FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa iskreno ako ovako ostane,max nam je 3 mjesto.
Nadati se novim pojacanjima.
Nadati se novim pojacanjima.
-
kogmagie46
- Kontakt:
Dzabe kukate vas dvojica usrivoje i ostali debili vise nikad nece prismrdit klubu a do sutra plačite kako smo hšk
Ukrajina vodi 1:0 protiv Italije. Ignatkov je ušao u igru u 46. minuti.
Ali žele da ga pustimo navodno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa ima ljudi kojima smeta to možda. Ako imaš neki lični problem sa Muslimanima ili vjerom, to riješi sam sa sobom ili negdje drugo.Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:33Po cemu sudis da je sprdanje...?bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:22Malo si naporan postao s sprdanjem vjere i svaki drugi post treba Muslimana i slicno .
A na kraju krajeva, ako ti smeta, preskoci...
Moja je stvar o cemu cu pisati...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Gdje si fgr insajder hahahaSamoTi4000 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:49Opet lupaš o kapitalnim pojačanjima,a ja ti opet ponavljam,Ristovski kapitalno pojačanje doveden za prvih 11.Soldo nije kapitalno pojačanje,doveden za prvih 11.U čemu je razlika kapitalac?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:18Nije doveden kao kapitalno pojacanje majstore, kakve veze ima broj utakmica s tim jel neko i kakvo je pojacanje. Teren i samo teren je mjerilo! Ovo je zadnje da ti repliciram i ides na blok jer nemas elementarno znanje o fudbalu. Cimirot je najvazniji igrac u sredini i ako to ne vidis nemas veze s mozgom.SamoTi4000 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:24
A koliko je odigrao ukupno u karijeri?
Čuj nije doveden kao pojačanje,a odma upao u prvih 11.
Ko su onda po tebi pojačanja?
Jel Rogić bio pojačanje ili je onako doveden,jel bio fula,pa se posegnulo za Rogićem 2 čitaj Banićem,jel on pojačanje il je isto doveden onako da se nametne?
Mujkić i svako naše dijete po kritikama je zadnji,jer je tako i plaćen,kontaš.
Imaš 20 igrača koji su prije u redu za kritike jer im se plaća da nešto urade i da oni nose breme odgovornosti to ti i Zekić stalno govori,da preuzmu odgovornost,da budu mangupi itd.Jok Rile kapitalac,svaki drugu utakmicu pas protivničkom igraču u noge.
Cimirot kapitalac prvom do sebe,Ljajić kapitalac dvije utakmice hvale odigrao.
Ali neee Mujkić ne pruža ništa na terenu.
Ja sam tip osobe koji ne uzdiže tuđe i ove sa strane bez osnova.
Ma kako ti tnas koliko je mujkic placen? Mujkic je los i kraj, pusti tu pricu dijete kluba. Ti si tip osobe sto ne uzdize tudje bez razloga ali uzdizes nase bes razloga? Ma samo nek su nasi![]()
Da teren je mjerilo i shodno plati ne pruža to na terenu zato su mu se i zahvalili kao i mnogim prije njega .
Znam koliko su plačeni jer nisam iz pripizdine kao ti.
I sad ti ideš na blok jer si paglu.
Bravo Ignatkov 
Polufinale U19, a ovde ga nisu zeljeli pozivati u repke.
Nek si odlucio igrati za Ukrainu, dao Bog do Reala da doguras !!!
Polufinale U19, a ovde ga nisu zeljeli pozivati u repke.
Nek si odlucio igrati za Ukrainu, dao Bog do Reala da doguras !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A inače imamo lagane protivnike u Evropi i možemo dogurat do Play offa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
Igramo sa tri pozadi, Mujkić je lijevi, a Beganović desni wing bek. Šta treba više dodati na to?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
"Definicija ludila je - raditi istu stvar iznova i iznova i očekivati drugačiji rezultat."
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kakav Mujkic i wing bek, zna se ko tu igraHerson je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:07Igramo sa tri pozadi, Mujkić je lijevi, a Beganović desni wing bek. Šta treba više dodati na to?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
"Definicija ludila je - raditi istu stvar iznova i iznova i očekivati drugačiji rezultat."
Ma jok, pored Kupreta i Kosog. Mislim Zekić jest lud al' nije toliko.
Osim nekih individualnih gresaka meni izgleda to dobro. Mislim kad krene prvenstvo da ce to dobro biti.rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nije tacnoHerson je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:07Igramo sa tri pozadi, Mujkić je lijevi, a Beganović desni wing bek. Šta treba više dodati na to?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
Igrao je 3 stopera wing backa nije igrao na pripremnim
Ne može niko. Veleža natrpali, pa oni kroz sedam dana natrpali Lišticu. Sutjeska, prvak CG, igra generalku za kvalifikacije u LP, mi se zajebavali, igrali bolje i na kraju krajeva pobijedili. Protiv Zrinjskog dvije karakteristične reakcije tokom priprema, odbrana nije do kraja odradila stvari kako treba i primiš dva gola čisto iz tvojih loših reakcija odnosno uspavanosti. Do kraja utakmice nam ništa nisu stvorili. Rotacija u svim utakmicama maksimalna, napadači se prvi put vide u životu. Određeni igrači imali druge zadatke, u odnosnu na prošlu sezonu, ali kenjatori će vazda kenjat iako veze nemaju. Gledaju utakmicu i ne vide šta se događa ispred njih, ne znaju objasnit uloge Ristovskog, Kyeremeha, Kuprešaka protiv Zrinjskog ili Hujbera i Živkovića protiv Veleža, a znaju srat nije dobro.rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
Veze ti nemaš. Protiv Zrinjskog igrali sa četiri nazad oba poluvremena. Ovo je ono što sam upravo napisao.Herson je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:07Igramo sa tri pozadi, Mujkić je lijevi, a Beganović desni wing bek. Šta treba više dodati na to?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Mujkic nije igrao kao wing backHerson je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:07Igramo sa tri pozadi, Mujkić je lijevi, a Beganović desni wing bek. Šta treba više dodati na to?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:58Moze li mi neko pojasniti po cemu smo losi do sada na pripremama? Da vidim da ja nisam pratio drugi klub...
Smijesni ste...Stroj1946 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:10Pa ima ljudi kojima smeta to možda. Ako imaš neki lični problem sa Muslimanima ili vjerom, to riješi sam sa sobom ili negdje drugo.Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:33Po cemu sudis da je sprdanje...?bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:22
Malo si naporan postao s sprdanjem vjere i svaki drugi post treba Muslimana i slicno .
A na kraju krajeva, ako ti smeta, preskoci...
Moja je stvar o cemu cu pisati...
Ako ne shvatate o cemu pisem na jedan sarkastican nacin , vjerovatno vi imate neke druge probleme sami sa sobom...
Pogledajte nam sastav, pun ovih hrvatskih polovnjaka i jos se pominje Borna Barisic...Svi mi ko sutimo jer Mamic vodi igru, ok, dokazao se jeste, ali ovo do sada lici na kamaranje igraca sa ogranicenom perspektivom...
Pustio si Bralica da ti dodje Barisic...
Podrzavam dovodjenje igraca tipa ovog Danca ili Miskovica, ali trpati razne Dajcere, Hubijere, Ivanisevice, meni ni sekundu ne izgleda dobro...
Kenan Vrban, momak je sa 16 godina bio najveca nada kluba, gdje je on sada, tavori po juniorima, ni najmanja sansa mu se nije davala u prvoj postavi...Mali Mehmedovic, tu i tamo mu se da sansa u pripremnim i momka zabace cim pocne prvenstvo...Malog Crnogorca su otjerali bez ikakve sanse...Vidjecemo kako ce biti sa Drecom, Dizdarevicem...
Vojvodina je dala 300 milja eura za nase dijete koje mi nismo ni vidjeli, oni su procijenili da vrijedi tolike novce trehnuti, a da momcic nije okusio seniorskog fudbala, a po nasim je prioritet da igra Meite i slicni Meiteu...
Ko je ovom klubu najvise novca i promocije donio ???
Rozman je trpio i istrpio sve uvrede vezano za Nidala, tu je Dal, tu je Buljubasic...
Kojem to dijetetu se daje sada sansa ?
Evo pljuje se Mujkic, jeste los, ali zapamtite, momak ce otici za vise para nego pola ovih nabacanih igraca koja su dovedena...
I na kraju, ono sto vidim i sto mi se ne svidja napisacu i izraziti na nacin na koji ja hocu, da li nekom smeta, iskreno, hebe mi se...
Bitno je samo lupetati, nema veze sto se nisu gledale utakmice..
Realno nije daleko od istineVanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:37Smijesni ste...
Ako ne shvatate o cemu pisem na jedan sarkastican nacin , vjerovatno vi imate neke druge probleme sami sa sobom...
Pogledajte nam sastav, pun ovih hrvatskih polovnjaka i jos se pominje Borna Barisic...Svi mi ko sutimo jer Mamic vodi igru, ok, dokazao se jeste, ali ovo do sada lici na kamaranje igraca sa ogranicenom perspektivom...
Pustio si Bralica da ti dodje Barisic...
Podrzavam dovodjenje igraca tipa ovog Danca ili Miskovica, ali trpati razne Dajcere, Hubijere, Ivanisevice, meni ni sekundu ne izgleda dobro...
Kenan Vrban, momak je sa 16 godina bio najveca nada kluba, gdje je on sada, tavori po juniorima, ni najmanja sansa mu se nije davala u prvoj postavi...Mali Mehmedovic, tu i tamo mu se da sansa u pripremnim i momka zabace cim pocne prvenstvo...Malog Crnogorca su otjerali bez ikakve sanse...Vidjecemo kako ce biti sa Drecom, Dizdarevicem...
Vojvodina je dala 300 milja eura za nase dijete koje mi nismo ni vidjeli, oni su procijenili da vrijedi tolike novce trehnuti, a da momcic nije okusio seniorskog fudbala, a po nasim je prioritet da igra Meite i slicni Meiteu...
Ko je ovom klubu najvise novca i promocije donio ???
Rozman je trpio i istrpio sve uvrede vezano za Nidala, tu je Dal, tu je Buljubasic...
Kojem to dijetetu se daje sada sansa ?
Evo pljuje se Mujkic, jeste los, ali zapamtite, momak ce otici za vise para nego pola ovih nabacanih igraca koja su dovedena...
I na kraju, ono sto vidim i sto mi se ne svidja napisacu i izraziti na nacin na koji ja hocu, da li nekom smeta, iskreno, hebe mi se...
Pustis Bralica koji se solidno dokazao, da bi "doveo" ovog Barisica sa 33-34 godine jos kad sam otvorio tamo lik vise povrijedjen nego sto igra
I Galesic mi je malo nejasan, jel to nismo imali juniora nekog da tu bude pored Ignatkova/Telalovica
Dajcer isto, bog zna kakav je a taj mali Djukanovic ce otici bez prilike, sto sam gledao par utakmica mali je top bio
Doveli smo 2 "spica" koja vjerovatno nece zabiti zajedno 10 golova, nadam se da sam u krivu ali bolje da si ostavio prostora za Mehmedovica malog koji ce dobiti minimalnu priliku ako je ikako i dobije
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, BurekSasirom, bvsic, Fudo, GangEvil, Google Adsense [Bot], Laganini1986, miguelramos, muhamedhulk, rishovski, TribuneEst, ŠTA_JE i 54 gosta.