Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Muumii
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Muumii » 29 jun 2026, 10:17

Denal je napisao/la:
29 jun 2026, 09:36
Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.

Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.

Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.

I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Zanimljivo da kad pričaš sa tim starijim podrinjcima koji su podnijeli žrtvu i branili tk, slabo koji kaže bio sam tu i tu na liniji, većinom su odgovori tipa bio sam tu u Tuzli u izbjeglištvu, pa smo otišli negdje u inostranstvo, a ovi iz Tuzle i Kalesije, tačno znaju gdje su bili i u sapni i teocaku i svim ostalim mjestima.

Ne pravite mit o podrinjcima bez potrebe, kad sami za sebe kažu da su živjeli zajedno sa srbima, kao jedan i da su preuzeli puno stvari od njih i da ih je to i najviše koštalo jer su mislili da njima njihova “braca” nikad ništa ne bi.

Pri tome ovo govorim kao neko kome je dobar dio porodice iz podrinja i zna tačno šta priča. A da ne pričamo o tome kako su se pravile te kuće po podrinju nakon rata i da većina ima po 2-3 kuće od donacija i svega. A oni koji su stvarno nešto dali za podrinje i Bosnu imaju kosti sinova svojih i jako malo materijalnih stvari i takve na žalost rijetko ko pominje.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 29 jun 2026, 10:21

Zglavkar je napisao/la:
29 jun 2026, 10:14
Sindikat12 je napisao/la:
28 jun 2026, 23:37
Romagnoli13 je napisao/la:
28 jun 2026, 21:10
Moj rodjak Zinedin sigurno neće u Tursku, to je već odbio kao mogućnost. Želja mu je Njemačka ili Holandija iz više razloga.

Što se tiče reprezentacije, nekih razgovora jeste bilo sa ljudima iz Saveza, ali ništa oficijalno nema još.
Zasto petljas? Cuj ”nekih razgovora jeste bilo” momak je sve zavrsio i mogao je i na SP igrati vec… ako napravi transfer i usteli se on ce dobiti poziv za LN.
Da je imao papire potrebne da se nađe na spisku, bila bi potvrda na onoj FIFA-inoj stranici o promjeni saveza.
Nenapisu bas svaku promjenu na tu stranicu...

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 29 jun 2026, 10:27

29 jun 2026, 10:10
Ghuraba je napisao/la:
29 jun 2026, 10:02
29 jun 2026, 09:03

Nije istina da je ista dogovoreno. Pa sa čovjekom sam se čuo pred samo prvenstvo. Pusti pisanja raznih portala.
Brate, je li on definitivno sad planira ici iz Norveske u jacu ligu ili postoji mogucnost da i ne promijeni klub?
Čuo sam se sa njim prije 15ak dana zadnji put. Bio je tu u Bosni pa smo htjeli dogovoriti kafu ali zbog obaveza što mojih što njegovih, nismo uspjeli. Ali on je rekao da ovo ljeto ide 100% samo ne želi u Tursku.
Pametna odluka, hvala ti na informaciji. Javi nam kad saznas nesto i u vezi novog kluba, a i u vezi kontakata s nasima iz reprezentacije.

Btw, ne obaziri se na ove gluposti koje bolesnici pisu protiv Podrinjaca. Upoznao sam ih dosta jer ih u Tuzli ima najvise, i uglavnom su to dobri i cestiti ljudi, a izuzetaka naravno ima svugdje. Uzitak mi je slusati kad neko od njih dodje kod Anesa u emisiju "Sasvim iskreno" da isprica svoju ratnu pricu, odgledao sam ih sve i jednu (neke i po vise puta) i jos vise zavolio taj narod. Zapamtio sam nazive svih mjesta po cijelom Podrinju, iako sam svega nekoliko puta bio tamo. :mrgreen: Tako da, maksuz selam za tebe i za sav dobri narod Podrinja! :salut:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2026, 10:32

Ghuraba je napisao/la:
29 jun 2026, 10:27
Ghuraba je napisao/la:
29 jun 2026, 10:02

Brate, je li on definitivno sad planira ici iz Norveske u jacu ligu ili postoji mogucnost da i ne promijeni klub?
Čuo sam se sa njim prije 15ak dana zadnji put. Bio je tu u Bosni pa smo htjeli dogovoriti kafu ali zbog obaveza što mojih što njegovih, nismo uspjeli. Ali on je rekao da ovo ljeto ide 100% samo ne želi u Tursku.
Pametna odluka, hvala ti na informaciji. Javi nam kad saznas nesto i u vezi novog kluba, a i u vezi kontakata s nasima iz reprezentacije.

Btw, ne obaziri se na ove gluposti koje bolesnici pisu protiv Podrinjaca. Upoznao sam ih dosta jer ih u Tuzli ima najvise, i uglavnom su to dobri i cestiti ljudi, a izuzetaka naravno ima svugdje. Uzitak mi je slusati kad neko od njih dodje kod Anesa u emisiju "Sasvim iskreno" da isprica svoju ratnu pricu, odgledao sam ih sve i jednu (neke i po vise puta) i jos vise zavolio taj narod. Zapamtio sam nazive svih mjesta po cijelom Podrinju, iako sam svega nekoliko puta bio tamo. :mrgreen: Tako da, maksuz selam za tebe i za sav dobri narod Podrinja! :salut:
Imam jednu informaciju od prije par minuta, jer sam mu se javio. Ali nije ništa službeno da bih pisao. Mogu ti samo poslati screenshot u pp. Nije moje da javno objavim nešto što još nije službeno.

I alejkumselam.

Ne može o Podrinju znati bolje neko ko nije tamo proveo jedan dio svog života i čiji korijeni nisu od tamo. Uostalom provesti 3 godine u potpunoj izolaciji u logoru otvorenog tipa, je dokaz snage tog naroda. Toliko na tu temu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 29 jun 2026, 10:42

29 jun 2026, 10:32
Ghuraba je napisao/la:
29 jun 2026, 10:27

Imam jednu informaciju od prije par minuta, jer sam mu se javio. Ali nije ništa službeno da bih pisao. Mogu ti samo poslati screenshot u pp. Nije moje da javno objavim nešto što još nije službeno.

I alejkumselam.

Ne može o Podrinju znati bolje neko ko nije tamo proveo jedan dio svog života i čiji korijeni nisu od tamo. Uostalom provesti 3 godine u potpunoj izolaciji u logoru otvorenog tipa, je dokaz snage tog naroda. Toliko na tu temu.
Kako mu se stari i dedo zovu? Napisi pa da vidimo imas li istine oko ovoga sto govoris, jer znam ih obojicu. Jer ja imam pouzdan info da nema prepreke za nastup, i da je to sve zavrseno.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 29 jun 2026, 10:44

I alejkumselam.

Moze brate, hvala ti na tome!

Slazem se apsolutno. Da ne idemo dalje u off topic, preporucujem ovima koji slabije poznaju Podrinje da pogledaju dva dijela emisije "Sasvim iskreno" od Muhizina Omerovica. Ima ih jos brutalnih, ali eto ta prica je ostavila poseban utisak na mene.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 jun 2026, 10:45

Dajte igrace, a tamo napravite temi o patriotizmu
Mali Bajrakatrevic je iz Srebrenice, njegovi poklani i protjerani, a vi takve gluposti pisete :hmmmmm:
Gori ste od cetnika, vi sto pljujete svoj narod, nebitno bio neko iz Zenice, Bihaca ili Tuzle. Uvijek mi smeta kad neko zove zenicane cernobilcima i slicno.
Uozbiljite se malo, niste djeca i te teme su jako osjetljive
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 29 jun 2026, 11:17

Bezveze je prica o Podrinju...ima izdajica na svakoj strani. Fgr picke i **** po SA, centar Tuzle, abdicevci, moderne Sandzaklije koji za sebe kazu da su Srbi..gluposti. Ja sam dosta svijeta vidio za svojih 28 god i hodao po Evropi i svijetu i nigdje ali nigdje mi nije bilo neprijatno osim u Podrinju/Isocnoj Bosni. Kalinovik, Vlasenica i ostalo znaci te telece face i dusmanski pogledi, osjeti se zlo u zraku. Tako da respekt do poda svim Bosnjacima koji su odlucili tu ostati/vratiti se. To se zove hrabrost.

Da se vratim na temu, gledao sam juce Njemacka-Danska.

Adin Licina nije ulazio. Mislim da taj decko stagnira nazalost. Bacit cu oko malo na Juventusove forume da vidimo sta pisu oni koji prate Primaveru/Next Gen da vidim situaciju

Mirza Catovic - odlican. Bas jaka sestica. Na momente kad su Njemci krenuli jako naprijed spustao se na poziciju stopera. Half Back za moje fanove Football Managera :mrgreen:
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 29 jun 2026, 12:15

Ghuraba je napisao/la:
29 jun 2026, 10:44

I alejkumselam.

Moze brate, hvala ti na tome!

Slazem se apsolutno. Da ne idemo dalje u off topic, preporucujem ovima koji slabije poznaju Podrinje da pogledaju dva dijela emisije "Sasvim iskreno" od Muhizina Omerovica. Ima ih jos brutalnih, ali eto ta prica je ostavila poseban utisak na mene.
I ja bas cesto gledam tu emisiju

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 29 jun 2026, 12:31

SanaBosna je napisao/la:
29 jun 2026, 12:15
Ako si iz Krajine, da odmah kazem koja mi je najjaca prica vas Krajisnika. :mrgreen: Bez dvojbe Nijaz Veladzic Veljun, nevidjena ljudina. :D

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 29 jun 2026, 13:50

Denal je napisao/la:
Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.

Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.

Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.

I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Sve si upravu sto si rekao osim zadnjeg. Kalesija je prvi oslobodjeni grad u BiH. Ljudi su imali najveca muda i odma su se organizovali i ocistili Kalesiju za 2 dana. Vise nikad nije pala, tako da nije to bas tako.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 jun 2026, 13:56

NoDi80 je napisao/la:
29 jun 2026, 10:45
Dajte igrace
Ðurić bundesligas ove sezone. :bih:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 29 jun 2026, 13:57

Ghuraba je napisao/la:
29 jun 2026, 12:31
SanaBosna je napisao/la:
29 jun 2026, 12:15
Ako si iz Krajine, da odmah kazem koja mi je najjaca prica vas Krajisnika. :mrgreen: Bez dvojbe Nijaz Veladzic Veljun, nevidjena ljudina. :D
svi su oni meni dragi :D bas neke stvari cujes i jednostavno nevjerujes.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 29 jun 2026, 15:18

Denal je napisao/la:

Svaka čast brate, Krajina i Podrinje kad se spomenu treba da se mirno stoji :bih:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 jun 2026, 16:16

19vendetta87 je napisao/la:
29 jun 2026, 13:56
NoDi80 je napisao/la:
Dajte igrace
Samo sabura brate, svi će govoriti kako je najbolji, ko i za Mahmuca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 29 jun 2026, 16:52

NoDi80 je napisao/la:
29 jun 2026, 16:16
19vendetta87 je napisao/la:
29 jun 2026, 13:56
NoDi80 je napisao/la:
Dajte igrace
Samo sabura brate, svi će govoriti kako je najbolji, ko i za Mahmuca
Mislim da (ako ima pravo da igra za nas) se trebamo potruditi i za f. bilbiju

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jun 2026, 17:27

Cartman je napisao/la:
29 jun 2026, 09:26
Je li ovaj Licina stagnira? Na klupi bez minuta za U19 a prije par godina je se pricalo da je na pragu prvog tima Bayerna?
Evo od prije 2 mjeseca, fino igra. Ima ga svugdje, lijevak i fino vuce loptu

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 jun 2026, 18:28

Dođi dijete kući svojoj :bih:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 29 jun 2026, 18:44

soko je napisao/la:
29 jun 2026, 17:27
Cartman je napisao/la:
29 jun 2026, 09:26
Je li ovaj Licina stagnira? Na klupi bez minuta za U19 a prije par godina je se pricalo da je na pragu prvog tima Bayerna?
Evo od prije 2 mjeseca, fino igra. Ima ga svugdje, lijevak i fino vuce loptu
bio bi konkurencija Bajraktarevicu na tom desnom krilu ali cini mi se da bi mozda mogao i ofanzivnog veznog igrati. Ali evo po ovome vidis koliki su talenti Alajbegovic i Bajraktarevic da ovaj jos pece zanat u Serie C. Ali za nas bi mozda i bio zanimljiv igrac za godinu dana.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jun 2026, 18:48

baboedindzeko09 je napisao/la:
29 jun 2026, 18:28

Dođi dijete kući svojoj :bih:
Zna Ahmed gdje pripada. :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Goalgetter, Kapetan, KockarVicin007, Konzerva, obagol i 74 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []