KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
@DirkNowitzki jel griješim ako mislim da bi Harun Mahmutović mogao dat ruke, i pomoč Bosni na nekoj od pozicija?
Haris
Djerdja bi bio odlicna opcija za trenera. On mi je jedini na pameti nakon sto su Bosnic i Beciragic nasli angazmane, a Dirk rece da je i Markovic. Samo me u tom slucaju malo strah da nece gurati igrace iz agencije u kojoj je i on, a da bi recimo izvisio Penava, koji je po svemu sudeci kivan na njega.
Sto se tice Kovacevica, bio je jedan od rijetkih kojeg bih ostavio iz proslogodisnjeg rostera. Upravo Penava bi mogao uskociti umjesto njega, jer moze zakrpiti obje centarske pozicije ili recimo Langovic iz Poljske. Ovo sto radi Igokea je bas pametno. Doveli su jos 2-3 ozbiljna mlada igraca, koji imaju odlicne sezone iza sebe i vec su se opasno dokazali na nivou aba lige.
Sto se tice Kovacevica, bio je jedan od rijetkih kojeg bih ostavio iz proslogodisnjeg rostera. Upravo Penava bi mogao uskociti umjesto njega, jer moze zakrpiti obje centarske pozicije ili recimo Langovic iz Poljske. Ovo sto radi Igokea je bas pametno. Doveli su jos 2-3 ozbiljna mlada igraca, koji imaju odlicne sezone iza sebe i vec su se opasno dokazali na nivou aba lige.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sta tebe boli qurac gdje ce bosna igrati i sta ce igrati, razguli odavdeAmirutah1988 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:21Ne mogu da vjerujem zaista,KK Zrinjski Mostar da igra u Evropi ,a Bosna ne
![]()
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nekulturni stvoru,neces mi ti govoriti sta ja da radim,sram te bilo,idioteRule_hz je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:27Sta tebe boli qurac gdje ce bosna igrati i sta ce igrati, razguli odavdeAmirutah1988 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:21Ne mogu da vjerujem zaista,KK Zrinjski Mostar da igra u Evropi ,a Bosna ne
![]()
-
Helemnejse
- Kontakt:
Sto ce ti trba?Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 23:32Djerdja bi bio odlicna opcija za trenera. On mi je jedini na pameti nakon sto su Bosnic i Beciragic nasli angazmane, a Dirk rece da je i Markovic. Samo me u tom slucaju malo strah da nece gurati igrace iz agencije u kojoj je i on, a da bi recimo izvisio Penava, koji je po svemu sudeci kivan na njega.
Amirutah1988 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:30Nekulturni stvoru,neces mi ti govoriti sta ja da radim,sram te bilo,idioteRule_hz je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:27Sta tebe boli qurac gdje ce bosna igrati i sta ce igrati, razguli odavdeAmirutah1988 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 17:21Ne mogu da vjerujem zaista,KK Zrinjski Mostar da igra u Evropi ,a Bosna ne
![]()
Keru raspali nisi zanimljiv niti dobrodosao na ovu temu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Cuj ENBL,jaca nasa liga od tog takmicenja
al stvarno veliko razocarenje sto se ne igra BCL ove sezone, bar s moje strane
al stvarno veliko razocarenje sto se ne igra BCL ove sezone, bar s moje strane
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
enterofuryl
- Kontakt:
Sutra u 10:00 je press kluba.
Je li to provjereno, da se neće igrati evropsko takmičenje? Ne mogu nigdje ništa pronaći o tome. To bi bila velika greška.
Magoda prije deset dana: "Naglašava da su svi spremni podržati Bosnu finansijski, kao i da otkazivanje učešća u regionalnim, odnosno međunarodnim takmičenjima koja su izborena na parketu ne dolazi u obzir". Nadam se da će održati obećanje.
Inače, Lazić ostaje u Igokei.
Magoda prije deset dana: "Naglašava da su svi spremni podržati Bosnu finansijski, kao i da otkazivanje učešća u regionalnim, odnosno međunarodnim takmičenjima koja su izborena na parketu ne dolazi u obzir". Nadam se da će održati obećanje.
Inače, Lazić ostaje u Igokei.
Potpisao za Cluj.

Košarkaški klub Bosna organizovat će u utorak, 23. juna 2026. godine, press konferenciju na kojoj će javnosti biti predstavljena nova uprava Udruženja, kao i strateški planovi i ciljevi kluba za naredni period.
Konferencija za medije bit će održana u 10:00 sati u prostorijama kluba, u ulici Hamze Hume 2 u Sarajevu.
Kako je najavljeno, predstavnici kluba govorit će o viziji razvoja i budućim aktivnostima, planovima za unapređenje sportskih, organizacijskih i infrastrukturnih kapaciteta, saradnji sa partnerima, institucijama i lokalnom zajednicom, a predviđen je i prostor za pitanja predstavnika medija.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jun 2026, 20:52Koliko znam Mahmutovic je van kosarkaskih desavanja i ne vjerujem da ce se vise ikada vracati.
Hoce li kakvih pojacanja bit Dirk?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ne bih jos preuranjene ocjene da dajem, ali sudeci po onome sto cujem nece na dobro. Masa ovih bivsih igraca Sparsa nece da uopste ni pomisle da dodju ovdje da igraju za Bosnu, jer po njihovoj prici Nihad im je ostao duzan vise puta.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:06DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jun 2026, 20:52Koliko znam Mahmutovic je van kosarkaskih desavanja i ne vjerujem da ce se vise ikada vracati.
Bojim se iskreno toga, jer ne uziva veliko povjerenje u regionalnim okvirima i to ce sigurno biti veliki problem.
Valjda ima nekih Amera ili novi trener dovede neke igrače ako Muha ne ostaje. Ko su potencijalni za trenera?DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jun 2026, 22:38Ne bih jos preuranjene ocjene da dajem, ali sudeci po onome sto cujem nece na dobro. Masa ovih bivsih igraca Sparsa nece da uopste ni pomisle da dodju ovdje da igraju za Bosnu, jer po njihovoj prici Nihad im je ostao duzan vise puta.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:06DirkNowitzki je napisao/la: ↑22 jun 2026, 20:52
Koliko znam Mahmutovic je van kosarkaskih desavanja i ne vjerujem da ce se vise ikada vracati.
Bojim se iskreno toga, jer ne uziva veliko povjerenje u regionalnim okvirima i to ce sigurno biti veliki problem.
Bruno Caboclo je slobodan igrac XD
Ma dobar je on trener, tesko mogu naci boljeg za iole razumnu cifru.
Ja se taman bio ponadao da bi bivsi Sparsovci sad mogli nagrnuti u Bosnu zbog Selimovica, a onda sam sasvim slucajno naisao na komentare u kojima ga pljuju zene koje su radile kod njega, a ostao im je duzan.
Btw, jedino sto bi trebalo biti sigurno u vezi ove nove Bosnine garniture jeste to da ovaj portal vise nece bacati bombe sto se tice pojacanja. Lani su profulali skoro sve moguce, a ove godine imaju priliku ispraviti to.
Kari Pešić otišao u trenersku penziju. Možda se moglo nešto dogovoriti da završi tamo gdje je i započeo. Ali od toga nema ništa ni zbog financija a ni zbog činjenice da je zvanično završio sa treniranjem.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako su se sjetili Selimovica covjek ce voditi klub a sabotirao KK Bosnu 15 godina na sve nacine. Bosni zelim sve najbolje i bolju sezonu bez obzira na predsjednika al jednostavno bruka je to .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.