johnnyHZ je napisao/la:prvo nevrijedjajte hasana SA ONIM BROJEM OVREDA I OPERACIJA..... sa onako LOSOM repkom kakvu smo imali tada i sa svim ostalim zajebancijama on je odigrao i vise nego dobro
drugo.....Begovic ako voli ovu zemlju sacekat ce poziv do augusta....a ako ce braniti za Kanadu eto mu je ebla ga ona u usta....haveru ako volis BOSNU nemozes igrati ni za koga drugog jer je to tvoja zemlja tvoj narod ..... e sad to sto on konta da ce nekoga s time sjebati to je druga stvar a samo sebe moze sjebati jer kanada ce igrati na svjetskom samo kad se svjetsko bude igralo u kanadi odnosno NIKAD....ZATO HAVERU IMAS 23 GODINE sacekaj prvu tekmu iducu i dobit ces poziv...ako mislis ucjenjivati eto ti kanade pa tamo seri
Ha ja, kazem i ja. Ne trebaju nam takvi.
ELEM: kad smo vec kod golmana: JASMIN FEJZIC. decko brani u njemackoj, ovu sezonu je branio u braunschweigu u 3. ligi, sad je se opet vratio u redove ambicioniranog 2.-ligasha Fuertha koji ga je bio pozajmio braunschweigu. u fuerthu bi trebao da se bori za mjesto medju stativama sa bivsim U-21 golmanom njemacke mlade reprezentacije.
mali je beton! ima 23 godine, visok je oko 195, veoma, veoma pouzdan, dobar i u izlazenju i na liniji, i sto je najzvaznije, ispekao je zanat u njemackoj, a znalcima je opste-poznato da bi svaki golman iz njemackih 1.-3. lige mogao biti reprezentativac maltene svake zemlje u evropi i svijetu. ovo je cak jednom i jedan selektor engleske prije nekoliko godina rekao, ne sjecam se koji.
narode, zaboravite ovog begovica, i shirite pricu o ovom decku, jer me stvarno vec godinu dana cudi da ga Ciro nije uspio snimiti ni zapaziti. svaka cast i supicu i hasagicu, ali ovaj decko je buducnost.