24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Bagerom ih nocas, kao Kifla Dodikovce.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja znam da cemo ovo rijesiti jos u prvom poluvremenu i da ce biti lagana pobjeda za nas, ali ono sto me brine mislim gotovo pa nemoguce al da se neko cudo desi i izvisimo kao treci to bi bila stvarno tragedija, a na ovom sp ima brda iznenadjenja i tek ce biti.
#CarsijaOdjebi
nisu još, barem ne sa adaptiranom cijenom. vjerovatno nekad noćas poslije utakmice ili sutraSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:12Mene zanima jesu li te karte pustene u prodaju? Ako jesu onda ce to ameri sve pokupovati. Sa navijacke strane steta sto (aBd) igramo s njima jer bi inace to sigurno bila najbrutalnija invazija nasih svih vremena.jestamaji je napisao/la: ↑24 jun 2026, 08:41FIFA je skontala da bi mi mogli vrlo lako biti ti koji igraju sa amerima Match 81 u šesnaaestini pa su znajući kolika nam je kupovna moć malkice "popravili" cijene, da ne bi zafalilo!![]()
Bilo je za kategorije 4,3,2,1 ovako: 185/240/500/665 a sada je ovako: 500/620/1290/1535![]()
![]()
svejedno, nije velika vjerovatnoća da će se opšte moći kupiti, to će sve odnijeti botovi za par sekundi
Samo da ne dobiju Džeko i Dediće, ostali imaju adekvatnu zamjenu.Zglavkar je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:35Ne prenosiš kartone ali moraš odraditi suspenziju ako je fasuješ u grupi. Dakle ako igrač završi grupu s jednim kartonom - briše se pred knockout fazu. Ali ako neko od ove petorke dobije žuti protiv Katara, nema ga protiv Amerike.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kataru dat rano go oni ce se isprovocirat i dobit crveni i onda utrpat par komada i tjt mozemo ovo lagano bez zutpg narucito ovih igraca.Zeko87 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:00Samo da ne dobiju Džeko i Dediće, ostali imaju adekvatnu zamjenu.
#CarsijaOdjebi
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
mislim da cemo ovako izaci veceras
sa obzirom da su sunjic i tahirovic vise zadnji vezni mogu u fazama napada na nas gol dovoljno pomoc u odbrani
-----------------vasilj-----------------------------
------katic --- hadzikadunic--kolasinac-----
---------- sunjic - tahirovic -------------------
memic--------------------------------alajbegovic
----------------mahmic--------------------
------------dzeko-----demir-----------------
u mjesto dzeke mogao bi i Lukic krenut sa obzirom da ima zuti karton i da selektor ide na siguricu jer mislim da je "manje zlo" ako Jovo dobije nego Edin
pisemo istoriju !!! idemo na arape samo jako
i u sledeci krug

sa obzirom da su sunjic i tahirovic vise zadnji vezni mogu u fazama napada na nas gol dovoljno pomoc u odbrani
u mjesto dzeke mogao bi i Lukic krenut sa obzirom da ima zuti karton i da selektor ide na siguricu jer mislim da je "manje zlo" ako Jovo dobije nego Edin
i u sledeci krug
-
Sindikat12
- Kontakt:
Dobro si to skontao, oni su izgleda prava krkanska amaterska ekipa spremna kosti polomiti nekom na terenu. Sigurno im mozemo iznuditi crveni karton jer je pitanje vremena kada ce neku glupost napraviti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:03Kataru dat rano go oni ce se isprovocirat i dobit crveni i onda utrpat par komada i tjt mozemo ovo lagano bez zutpg narucito ovih igraca.
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
Edit .....1993Sajo1993 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:09mislim da cemo ovako izaci veceras
i u sledeci krug![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je zadatak sto prije rijesit utakmicu da bi se dzeko demir katic zamijenili zbog opasnosti suspenzije
mislim da ce igrati prvo PV u slucaju pozitivnog izhoda vadi ih na poluvremenu ili ce igrat uz dozu opreznosti do 60te
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Skloni su faulovima i to kada niko ne ocekuje i bas bespotrebnim kao sto su onom Koneu slomili nogu, pa se treba i cuvati al mislim da ce napraviti sigurno nesto ili penal ili crveni nesto moraju.Shevko je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:14Dobro si to skontao, oni su izgleda prava krkanska amaterska ekipa spremna kosti polomiti nekom na terenu. Sigurno im mozemo iznuditi crveni karton jer je pitanje vremena kada ce neku glupost napraviti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:03Kataru dat rano go oni ce se isprovocirat i dobit crveni i onda utrpat par komada i tjt mozemo ovo lagano bez zutpg narucito ovih igraca.
#CarsijaOdjebi
Malo je reci da si glup ali nema veze. Veze ti nemas, drzi se Zelje to ti je plafonSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:13Ne budi glup. Ako neko od njih dobije zuti nece igrati u knock out fazi. Prvo procitaj pravila, pa se onda pravi pametan.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa Hazre dragi covjek ti sve lijepo reko i objasnio i tako je uvjek bilo ako zaradis suspenziju moras je odradit ako imas samo jedan zuti karton on se brise i tjt.Hazre je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:33Malo je reci da si glup ali nema veze. Veze ti nemas, drzi se Zelje to ti je plafonSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:13Ne budi glup. Ako neko od njih dobije zuti nece igrati u knock out fazi. Prvo procitaj pravila, pa se onda pravi pametan.
#CarsijaOdjebi
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
Pa ako nas pobjede 6- 0 mozda i prodju.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Prvo ne igra forum, tako da nas pristup koji ima dvije krajnosti nije posebno vazan, jer na terenu se pitaju igraci. Ali protivnik nas ne smije zanimati mi smo favoriti i idemo ovo odraditi rutinski sve i da nismo favoriti i da ovo nije Katar vec neka ozbiljnika repka idemo odigeati i uzeti ono sto nama donosi prolaz, a drugi nas ne zanimaju i njihov prolaz. Onaj ko misli o drugom tqj je u startu u zaostatku, kako u fudbalu tako u zivotu.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
#CarsijaOdjebi
kartoni se brisu nakon grupne faze, ali ko dobije danas drugi zuti nema ga iducu tekmu.Hazre je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:33Malo je reci da si glup ali nema veze. Veze ti nemas, drzi se Zelje to ti je plafonSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:13Ne budi glup. Ako neko od njih dobije zuti nece igrati u knock out fazi. Prvo procitaj pravila, pa se onda pravi pametan.
Covjeka zoves glupanom a u pravu je, fino se izvini covjeku jer 2 zuti se prenosi i taj igrac NECE igrat KO fazu takmicenjaHazre je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:33Malo je reci da si glup ali nema veze. Veze ti nemas, drzi se Zelje to ti je plafonSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:13Ne budi glup. Ako neko od njih dobije zuti nece igrati u knock out fazi. Prvo procitaj pravila, pa se onda pravi pametan.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa podjednake šanse za prolaz su im kao i nama. Imali bi 4 boda, većina trećeplasiranih će imati 3.qaa18 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:41Pa ako nas pobjede 6- 0 mozda i prodju.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Što se više približiva utakmica, sve me neki strah da nećemo dobit.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Beduin, Burberry46, dedo26, Goalgetter, Google [Bot], HeavyBassBlues, tuzlanskinacin, Venom i 82 gosta.