Barišić je jedini zvanični nastup za prvi tim Dinama, upisao kad je Zoki Mamić bio njihov trener, sigurno je i došao na njegovu inicijativu.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:23Dobro dosao
Nadam se da dolazi i Kolumbijac da imamo sirine
PS. Dok ga smrad Husaric pljuje znaci da ce valjati haha
"Da li FK Sarajevo ima skate i jel gledao neko ovog igraca?Pa cijela karijera posudbe i 5-6 golova u karijeri!Ili je to menadzer Branko Hucika pretplacen da uvaljuje u nase Bosnjacke klubove ovakve anti talente!Nakon sto je u Dinamu ispusio prebacio se sad na FK Sarajevo i dovodi i izmislja toplu vodu!Kako da Zrinjski ne uzme ovog ako je tako dobar?!Ovo je tragedija i kojim putem dolaze igraci i klepaju ogromne novce!Rogic prosjecni golman-14.000 eura neto plata!Jest ih Ajla nagradjivala i semirala nema sta!Ali ponovo se nastavlja Ajlina politika!Katastrofa!!!Neshvatljivo!!! "
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lucas je napisao/la: ↑25 jun 2026, 17:31Barišić je jedini zvanični nastup za prvi tim Dinama, upisao kad je Zoki Mamić bio njihov trener, sigurno je i došao na njegovu inicijativu.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:23Dobro dosao
Nadam se da dolazi i Kolumbijac da imamo sirine
PS. Dok ga smrad Husaric pljuje znaci da ce valjati haha
"Da li FK Sarajevo ima skate i jel gledao neko ovog igraca?Pa cijela karijera posudbe i 5-6 golova u karijeri!Ili je to menadzer Branko Hucika pretplacen da uvaljuje u nase Bosnjacke klubove ovakve anti talente!Nakon sto je u Dinamu ispusio prebacio se sad na FK Sarajevo i dovodi i izmislja toplu vodu!Kako da Zrinjski ne uzme ovog ako je tako dobar?!Ovo je tragedija i kojim putem dolaze igraci i klepaju ogromne novce!Rogic prosjecni golman-14.000 eura neto plata!Jest ih Ajla nagradjivala i semirala nema sta!Ali ponovo se nastavlja Ajlina politika!Katastrofa!!!Neshvatljivo!!! "
Sta ce debil koliko je jak, da je nardina u raspalu vojvodinu doveo fol on nekome da govori sta, jede muda jer ne moze nigdje bolje prodat svog igraca.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Kad kaže da se rastaljuje i uvaljuje je potpuno u pravu.
Do duše sa Tanovim parama,sad kad je ovaj američki bilmez sam ostao nema više "kapitalaca".
Do duše sa Tanovim parama,sad kad je ovaj američki bilmez sam ostao nema više "kapitalaca".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prosvijetli nas molim teSamoTi4000 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 18:36Kad kaže da se rastaljuje i uvaljuje je potpuno u pravu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evo i Kolumbijac zvanicno.
100% si u pravu pravo je vrijeme da se rastanemo. Do duše kod nas je 90 % utakmica igrao 6 a u Dinamu i Olimpiji je igrao 10 eventualno 8. Realno on nije za 6. ni po konstituciji ni po karakteru. Ono malo kad se priključivao napadu uvijek je bilo dobro ili gol ili penal ili odlična prilika. Jednostavno tako se poklopilo i bas je vrijeme da ide. Nek mu je sretno dalje i to je to.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:42Hvala Krdžaliću, ali vrijeme je i bilo da se rastanemo. Solidan i ništa više. Stoji i to da su ga povrede sjebale, ali imao je i dovoljno šansi pored toga.
P.S. u nedjelju sam pio kafu sa jednim drugom,našim standardnim prvotimcem, kaze da ovaj Ageykum niđe veze, ostali koji su došli su ok. Imaju 2 treninga dveno i da ih Zeka slomi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bruku ih je došlo i govorilo da se da ubijaju na treninzima, Turkeš trpa sve živo, Viveros da je Drogba, ovako onako. To nije mjerilo i čekamo teren.
Jesi li završio prvotimcu transfer?Sazg je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:07100% si u pravu pravo je vrijeme da se rastanemo. Do duše kod nas je 90 % utakmica igrao 6 a u Dinamu i Olimpiji je igrao 10 eventualno 8. Realno on nije za 6. ni po konstituciji ni po karakteru. Ono malo kad se priključivao napadu uvijek je bilo dobro ili gol ili penal ili odlična prilika. Jednostavno tako se poklopilo i bas je vrijeme da ide. Nek mu je sretno dalje i to je to.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:42Hvala Krdžaliću, ali vrijeme je i bilo da se rastanemo. Solidan i ništa više. Stoji i to da su ga povrede sjebale, ali imao je i dovoljno šansi pored toga.
P.S. u nedjelju sam pio kafu sa jednim drugom,našim standardnim prvotimcem, kaze da ovaj Ageykum niđe veze, ostali koji su došli su ok. Imaju 2 treninga dveno i da ih Zeka slomi.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Za Viverosa su govorili da veze nema,Rozman se krsti u Butmiru sta su mu doveli.Lik danas vrijedi 10 miliona i prvi je strijelac brazilske lige.Mamic je najbolje rekao,ni za jednog igraca ne moze niko garantovati,jedino je teren mjerilo.Sacekajmo Evropu i 4-5 kola pa cemo suditi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:26Bruku ih je došlo i govorilo da se da ubijaju na treninzima, Turkeš trpa sve živo, Viveros da je Drogba, ovako onako. To nije mjerilo i čekamo teren.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel ovo sad znaći da smo sklopili ekipu 40 dana prije prvenstva???
Mamić
Mamić
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Carballinho, Dobro Dosao u Bordo Familiju... 
Sta ba repliciras bilmezu, neka glodju jaja na golubarnika...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2026, 18:41Prosvijetli nas molim teSamoTi4000 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 18:36Kad kaže da se rastaljuje i uvaljuje je potpuno u pravu.
Do duše sa Tanovim parama,sad kad je ovaj američki bilmez sam ostao nema više "kapitalaca".![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Telalovic je napisao/la: ↑25 jun 2026, 17:28Nema imena i prezimena.Shategabri je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:24Poštovani ------ ------,
Hvala Vam na kupovini sezonske ulaznice u online Shopu FK Sarajevo. Vaša narudžba je uspješno završena i sezonska ulaznica je kreirana.
Odabrali ste lično preuzimanje sezonske članske karte.
Možete preuzeti vašu karticu na sljedećoj lokaciji:
FKS Official Store Ferhadija
Gajev Trg 2 , Sarajevo, Sarajevo, 71000![]()
Fotoshop![]()

I grb sto kuca umjesto srca
Koševo Zapad
Pozdravi "prvotimca" i nasavjetuj ga da ne se ne prica tako o saigracima. Posebno ne pred "prijateljima" koji jedva cekaju da to iznesu na JAVNI forum. Takodje, poruci mu da Anceloti ne moze procijeniti igraca nakon 7 treninga ali eto on je uspio... Genijalac !Sazg je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:07100% si u pravu pravo je vrijeme da se rastanemo. Do duše kod nas je 90 % utakmica igrao 6 a u Dinamu i Olimpiji je igrao 10 eventualno 8. Realno on nije za 6. ni po konstituciji ni po karakteru. Ono malo kad se priključivao napadu uvijek je bilo dobro ili gol ili penal ili odlična prilika. Jednostavno tako se poklopilo i bas je vrijeme da ide. Nek mu je sretno dalje i to je to.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:42Hvala Krdžaliću, ali vrijeme je i bilo da se rastanemo. Solidan i ništa više. Stoji i to da su ga povrede sjebale, ali imao je i dovoljno šansi pored toga.
P.S. u nedjelju sam pio kafu sa jednim drugom,našim standardnim prvotimcem, kaze da ovaj Ageykum niđe veze, ostali koji su došli su ok. Imaju 2 treninga dveno i da ih Zeka slomi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti rečenicu pokojnog Radomira Antića koja se odnosi baš na to, a to je da, parafraziram, na sve možeš uticati kod dovođenja igrača, ali da jedino ne možeš uticati na njegovu prilagodbu i afirmaciju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:30Za Viverosa su govorili da veze nema,Rozman se krsti u Butmiru sta su mu doveli.Lik danas vrijedi 10 miliona i prvi je strijelac brazilske lige.Mamic je najbolje rekao,ni za jednog igraca ne moze niko garantovati,jedino je teren mjerilo.Sacekajmo Evropu i 4-5 kola pa cemo suditi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:26Bruku ih je došlo i govorilo da se da ubijaju na treninzima, Turkeš trpa sve živo, Viveros da je Drogba, ovako onako. To nije mjerilo i čekamo teren.
Zato kažem, apsolutno je nevažno za nas navijače da li se neko zove Galešić, Stanojević, Ikande ili Rustemović, sve ćemo vidjeti kad sezona krene. Ukoliko je steuka procijenila da su ovo ti igrači, onda okej. Ponavljam, draže mi je vidjeti igrače koji dođu na mala vrata i koji će se uklopiti u sistem nego neke "zvijezde" tipa TSS ili Vrančić.
Jesam ja rekao da će kolumbijac 25-tog. 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pokusao sam par puta online kupiti sezonsku i ne moze . Da li neko kupio online ???
-
johntravolta123
- Kontakt:
Pravo su nabrijani na ovom videu sa treninga 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Još bi dodao i sav besmisao odlazaka na pripreme u ljetnoj pauzi pored ovakvog kampa i uslova.
Doktor za retardaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

.png)