dobro, ali zasto nakon zavrsetka utakmice da lijep trenutak iskoristi za sukobljavanje sa Hrgovicem, ma dajj, totalno bespotrebno.antetokounmpo je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:15Sta vam je ljudi? Frajeru krivo jer smo u tom momentu lose djelovali, mislio je da može bolje. Opusteno ljudi dragi. Veliki je Edin Dzeko i ako Bog da daje u nokaut fazi.
Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Molim vas, nemojte praviti trac od svega, eto molim vas. Smiju nam se ljudi. Stanite malo.Shevko je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:16dobro, ali zasto nakon zavrsetka utakmice da lijep trenutak iskoristi za sukobljavanje sa Hrgovicem, ma dajj, totalno bespotrebno.antetokounmpo je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:15Sta vam je ljudi? Frajeru krivo jer smo u tom momentu lose djelovali, mislio je da može bolje. Opusteno ljudi dragi. Veliki je Edin Dzeko i ako Bog da daje u nokaut fazi.
Uradio si svoje majstore. 60 minuta. I gol si "dao". Fkt nepotrebno i mrlja i na ovu proslavu i sve
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Eh sad, da mu je trebala onakva reakcija nakon izmjene... pa nije bas. Igrali smo uzasno u tom trenutku ali nije bas za covjeka od 40 godina koji je kapiten, uzor onoj djeci, prikladno da tako reagira. Ali ja sam ubijedjen da on zavrsava karijeru poslije ovog Svjetskog. Svaki igrac je malo sujetan, mozda mu je bilo i krivo sto nije gol postigao.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Zabija Americi
Zato sto je za tebe i takve fudbal kockast, niste nikad igrali neku utakmicu.Shevko je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:16dobro, ali zasto nakon zavrsetka utakmice da lijep trenutak iskoristi za sukobljavanje sa Hrgovicem, ma dajj, totalno bespotrebno.antetokounmpo je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:15Sta vam je ljudi? Frajeru krivo jer smo u tom momentu lose djelovali, mislio je da može bolje. Opusteno ljudi dragi. Veliki je Edin Dzeko i ako Bog da daje u nokaut fazi.
- AndreWilliams
- Kontakt:
- PointBlank
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobro druze, nije, ja sam procitao dvije rijeci s usta "vadi" i "picku"
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da, ok zaboravit cemo ovo ali ne govorite nam da smo slijepiakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:53Dobro druze, nije, ja sam procitao dvije rijeci s usta "vadi" i "picku"![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kakve ti valjas gluposti u pm. Mrlja karijere jer je bacio flasu vode. Kakvi se sve bolesnici nalaze na ovom forumu, jel mozete ista proslaviti na normalan nacin.ExEsPerac je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:20Ostat ce mu ovo upamceno kao mrlja u smiraju karijere. Stvarno mu nije trebalo ta djeca koja ulaze umjesto tebe Edine pricaju o tebi sa velikim postovanjem,ljubavi i sjajem u ocima. Sjetim se intervjua sa Kerimom kad je pricao kako mu je rekao "dje si mali".
Uradio si svoje majstore. 60 minuta. I gol si "dao". Fkt nepotrebno i mrlja i na ovu proslavu i sve
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, antetokounmpo, aqarius, AzRimiRzA, boki86, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dark44, Dzoni, Edincapitano, Elddar, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, hz1987, Iceplayer, James1987, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, Kylian, Lavcina, legendarnadruga, LoveFootball1987, miguelramos, mirsonetz, NazorUso, omanovski, perun, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, visarionovich i 311 gostiju.