Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
On ako predje u BVB i odigra 10 utakmica ja cu se obrisati sa foruma, ali prije toga se ovdje izvinuti Bendzi. Momak nije bio najbolji ni u Brondbyu. Ustvari gdje god je bio nije se mogao nametnuti i ustabiliti.
Ja mu predvidjam neki Subhanekespor u Turskoj.
Ja mu predvidjam neki Subhanekespor u Turskoj.
Haman će mnogi morati tražiti halala od Bendžija 
Ali ovo ako se ostvari, ispostavit će se da smo mi nacija koja je totalno, ali totalno operisana od sporta, fudbala poglavito, i da uopšte ne poznajemo ovu prekrasnu igru.
Ali ovo ako se ostvari, ispostavit će se da smo mi nacija koja je totalno, ali totalno operisana od sporta, fudbala poglavito, i da uopšte ne poznajemo ovu prekrasnu igru.
Ma ako ce igrati tamo redovno, evo odmah nek mi oprosti na svemu sto sam rekao za njega. Ali sa obzirom da decko grije klupu u Danskoj, ocito da nije toliko ni do nas samih. Pa godina dana na tribinama u Ajaxu. Nemoguce da su svi operisani od sporta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedno je kad te neko hoce, ako je ovo uopce tacno. Druga stvar je preci negdje, a potpuno treca stvar je zaigrati i to zaigrati dobro, te sve to opravdati.
Tako da ono, i Real je kupio Pericu Ognjenovica.
Tako da ono, i Real je kupio Pericu Ognjenovica.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa to je tacno kod nas je narod sve komentarise, a pojma nema pola njih danas pricaju o nekim formacijama taktikama kako napasti ovo ono, a fudbal poceli gledat od baraza.
#CarsijaOdjebi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda za treći tim ako ganjaju plasman u 4. ligu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Sindikat12
- Kontakt:
Znam. Jer je kao nas glavni kreator imao 21 dodavanje protiv Svice od toga 3 na protivnickoj polovici i samo 5 bilo prema naprijed. Zasluzeno je zavrsio na klupi a Basic koji je bolji igrac dobio je priliku. Sreca Benje je sto ga Sergej najvise gotivi i sto je tvrdoglav i misli da ce Benjo postati svjetska klasa.General505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:52Sta mislis zasto nije startao protiv Katara??Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:30Haha, da je neka prevaga na SP-u valjda bi protiv Katara startao jer ga Sergej najvise gotivi. Lik nema 10 pasova prema naprijed u opasnoj zoni u 3 utakmice…. Svaki nas protivnik zna da smo najtanji u veznom redu i tu gleda svoju priliku kad pravi pressing…. U Brodbyju nije mogao biti prevaga a bas ce ga BVB dovesti u svoje redove haha pusti snovi
Jwr vidim bas ti najcesce ga prozivas i omalovazavas a ne cini mi se da poznajes neke cak i osnove fudbala.
Put Benje do Rome znaju strucnjaci. Ne moras uzimati to od mene pitaj strucnjake u AIK akademiji. Oni ti mogu objasniti zasto su ga sutnuli iz akademije i ulozili u Yasina Ayarija.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ode izgleda Bendzi u Borussiju faking Dortmund 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate jesi ti upravo rekao covjeku da zove ljude iz akademije AIKa, place hahahahaha. A i otkud ti da nam je Benjo kreator, on to ne moze igrati uopste nije taj profil igraca. Mislim mozemo se slozit da nije za Dortmunda i tog nivoa al brate problem hejta sto dobija je bas to sto vas dosta u njemu vidi nekog kreatora a on veze s tim nema on je radilica i igrac koji je sklon dodavanjima prvom do sebe i nazad, nema se tu ocekivat sad da on neki napad organizuje.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:02Znam. Jer je kao nas glavni kreator imao 21 dodavanje protiv Svice od toga 3 na protivnickoj polovici i samo 5 bilo prema naprijed. Zasluzeno je zavrsio na klupi a Basic koji je bolji igrac dobio je priliku. Sreca Benje je sto ga Sergej najvise gotivi i sto je tvrdoglav i misli da ce Benjo postati svjetska klasa.General505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:52Sta mislis zasto nije startao protiv Katara??Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:30Haha, da je neka prevaga na SP-u valjda bi protiv Katara startao jer ga Sergej najvise gotivi. Lik nema 10 pasova prema naprijed u opasnoj zoni u 3 utakmice…. Svaki nas protivnik zna da smo najtanji u veznom redu i tu gleda svoju priliku kad pravi pressing…. U Brodbyju nije mogao biti prevaga a bas ce ga BVB dovesti u svoje redove haha pusti snovi
Jwr vidim bas ti najcesce ga prozivas i omalovazavas a ne cini mi se da poznajes neke cak i osnove fudbala.
Put Benje do Rome znaju strucnjaci. Ne moras uzimati to od mene pitaj strucnjake u AIK akademiji. Oni ti mogu objasniti zasto su ga sutnuli iz akademije i ulozili u Yasina Ayarija.
#CarsijaOdjebi
Tahirovic ima tek 23 godine a već ima mnogo iskustva . Siguran sam da njegovo vrijeme tek dolazi i da će biti jedan od najboljih za repku .
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ja mu zelim svu srecu svijeta. I ima punu podrsku.
Da trenutno nije to to, svi vidimo. Vjerovarno je zbog neigranja u klubu i samopouzdanja jer je bas na meti kritika. Zelim mu da nakon svjetskog nadje klub, trenira dobro, i nametne se kao standardan igrac. S tim ce doci i samopouzdanje, a vjerujem da ce tad pokazati sta je Murinjo vidio u njemu, i sta Barbarez vidi.
Da trenutno nije to to, svi vidimo. Vjerovarno je zbog neigranja u klubu i samopouzdanja jer je bas na meti kritika. Zelim mu da nakon svjetskog nadje klub, trenira dobro, i nametne se kao standardan igrac. S tim ce doci i samopouzdanje, a vjerujem da ce tad pokazati sta je Murinjo vidio u njemu, i sta Barbarez vidi.
-
General505
- Kontakt:
Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:02Znam. Jer je kao nas glavni kreator imao 21 dodavanje protiv Svice od toga 3 na protivnickoj polovici i samo 5 bilo prema naprijed. Zasluzeno je zavrsio na klupi a Basic koji je bolji igrac dobio je priliku. Sreca Benje je sto ga Sergej najvise gotivi i sto je tvrdoglav i misli da ce Benjo postati svjetska klasa.General505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:52Sta mislis zasto nije startao protiv Katara??Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:30Haha, da je neka prevaga na SP-u valjda bi protiv Katara startao jer ga Sergej najvise gotivi. Lik nema 10 pasova prema naprijed u opasnoj zoni u 3 utakmice…. Svaki nas protivnik zna da smo najtanji u veznom redu i tu gleda svoju priliku kad pravi pressing…. U Brodbyju nije mogao biti prevaga a bas ce ga BVB dovesti u svoje redove haha pusti snovi
Nee znaš, upravoo si sa ovim postom dokazao da NE znaš čak ni elementarne stvari.
Evo momak u postu ispod tvoga ti je dokazao zašto ne znaš,da ne bi isto pisao i ja.
U nas bi "stručnjaci" za Makelela i Kantea proglasili ublehom.
Tahirović nikad neće biti razigravač, nego defanzivni vezni. Da ga je upariti ss nekim veznjakom tipa Pjanić, Modrić, tek tad bismo vidjeli njegovu kvalitetu.
Ovako se od njega očekuje nešto što on ne može ponuditi
Tahirović nikad neće biti razigravač, nego defanzivni vezni. Da ga je upariti ss nekim veznjakom tipa Pjanić, Modrić, tek tad bismo vidjeli njegovu kvalitetu.
Stvara se pritisak na Barbareza od americkih medija da pocne sa Tahitovicem jer znaju da je najslabija karika..Nadam se da ce ga ostaviti na klupi
- invincible1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Hahahahaha e cuj kante i tahirovic...bolan covjek ne postoji na terenu ni u napadu ni odbrani, bukvalno igramo 10na 11 kad je na terenuB1988K je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:16U nas bi "stručnjaci" za Makelela i Kantea proglasili ublehom.
=\_1921_/=
Do jucer su se ovdje smijali vijesti da Celtic gleda Basica. A taj Basic nakon 3 tekme grupne faze, nas najbolji na sredini.
Ja sam Tahirovica branio. Bio sam misljenja da momka trebamo i moramo istrpiti.
Da je on kako god isplivao i dosao do reprezentacije, a da nije preko jednog Mourinha, imali bi nezabiljezen slucaj podvale i guranja tatinog sina i menadzerskog igraca. Trener tezak kao crna zemlja tamo nekog Tahirovica je izvadio iz pastete.
Cinjenica koja i dalje stoji. Nekada je Ajax kao klub bio san snova za igraca kao sto je Tahirovic. Međutim, i to je bilo ocito, Ajax kao klub bio je daleko od sredine za Tahirovica u onom trenutku.
Malo uporedite nogometni put u Ita kada su Tahirovic i Muharemovic u pitanju.
Jedan je iz vedra neba dobio priliku u Seria A. On i menadzer poletjeli malo previse u Ajax i tamo neke stvari isplivale. Zbog istih je kao i Bazdar protracio skoro 2 godine, a kada im je najvise trebalo.
Tahirovic definitivno ne zasluzuje tretman, povjerenje i priliku u mjeri koliko mu se pruza.
ALI SAM JOS UVIJEK MISLJENJA DA MOMKA OD 23 GODINE NE SMIJEMO POKOPATI TEK TAKO. NAKON JEDNOG CIKLUSA I KADA JE U PITANJU EKIPA KOJA SE BUKVALNO PRIJE DVIJE GODINE UPOZNALA.
Nije ni cudno da je Spaha nekog Janleta iskopao i krenuo se zbog doticnog sa Fifom po sudovima ganjati.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Haha brigaderu dosta je i tebe i tvojih budalescinaGeneral505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:15Sindikat12 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 22:02Znam. Jer je kao nas glavni kreator imao 21 dodavanje protiv Svice od toga 3 na protivnickoj polovici i samo 5 bilo prema naprijed. Zasluzeno je zavrsio na klupi a Basic koji je bolji igrac dobio je priliku. Sreca Benje je sto ga Sergej najvise gotivi i sto je tvrdoglav i misli da ce Benjo postati svjetska klasa.General505 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:52
Sta mislis zasto nije startao protiv Katara??
Nee znaš, upravoo si sa ovim postom dokazao da NE znaš čak ni elementarne stvari.
Evo momak u postu ispod tvoga ti je dokazao zašto ne znaš,da ne bi isto pisao i ja.
Benjo je taj koji treba nesto da kreira iz dubine i organizuje igru. Pogotovo kad je pored njega šunja koji je destruktivac i onda Benjo dobije veci odgovornost da prima loptu od stopera, cuva posjed i igra progresivne pasove. Ako protiv Švice ima 21 dodavanje od toga samo 3 na protivnickoj polovini i 5 prema naprijed onda nije ispunio ono sto se od njega ocekuje u toj ulozi. Zato je i zavrsio na klupi…
Jesi li sad razumio?
Ovaj ne može napraviti transfer u Žepče Limorad, a ne da ode u jednu Borussiju.
Kad je Benjo debitirao na bilinom, najvise dodira sa loptom i mislim da je 100% tacnost pasova. Od početka se vidi da je školovan i da ima fudbala u njemu. I dalje je jedini veznjak koji je u stanju poslati dugu loptu. Solidan suter, korpulentan i pokriva dosta povrsine sa dugim nogama.
Benjo je nesto ko Khedira, u svemu solidan ali ni u cemu odlican. Bas neka vrsta glue guy koji treba svakoj ekipi, problem benje je sto dolazi na mjesto pjanica kojeg su, baj d vej, na isti način pljuvali navijaci cca 15 godina. Drugi problem Benje je taj sto nije profil igrača koji ce nam donijeti neku ekstra kreativnost, ali donijet ce neke druge stvari.
Sa druge strane, činjenica je da ima neki problem sa njegovim mentalnim stanjem i da ima manjak samopouzdanja, hvga ko junior je debitirao u Romi, prodan Ajaxu koji je pao u klinac bas u tom periodu i to je sigurno utjecalo na njega. Sad puni 23 i klupa je u Brondyu, a Barba pokusava Benju dozvsti, i kako god da okrenes, Benjo se u određenim momentima dobro oduzio . Svima treba biti u interesu dobiti Benju u najboljem svjetlu, rezultati su tu. Treba podrzati svakog momka koji gine na terenu.
Benjo je nesto ko Khedira, u svemu solidan ali ni u cemu odlican. Bas neka vrsta glue guy koji treba svakoj ekipi, problem benje je sto dolazi na mjesto pjanica kojeg su, baj d vej, na isti način pljuvali navijaci cca 15 godina. Drugi problem Benje je taj sto nije profil igrača koji ce nam donijeti neku ekstra kreativnost, ali donijet ce neke druge stvari.
Sa druge strane, činjenica je da ima neki problem sa njegovim mentalnim stanjem i da ima manjak samopouzdanja, hvga ko junior je debitirao u Romi, prodan Ajaxu koji je pao u klinac bas u tom periodu i to je sigurno utjecalo na njega. Sad puni 23 i klupa je u Brondyu, a Barba pokusava Benju dozvsti, i kako god da okrenes, Benjo se u određenim momentima dobro oduzio . Svima treba biti u interesu dobiti Benju u najboljem svjetlu, rezultati su tu. Treba podrzati svakog momka koji gine na terenu.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, atomac123, Beli98, Biscione, Bosnjo22, CAGarfia, Fudo, General505, HariTz, Kljukusar, kovac, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, Mumk63, NebeskaSila96, riki46, rossonero85, Sheyi, Sveti, Zgemboo89 i 135 gostiju.