Premijer liga BiH - aktuelno
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel realno da ovaj holanđanin kako se već zove, konings ima 18.500k eura.
Wow, pa nije lud da raskida, a zna da je propali fudbaler.
Ma sad ce Ljigata pokrenuti Humanitarni broj preko Pomozi.ba ! Nista furdi nije sveto...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Slijedeca ide opstinske pare koliko su dobili eno je plava rava pise saopstenje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Fol radnička klasa, klošari i prosjaci, državna prcija ko I Vehlez samo daj državni para. K.ita od kluba je Zeljo
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Threeplanetrees
"Tri godine šutim i radim. Danas osjećam odgovornost da se obratim javnosti.
Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo je u posljednje tri godine u FK Željezničar uložilo 8.690.000 KM

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo je u posljednje tri godine u FK Željezničar uložilo 8.690.000 KM
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sad im ne valja ni Magoda… hahahahah kakvi mitomani svega mi nisu istine 
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Šta o tome govore u Crnoj Gori? je li Sarajevo prešlo granicu od 100 miliona duga?
Ja sam kriv sto sam davao.
-Kenan Magoda-
-Kenan Magoda-
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
StrašnoThreeplanetrees je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:39"Tri godine šutim i radim. Danas osjećam odgovornost da se obratim javnosti.
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zašto da ne?Pitaristok je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:24Jel realno da ovaj holanđanin kako se već zove, konings ima 18.500k eura.
Neko im je jako dobro prodao maglu. I taj isti Konings od te plate vidi možda 5-6000 eura, ostalo ide onome koji je dogovorio.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kako da pinujem post da bude na svakoj stranici? Ako moze admin to uraditi, hvala
"Tri godine šutim i radim. Danas osjećam odgovornost da se obratim javnosti. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo je u posljednje tri godine u FK Željezničar uložilo 8.690.000 KM. To nije bio novac za bilo koju upravu, nego ulaganje u jedan od najvećih sportskih simbola Bosne i Hercegovine”, istakao je Magoda.
“Istovremeno, tokom mog mandata promijenilo se čak osam različitih uprava. To najbolje govori koliko je klub bio opterećen nestabilnošću, stalnim promjenama i izostankom dugoročne strategije. Nažalost, prečesto se energija trošila na borbu za pozicije, umjesto na izgradnju sistema koji će garantovati sigurnu budućnost Željezničara.
Zbog toga danas želim jasno poručiti se od Ministarstva kulture i sporta više neće moći očekivati da bude korektiv za izostanak odgovornosti, vizije i ozbiljnog upravljanja. Podrška javnim sredstvima mora biti praćena jasnim planom razvoja, odgovornošću i mjerljivim rezultatima."
"Tri godine šutim i radim. Danas osjećam odgovornost da se obratim javnosti. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo je u posljednje tri godine u FK Željezničar uložilo 8.690.000 KM. To nije bio novac za bilo koju upravu, nego ulaganje u jedan od najvećih sportskih simbola Bosne i Hercegovine”, istakao je Magoda.
“Istovremeno, tokom mog mandata promijenilo se čak osam različitih uprava. To najbolje govori koliko je klub bio opterećen nestabilnošću, stalnim promjenama i izostankom dugoročne strategije. Nažalost, prečesto se energija trošila na borbu za pozicije, umjesto na izgradnju sistema koji će garantovati sigurnu budućnost Željezničara.
Zbog toga danas želim jasno poručiti se od Ministarstva kulture i sporta više neće moći očekivati da bude korektiv za izostanak odgovornosti, vizije i ozbiljnog upravljanja. Podrška javnim sredstvima mora biti praćena jasnim planom razvoja, odgovornošću i mjerljivim rezultatima."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I sve to je samo ako pričamo o parama. A gdje su razne sjednice u parlamentu i vijeću ministara gdje im razni uhljupi lobiraju za reprogram reprograma za novi reprogram, brisanje dugova državi, izgradnja stadiona i milion drugih stvari.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:158 690 000 ispravka krivog navoda *
Radi se samo o ovom ministarstvu. Oni su klub od interesa na nivou federacije, pa su muzli i opstinske budžete i državne. Čak je i vijeće ministara davalo pare. Da ne pričamo o savezu, programima Uefe.
Stvarno kod vas sve go lopov u tom klubu.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Threeplanetrees
Treba zajednica otići u švrakino i onog debila odvesti na društveno koristan rad da refa ove državne pare bačene u bunar

Trupe je još veća prevara od igrača. Momak ne zna osnovne stvari. Kretnja,postavljanje...AvantiBL je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:51Zašto da ne?Pitaristok je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:24Jel realno da ovaj holanđanin kako se već zove, konings ima 18.500k eura.
Neko im je jako dobro prodao maglu. I taj isti Konings od te plate vidi možda 5-6000 eura, ostalo ide onome koji je dogovorio.
Pa Kanton vise ulaze u Zelju, nego Ismir u FKS...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jul 2026, 09:53kako da pinujem post da bude na svakoj stranici? Ako moze admin to uraditi, hvala
A gdje su tu pare od Opstine, od grada, od Federalne vlade...
Pa ovi su zahebali i Dinamo u Hrvatskoj...
Ha jaa, cijela Uprava na SP u Americi, a penzioneri obilaze kontejnere... Lijepo...
Šta kaže Nedo? Da se ne sekiraju?
Danas se osjećam sjajno
Opet mi sunce sja
Nije ovako bilo
Zadnjih sto godina, zadnjih sto godina
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, delko i 17 gostiju.

.png)