudi, mi igramo bez sredine, a bez sredine nemaš ni napada. Mi igramo s najmanje 3 igrača manje i branimo se konstantno.
Ovdje bude remi brate, Švica uzme Kanadu i drugi smoprisonbreak je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:55Pa opet si 3 i ako ovdje zavrsi remi. Ovdje nama samo igra da Qatar ne smije dobiti.Elddar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:53A svih tih kombinacija se možemo riješiti ako sad Kanada - Katar završi remi, što nije nemoguće, ali nije ni realnobordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:52
Pa nije nista sigurno . Velike šanse su da s 4 boda ides dalje al moze se desiti i da ispadnes.![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.