To se tvom egu ne moze objasniti, prema tome, necu ni pokusavati....uzivaj..
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
A je li? OK je kada kopile je.be mrtve Barbarezu a nije kada mu se uzvrati istom mjerom? Šugava kerina kao ti bi se pozivala na moderatore. A to što si skotčina dvije godine…koja se prijavila na forum da sere po igračima i Barbarezu to nikome ništa? Kada ti se uzvrati onda plači moderatoru. Nadji jedan post gdje sam išta ružno napisao a da nije replika đubre provokatorsko kao što si ti. Bezmudna amebo.PasodelMar je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:19MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:11Usporedo ću ti jeb.avati mater narednih 365 dana.Marokanci58 je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:02Ako krene sa dva napadača i automatski izgubi utakmicu jer će nas razbiti kroz sredinu kao svi do sada jer fali igrač u sredini ima da mu se kenjam po glavi idućih 365 dana.
Na stranu što ga gotivim kao igračku legendu i patriotu.
A imaš i ti srece pajdo da mod ne radi svoj poso na temi inače bi ti bio davno bivši. Znamo svi da si glup, limitiran i retardiran ali ne moraš to baš dokazivati u svakom postu.
Zadnja izmjena: MiranGlasnic, dana/u 28 jun 2026, 01:32, ukupno mijenjano 4 puta.
Šta ima CapelloDiadora je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:55Ovo nikad nismo mogli vidjeti ni od jednog jugosaurusa sto je bio trener. Zasto? Zato sto ih je bolila rinaka za repkom. Operisani od patriotizma i Bosne. Dosli su tu da preko dzekinih ledza probaju izdici svoje trenerske karijere iz mrtvila. Nadali se nekom uspjehu na silu, ono u stilu nisam ja los trener koliko je dzeko dobar igrac pa mozda mi se posreci da na individualni kvalitet rjesi par utakmica u nasu korist.
Barba koliko god bio los trener, koliko god mi ide na ku..c sa sunjicem, tahirovicem, radeljicem, mujakicem I slicnim je ipak neko ko zeli I voli ovu repku I zemlju vise od samog sebe.
Nazalost on nema trenerski kvalitet da uvidi da bi ova repka bez sunjica i tahirovica bila bar 30 posto jaca.
Barba Ako ode na njegovo mjesto nece doci miron muslic nego krstajic I slicni koji ce namjerno sabotirati repku po nalogu iz vrha BIE I slicnih kao sto je to radio milosevic.
Nas cilj treba biti tjeranje vice I stavljanje spahe na celo saveza. To mora biti nacionalni interes. Tek onda mozemo razmisljati o mironu, terzicu ili nekom slicnom
- PasodelMar
- Kontakt:
Vidim da sam ti nabio teške komplekse koji već godinama blokiraju tvoj mentalni razvoj. Ti ne možes apsolutno ničim uzvratit jer si za to limitiranog kapaciteta u svakom smislu. Tebi ce neko glavu prosut vrlo brzo u pravom životu ako umisliš da si Rambo kao na forumu.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:27A je li? OK je kada kopile je.be mrtve Barbarezu a nije kada mu se uzvrati istom mjerom? Šugava kerina kao ti bi se pozivala na moderatore. A to što si skotčina dvije godine…koja se prijavila na forum da sere po igračima i Barbarezu to nikome ništa? Kada ti se uzvrati onda plači moderatoru. Bezmudna amebo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ti o tome možeš da sanjaš. Krepaljko. Tvoj problem je što sam ti pronašao žicu pa te ye.bem isto onako kako si ti ye.bavao Barbareza i pojedine igrače godinu i po dana do plasmana na Svjetsko…pa si se ušutio kao gnjida i promijenio ploču. Ti i još nekih 8 maloumnih idiota ne podnosite kada vam se uzvraća istom mjerom kojom vi servirate pojedinim igračima i Barbarezu. Pa plačeš i tražiš moderatora. Skužio sam te i vas nekolicinu i sada vas nemilosrdno kar.am. Gnjide krepale.PasodelMar je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:35Vidim da sam ti nabio teške komplekse koji već godinama blokiraju tvoj mentalni razvoj. Ti ne možes apsolutno ničim uzvratit jer si za to limitiranog kapaciteta u svakom smislu. Tebi ce neko glavu prosut vrlo brzo u pravom životu ako umisliš da si Rambo kao na forumu.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:27A je li? OK je kada kopile je.be mrtve Barbarezu a nije kada mu se uzvrati istom mjerom? Šugava kerina kao ti bi se pozivala na moderatore. A to što si skotčina dvije godine…koja se prijavila na forum da sere po igračima i Barbarezu to nikome ništa? Kada ti se uzvrati onda plači moderatoru. Bezmudna amebo.
isitna boli malog cernobiljca iz zenice , na kojeg clana obitelji licis o ti produktu incestaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:08Jesi ziv nepismeni prijatelju?![]()
Znaci neobjasnjivo.Juventinisimo je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:21To se tvom egu ne moze objasniti, prema tome, necu ni pokusavati....uzivaj..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najveci ikad do iduce promjene.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ti nekome pisi gnjido raspala i ljudska nulo. Mentalne kapacitete i poznavanje i pravila fudbala a i igre smo ti davno shvatili - na nivou retardirane osobePasodelMar je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:35Vidim da sam ti nabio teške komplekse koji već godinama blokiraju tvoj mentalni razvoj. Ti ne možes apsolutno ničim uzvratit jer si za to limitiranog kapaciteta u svakom smislu. Tebi ce neko glavu prosut vrlo brzo u pravom životu ako umisliš da si Rambo kao na forumu.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:27A je li? OK je kada kopile je.be mrtve Barbarezu a nije kada mu se uzvrati istom mjerom? Šugava kerina kao ti bi se pozivala na moderatore. A to što si skotčina dvije godine…koja se prijavila na forum da sere po igračima i Barbarezu to nikome ništa? Kada ti se uzvrati onda plači moderatoru. Bezmudna amebo.
Placi, vrsti, umri od muke, u knock outu smo SP
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- AndreWilliams
- Kontakt:
Kakva toksična atmosfera ovdje vlada. Šta je ovo? Ljudi, sanjajmo, uživajmo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Odemo li slucajno jos jedan krug dalje, mislim da ce stvarno neki pacovi ovdje crknuti od muke, ako im i ovo nije bilo previse vec.AndreWilliams je napisao/la: ↑28 jun 2026, 09:11Kakva toksična atmosfera ovdje vlada. Šta je ovo? Ljudi, sanjajmo, uživajmo![]()
- AndreWilliams
- Kontakt:
Nerealizovani, frustrirani ljudi.Goalgetter je napisao/la: ↑28 jun 2026, 10:17Odemo li slucajno jos jedan krug dalje, mislim da ce stvarno neki pacovi ovdje crknuti od muke, ako im i ovo nije bilo previse vec.AndreWilliams je napisao/la: ↑28 jun 2026, 09:11Kakva toksična atmosfera ovdje vlada. Šta je ovo? Ljudi, sanjajmo, uživajmo![]()
Hoćel' Barba izvesti 5-4-1 (u prvom poluvremenu) sa usamljenim Demirovićem kako bi izdržali početni pritisak i što duže frustrirali amere? Dosad bi probijali protivnika do hidracije
Kretenu bolesni je l ti znaš šta predsjednik saveza radi i kakav profil osobe tu treba?Diadora je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:55Ovo nikad nismo mogli vidjeti ni od jednog jugosaurusa sto je bio trener. Zasto? Zato sto ih je bolila rinaka za repkom. Operisani od patriotizma i Bosne. Dosli su tu da preko dzekinih ledza probaju izdici svoje trenerske karijere iz mrtvila. Nadali se nekom uspjehu na silu, ono u stilu nisam ja los trener koliko je dzeko dobar igrac pa mozda mi se posreci da na individualni kvalitet rjesi par utakmica u nasu korist.
Barba koliko god bio los trener, koliko god mi ide na ku..c sa sunjicem, tahirovicem, radeljicem, mujakicem I slicnim je ipak neko ko zeli I voli ovu repku I zemlju vise od samog sebe.
Nazalost on nema trenerski kvalitet da uvidi da bi ova repka bez sunjica i tahirovica bila bar 30 posto jaca.
Barba Ako ode na njegovo mjesto nece doci miron muslic nego krstajic I slicni koji ce namjerno sabotirati repku po nalogu iz vrha BIE I slicnih kao sto je to radio milosevic.
Nas cilj treba biti tjeranje vice I stavljanje spahe na celo saveza. To mora biti nacionalni interes. Tek onda mozemo razmisljati o mironu, terzicu ili nekom slicnom
Glory Glory Man United
Ako ne prodjemo amere, trazit ce da se da otkaz barbi jer nije probo sa dedom na rdmfMadal je napisao/la: ↑28 jun 2026, 09:00Ti nekome pisi gnjido raspala i ljudska nulo. Mentalne kapacitete i poznavanje i pravila fudbala a i igre smo ti davno shvatili - na nivou retardirane osobePasodelMar je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:35Vidim da sam ti nabio teške komplekse koji već godinama blokiraju tvoj mentalni razvoj. Ti ne možes apsolutno ničim uzvratit jer si za to limitiranog kapaciteta u svakom smislu. Tebi ce neko glavu prosut vrlo brzo u pravom životu ako umisliš da si Rambo kao na forumu.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:27A je li? OK je kada kopile je.be mrtve Barbarezu a nije kada mu se uzvrati istom mjerom? Šugava kerina kao ti bi se pozivala na moderatore. A to što si skotčina dvije godine…koja se prijavila na forum da sere po igračima i Barbarezu to nikome ništa? Kada ti se uzvrati onda plači moderatoru. Bezmudna amebo.
Placi, vrsti, umri od muke, u knock outu smo SP![]()
naprijed rejal
Ovaj Portal je definitivno bolestan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Susjedi su sinoć tako nešto napravili protiv Gane u prvoj polovini. Natrpali sredinu, usporili igru i frustrirali Gance.AndreWilliams je napisao/la: ↑28 jun 2026, 10:43Nerealizovani, frustrirani ljudi.Goalgetter je napisao/la: ↑28 jun 2026, 10:17Odemo li slucajno jos jedan krug dalje, mislim da ce stvarno neki pacovi ovdje crknuti od muke, ako im i ovo nije bilo previse vec.AndreWilliams je napisao/la: ↑28 jun 2026, 09:11Kakva toksična atmosfera ovdje vlada. Šta je ovo? Ljudi, sanjajmo, uživajmo![]()
Hoćel' Barba izvesti 5-4-1 (u prvom poluvremenu) sa usamljenim Demirovićem kako bi izdržali početni pritisak i što duže frustrirali amere? Dosad bi probijali protivnika do hidracije
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
General505
- Kontakt:
Sergej je genije, da mu dadneš rep njemačke osvojio bi sve moguće trofeje.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Korelacija izmedju izmjene i bacene boce postoji. Isto tako, to ne mora da znaci da je uzrok njegovog ponasanja ta ista izmjena koja se desila prije toga. Korelacija nije jednaka kauzalnosti.
Jednaku vjerodostojnost bi mogla da ima moja tvrdnja da je boca bacena pri izlasku zato sto nije iskoristio sansu koju mu je servirao Alajbegovic, kada je pogodio stativu umjesto mrezu.
Jednaku vjerodostojnost bi mogla da ima moja tvrdnja da je boca bacena pri izlasku zato sto nije iskoristio sansu koju mu je servirao Alajbegovic, kada je pogodio stativu umjesto mrezu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa logika tako fercera...nece mi valjda biti Amar Osim najbolji ikadabhsport je napisao/la: ↑28 jun 2026, 08:24Znaci neobjasnjivo.Juventinisimo je napisao/la: ↑28 jun 2026, 01:21To se tvom egu ne moze objasniti, prema tome, necu ni pokusavati....uzivaj..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najveci ikad do iduce promjene.![]()
Znas li ti da Bazdarevic ima najveci postotak pobjeda u repki??? Najbolji?? Ni blizu..
Najbolji je uvijek onaj koji napravi najbolji rezultat...logika...
Ne interesuje me sto Pape i Barba nemaju veze o fudbalu...oni su napravili sto su drugi selektori sanjali...to se samo pika...
To tebi ne odgovara, jer nisu "Zeljini"...to je tvoj problem..
Vidim, ti se registrovao davnih dana, kao i ja...nije mi jasno, kako su ti vijuge ostale kao da ti je 12 godina..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, atomac123, Bosnjo22, General505, Goalgetter, GoldenLilies, haklamas, HariTz, StevieG8, unavita i 77 gostiju.