KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.
SR prema KK Bosna iskazuje iskrenu emotivnu povezanost i dobronamjeran odnos, želeći klubu uspjeh, kao i svi mi koji podržavamo Klub. Putem IG na izuzetno pozitivan i duhovit način promoviše bosanskohercegovačku košarku i afirmiše ugled KK Bosna, zbog čega njegov doprinos zaslužuje priznanje i zahvalnost.
SR prema KK Bosna iskazuje iskrenu emotivnu povezanost i dobronamjeran odnos, želeći klubu uspjeh, kao i svi mi koji podržavamo Klub. Putem IG na izuzetno pozitivan i duhovit način promoviše bosanskohercegovačku košarku i afirmiše ugled KK Bosna, zbog čega njegov doprinos zaslužuje priznanje i zahvalnost.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Dobar je sportski radnik, dobra zajebancija i ima informacije
Veceras je citava Bosna budna, vrijeme je da i ovi levati iskoriste i objave to jubilarno prvo pojacanje napokon
Ma kakvi odabiri za Bosnu, ni oni sami jos ne znaju koga ce odabrati, a da ovaj tu nesto moze. Ako je istina ovo sto kazes da je Selimovic zvao bivse Sparsovce, samo mogu reci da bi vecini njih igranje za Bosnu u aba ligi bilo premija svih premija - makar igrali za kikiriki. Aba liga je daleeko jaca od madjarske, poljske i nase domace lige. Tako da, ako imaju ikakvih ambicija, dolazak u Bosnu bi im bio najpametnija odluka u karijeri.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Gega Stewart penava emir supak atic plummer durmo air vrabe jos tri amera pozicije 2,4,5 po mogućnosti neki mumini
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Niko nije kontaktiran ni od igraca ni od trenerskog stafa za narednu sezonu.
Nakon kraja sezone sam rekao da Muha nece biti trener Bosne sigurno, da je i Dubravko ostao ne bi on ostao trener, sto je potpuno suprotno bilo kojoj logici.
Bosna je jos uvijek duzna 100K Zetri, vidjet cemo rasplet i za taj dio.
Nakon kraja sezone sam rekao da Muha nece biti trener Bosne sigurno, da je i Dubravko ostao ne bi on ostao trener, sto je potpuno suprotno bilo kojoj logici.
Bosna je jos uvijek duzna 100K Zetri, vidjet cemo rasplet i za taj dio.
Ako nista, imamo Caruthersa XD
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ma ti imaš pravo, ali oni ne misle svi tako, njima kao da “nije neka fora” igrati u Sarajevu opet poslije toliko godina. A kako sam shvatio neke izgovore, dosta ih ne vjeruju u finansijsku stabilnost zbog ranijih problema i iskustava sa SparsimaGhuraba je napisao/la: ↑01 jul 2026, 23:31Ma kakvi odabiri za Bosnu, ni oni sami jos ne znaju koga ce odabrati, a da ovaj tu nesto moze. Ako je istina ovo sto kazes da je Selimovic zvao bivse Sparsovce, samo mogu reci da bi vecini njih igranje za Bosnu u aba ligi bilo premija svih premija - makar igrali za kikiriki. Aba liga je daleeko jaca od madjarske, poljske i nase domace lige. Tako da, ako imaju ikakvih ambicija, dolazak u Bosnu bi im bio najpametnija odluka u karijeri.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pisao sam vec vise puta, rijetko koji bivsi igrac Sparsa ce doci da igra u Bosnu zato sto je Nihad Selimovic tu. Jednostavno ne vjeruju u lovu, kao ni sada vec bivsi kapiten Dela. Cak je i negativna reputacija prisutna u regiji, dosta igraca iz regije je ostalo “kratkih” rukava kada su bili u Sparsima.
Cinjenica je npr. da Gega je imao ozbiljne ponude od Bosne, a znao je odabrati druge klubove. Jednostavno ti momci su znali otici i za manje para u druge klubove, opravdano je to bilo prije, ali npr. prosla sezona je 1000% znacilo da ce novca biti i da ce svi dobiti svoj ugovoreni iznos.
Cinjenica je npr. da Gega je imao ozbiljne ponude od Bosne, a znao je odabrati druge klubove. Jednostavno ti momci su znali otici i za manje para u druge klubove, opravdano je to bilo prije, ali npr. prosla sezona je 1000% znacilo da ce novca biti i da ce svi dobiti svoj ugovoreni iznos.
Znaci ti si Sportski radnikAdnan33 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:10Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nije 10000%.remA1 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:47Znaci ti si Sportski radnikAdnan33 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:10Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.
SR prema KK Bosna iskazuje iskrenu emotivnu povezanost i dobronamjeran odnos, želeći klubu uspjeh, kao i svi mi koji podržavamo Klub. Putem IG na izuzetno pozitivan i duhovit način promoviše bosanskohercegovačku košarku i afirmiše ugled KK Bosna, zbog čega njegov doprinos zaslužuje priznanje i zahvalnost.![]()
Dobar je taj dJečko, Stočanin...
Otisao west u cholet
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Talica obavezno dovesti,izmislio pleya za Atica i Westa pimpaca lopte do besvjesti...
-
Helemnejse
- Kontakt:
Air vrabe ne treba KK Bosni
kako se sam nahvaliremA1 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:47Znaci ti si Sportski radnikAdnan33 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:10Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.
SR prema KK Bosna iskazuje iskrenu emotivnu povezanost i dobronamjeran odnos, želeći klubu uspjeh, kao i svi mi koji podržavamo Klub. Putem IG na izuzetno pozitivan i duhovit način promoviše bosanskohercegovačku košarku i afirmiše ugled KK Bosna, zbog čega njegov doprinos zaslužuje priznanje i zahvalnost.![]()
To je to, provaljen sam. Istražni biro foruma sportsport.ba je odradio svoj dio posla.Kylian je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:21kako se sam nahvaliremA1 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:47Znaci ti si Sportski radnikAdnan33 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:10Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.
![]()
![]()
-
Strosmajer
- Kontakt:
Ne može biti on, kad si ti. Logično.DirkNowitzki je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:53Nije 10000%.remA1 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 09:47Znaci ti si Sportski radnikAdnan33 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:10Kada govorimo o SR kao izvoru informacija, sasvim je sigurno da je riječ o osobi koja predstavlja pouzdan izvor, kod koje ne postoji sumnja u pouzdanost, autentičnost, vjerodostojnost i kompetentnost. Informacije koje je SR dostavljao u prethodnom periodu u svim slučajevima su se pokazale tačnim i pouzdanim.