Naravno, nismo ni pomislili da je zbog veće plate
Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mogao bi se odlično snaći u Italiji.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
rossonero85
- Kontakt:
Italijani: Sada svi pričaju o Kerimu Alajbegoviću, ali mi ga nažalost vrlo dobro poznajemo.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
englezi sjebali
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Paz ostaje u Como.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Muharemović u Juventus, izgleda.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Niko se ne ofira kao ova Gazeta, prvo sa Palestrom pa sada sa Pazom.
Odlična je stvar što ovaj vrhunski fudbaler ostaje u Seriji A
Odlična je stvar što ovaj vrhunski fudbaler ostaje u Seriji A
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Sta kazu ovi internisti nista sad cemo Paza dovesti
. Evo vidimo kako hocete 
Suluda je cifra koju je Milan dao za Ramosa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovo je nenormalno.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nema šta, opet ćete odraditi bolji mercato od nas kao i svih ranijih sezona osim 2020. Mi ćemo se eventualno morat zadovoljiti samo boljim plasmanom na kraju
p.s. Ramos za 74+ bonusi
Bjezi bolan. Pa Leao, Gimenez, Nkunku Pulisic i G.Ramos pa ovakav napad nema niko. Mozes da vrtis naprijed kako zelis i hoces 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Juventus pa vi
Dobar je Ramos igraci, isporucit ce on sigurno 15ak golova Ali je cifra bas paprena. Ne znam za koliko je Roma otkupila Malena Ali siguran sam da je manje a ovak ipak nije toliko bolji, Ako je uopce bolji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Malen 25 miliona
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma samo nek troše. Meni je u svemu tome pozitivno sto su ispostovali trenera, a vrijeme ce pokazati da li je fail ili ne.
Il Club più titolato al mondo!
Vidi da ti kazem, cijene se otisle u nebo i to sad ako se smatras ozbiljnim klubom moras trositi tako. Evo ti bayern dao 55mil sa Saibarija i 55 miliona za Browna. Sad cemo reci da njih dva vrijede te pare??
Druga stvar Ramos dolazi iz dvostrukog prvaka europe i tim svim igracima je sad itekako cijena skocila.
Nek plqcaju dosta sam gledao kako Milan gubi igraca za 2-3 miliona sto nece da Plate. Ovako su ispostovali trenera i vidjecemo hoce li i dalje. Jer je zahtjevao 4 igraca po njegovom ukusu, obecali su mu, a evo za sada ga i postuju.
Voljeli bi i vi da mozete dati 70+ mil za nekog igraca, a ne da vam uzmu Chelsea i Como igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.