Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

edin139
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la edin139 » 26 jun 2026, 20:19

Querty je napisao/la:
26 jun 2026, 18:03
Shategabri je napisao/la:
26 jun 2026, 12:28
Ne bih se ja bavio Sušićem, Baždareviće niti bilo kojim drugim bivšim selektorom na Barbinoj temi.
Nema potrebe za pretresanjem prošlosti, držati se sadašnjosti i svijetle budućnosti :bih:
Ko im je.be mater, ovo sam napisao jer su srali prije Katara, poslije Kanade i Švicarske, a sad nigdje nikog.

G.O.V.N.A
Ma ne znam koji. pitaju bilo šta propale trenere.
Barbarez nas je odveo na svjetsko i to je to.
Da živcira tahirovićem itekako, samo da aBd iskopaju pristojnog igrača na njegovoj poziciji.
Podrška u svakom slučaju, a vidjeti ćemo i poslije svjetskog koji nam je kurs

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 jun 2026, 20:27

Vidjecemo poslije SP kakav je manager Barba, al pošto su on i Spaha licno napravili ovu repku siguran sam da će nastaviti u dobrom ritmu.

Sad zamisli kakva ce tek bit jagma ovih novih mladih igraca da zaigraju u ovom timu. Sta ce tek da znaci kad dodje Spaha na stadion da te gleda dok igras :kafa:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 jun 2026, 20:30

RightBack je napisao/la:
25 jun 2026, 19:04
Lijep tekst i poruka,ali smijesno da se selektor jedne reprezentacije na instagramu oglasava na ovaj nacin, tj obracajuci se hejterima spominjuci njihove komentare.. :urnebes:
+ svi se sjecamo kako je srao po svemu i svakome, pisuci i ismijavajuci na twiteru...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 jun 2026, 20:32

DanijelTZ je napisao/la:
26 jun 2026, 19:30
slika
Ja mislim da je on sa repkom izgubio minimum 10 godina zivota :urnebes:

I da, apsolutni respekt za odbijanje da javno na pressu kritikuje igrace, mislim da je dosta naucio iz proslih gresaka. Mudro politicki hvali sve igrace, a sigurno ih kritikuje u timu daleko od ociju javnosti
naprijed rejal

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 26 jun 2026, 22:42

Zamisli apsurda – kritikuje te čovjek koji je uspio izgubiti od Luksemburga čak dva puta, i to sa dvije različite reprezentacije. Ako to nije rekord, onda je sigurno blizu. To je isti onaj kojeg je predložio Fuad Čolpa i za kojeg se godinama priča da je zajedno s njim radio iza leđa Petevu, u trenutku kada je ovaj konačno počeo graditi nešto ozbiljno i praviti pomake. Sve to ostavlja utisak da iza cijele priče stoji ili nečija ozbiljna malicioznost, ili nečiji interes i zadatak sa strane. Nije slučajno što Predrag Pašić s njim nije u dobrim odnosima, niti što nije dobrodošao u FK Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 jun 2026, 22:49

Sveti je napisao/la:
26 jun 2026, 20:32
DanijelTZ je napisao/la:
slika
Ja mislim da je on sa repkom izgubio minimum 10 godina zivota :urnebes:

I da, apsolutni respekt za odbijanje da javno na pressu kritikuje igrace, mislim da je dosta naucio iz proslih gresaka. Mudro politicki hvali sve igrace, a sigurno ih kritikuje u timu daleko od ociju javnosti
Je li ovdje na Tahirovića vrištao kada je vratio loptu nazad? :urnebes:

Zgemboo89
Kontakt:

Post Postao/la Zgemboo89 » 26 jun 2026, 22:54

coelho41 je napisao/la:
26 jun 2026, 20:27
Vidjecemo poslije SP kakav je manager Barba, al pošto su on i Spaha licno napravili ovu repku siguran sam da će nastaviti u dobrom ritmu.

Sad zamisli kakva ce tek bit jagma ovih novih mladih igraca da zaigraju u ovom timu. Sta ce tek da znaci kad dodje Spaha na stadion da te gleda dok igras :kafa:
Mi smo se raspali prosli put nakon SP kad smo trebali da se prosetamo kvalifikacijama ufatila igrace qrcobolja nezalaganje jer su u glavama zacrtqli da su ostvarili uspjeh i to je to ...Ovaj put trebaju biti pametni u strucnom stabu i sasjecati stvari odma u korijenu..

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 jun 2026, 23:03

Zgemboo89 je napisao/la:
26 jun 2026, 22:54
coelho41 je napisao/la:

Mi smo se raspali prosli put nakon SP kad smo trebali da se prosetamo kvalifikacijama ufatila igrace qrcobolja nezalaganje jer su u glavama zacrtqli da su ostvarili uspjeh i to je to ...Ovaj put trebaju biti pametni u strucnom stabu i sasjecati stvari odma u korijenu..
Umislili da su veći od boga i da su nedodirljivi. Zato smo se raspali. Selektor i štab koji su u stanju poslati igrača u tri pič.ke materine će imati uspjeha na našem podneblju.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 27 jun 2026, 00:12

Zgemboo89 je napisao/la:
26 jun 2026, 22:54
coelho41 je napisao/la:

Nismo se raspali nego je bila smjena generacije i bilo je dosta problema unutar tabora na relaciji Spahic-Susic. Bilo je puno nervoze unutar ekipe radi pozivanja Sven Susica itd., uglavnom neuporedivo sa ovim mladim igračima koji gore od zelje za dokazivanjem. Ne vjerujem ni jedan posto u nezalaganje i pad nakon SP, nego bas suprotno. Ovo je tek početak našeg rasta. Ako riješimo sredinu terena, bit ćemo jako respektabilna reprezentacija koja može uci u FIFA TOP 20. Siguran sam da idemo na sljedece EP.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 jun 2026, 00:35

DanijelTZ je napisao/la:
slika
NAJVECI SVIH VREMENA!!!

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Appollon
Kontakt:

Post Postao/la Appollon » 27 jun 2026, 00:39

ArtemisFowl je napisao/la:
26 jun 2026, 10:06
Appollon je napisao/la:
26 jun 2026, 09:51
MiranGlasnic je napisao/la:
25 jun 2026, 20:40

Taman posla da primimo dva gola do poluvremena. :thumbup:
Po toj logici Demirović i Tahirović naši ključni igrači u odbrani?
Da
Daleko od istine.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 27 jun 2026, 01:55

DanijelTZ je napisao/la:
slika
Ovo nikad nismo mogli vidjeti ni od jednog jugosaurusa sto je bio trener. Zasto? Zato sto ih je bolila rinaka za repkom. Operisani od patriotizma i Bosne. Dosli su tu da preko dzekinih ledza probaju izdici svoje trenerske karijere iz mrtvila. Nadali se nekom uspjehu na silu, ono u stilu nisam ja los trener koliko je dzeko dobar igrac pa mozda mi se posreci da na individualni kvalitet rjesi par utakmica u nasu korist.

Barba koliko god bio los trener, koliko god mi ide na ku..c sa sunjicem, tahirovicem, radeljicem, mujakicem I slicnim je ipak neko ko zeli I voli ovu repku I zemlju vise od samog sebe.

Nazalost on nema trenerski kvalitet da uvidi da bi ova repka bez sunjica i tahirovica bila bar 30 posto jaca.
Barba Ako ode na njegovo mjesto nece doci miron muslic nego krstajic I slicni koji ce namjerno sabotirati repku po nalogu iz vrha BIE I slicnih kao sto je to radio milosevic.

Nas cilj treba biti tjeranje vice I stavljanje spahe na celo saveza. To mora biti nacionalni interes. Tek onda mozemo razmisljati o mironu, terzicu ili nekom slicnom

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 27 jun 2026, 02:01

Diadora je napisao/la:
27 jun 2026, 01:55
DanijelTZ je napisao/la:
slika
Ovo nikad nismo mogli vidjeti ni od jednog jugosaurusa sto je bio trener. Zasto? Zato sto ih je bolila rinaka za repkom. Operisani od patriotizma i Bosne. Dosli su tu da preko dzekinih ledza probaju izdici svoje trenerske karijere iz mrtvila. Nadali se nekom uspjehu na silu, ono u stilu nisam ja los trener koliko je dzeko dobar igrac pa mozda mi se posreci da na individualni kvalitet rjesi par utakmica u nasu korist.

Barba koliko god bio los trener, koliko god mi ide na ku..c sa sunjicem, tahirovicem, radeljicem, mujakicem I slicnim je ipak neko ko zeli I voli ovu repku I zemlju vise od samog sebe.

Nazalost on nema trenerski kvalitet da uvidi da bi ova repka bez sunjica i tahirovica bila bar 30 posto jaca.
Barba Ako ode na njegovo mjesto nece doci miron muslic nego krstajic I slicni koji ce namjerno sabotirati repku po nalogu iz vrha BIE I slicnih kao sto je to radio milosevic.

Nas cilj treba biti tjeranje vice I stavljanje spahe na celo saveza. To mora biti nacionalni interes. Tek onda mozemo razmisljati o mironu, terzicu ili nekom slicnom
Jedini koji pamtim je Bazdarevic

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 jun 2026, 23:09

Juventinisimo je napisao/la:
27 jun 2026, 00:35
DanijelTZ je napisao/la:
slika
NAJVECI SVIH VREMENA!!!

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Čuj to, kako se presalta sa telece glave Safeta Sušića - šuškavca? Donedavno si se kleo u njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 28 jun 2026, 01:02

Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.

Na stranu što ga gotivim kao igračku legendu i patriotu.
BRATSTVO GRAČANiCA

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 28 jun 2026, 01:11

Marokanci58 je napisao/la:
28 jun 2026, 01:02
Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.

Usporedo ću ti jeb.avati mater narednih 365 dana.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 28 jun 2026, 01:12

28 jun 2026, 01:11

To ti je nena rahmetli sine moj nemoj tako
BRATSTVO GRAČANiCA

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 28 jun 2026, 01:19

28 jun 2026, 01:11

A imaš i ti srece pajdo da mod ne radi svoj poso na temi inače bi ti bio davno bivši. Znamo svi da si glup, limitiran i retardiran ali ne moraš to baš dokazivati u svakom postu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, General505, HariTz, mercurial, Principatus, s4mke, Semrush [Bot], tuzlanskinacin, Venom i 81 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []