Da je Medunjanin (ili neko drugi) izjavio da dugo dugo nećemo vidjeti velikog natjecanja kako radimo ukoliko se nešto ne promjeni, niko to ne bi ni spominjao, štaviše bilo bi podržano. To je bilo mainstream mišljenje.
Aj ne valjaj gluposti i ne okreći na priču da je ovo samo zato sto je Vranjes glupi cetnik.
Imao je nedavno Zukanovic nedavno isto glupe izjave pa mu se yebalo od do.
Nisam primjetio backlash na Zukanovića, a odvratno je što je govorio za Nigeriju da se morala desiti jer je njemu nepravda nanešena. Isto sad da se Emir Karić javi i kaže i trebo ste ispasti od Amerike kad mene selektor nije zvao.
Al eto ako je ovim momcima Vranješova izjava neka vrsta motivacije, samo naprijed. Ja idalje mislim da je to dignuto na viši nivo samo zbog Vranješove historije + što je glupi lik koji se smješka dok daje takve izjave. To mi je u rangu Papetove izjave da je Amerika jača i da Džeko ništa ne može jer je star. Sasvim realna izjava, na kraju se pokazala 100% istina, al da smo okrenuli utakmkcu prošla bi identično kao Vranješova.
Majstore
Radije u Newcastle,Brighton itd nego u propali Juventus
Sasvim ispravna odluka. Nikad im ne treba zaboraviti onu pripremnu utakmicu Juventusa u Nürnbergu, kad je sve i jedan igrac dobio minutazu, on jedini ne.
Jesmo i mi cudan narod. Ne vidim sto j3bavati mater ljudima zato sto smatraju da ne vrijedi te plate koju on trazi. Sta ce se sutra pisati ako on smanji svoje uvjete da potpise za Juve? Nije bas da ima ponuda,da se otimaju za njega.
Kad klub vjeruje u igraca zavrsava ga kao Brighton Vuskovica. 50 miliona funti na stol i zavrseno. A ne kao ovi nasi sto pisu Inter,Totenhem,Juve...
Jesmo i mi cudan narod. Ne vidim sto j3bavati mater ljudima zato sto smatraju da ne vrijedi te plate koju on trazi. Sta ce se sutra pisati ako on smanji svoje uvjete da potpise za Juve? Nije bas da ima ponuda,da se otimaju za njega.
Kad klub vjeruje u igraca zavrsava ga kao Brighton Vuskovica. 50 miliona funti na stol i zavrseno. A ne kao ovi nasi sto pisu Inter,Totenhem,Juve...
Ko im yebe mater? Samo smo se slozili da je Engleska bolja opcija od Juventusa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Ko im yebe mater? Samo smo se slozili da je Engleska bolja opcija od Juventusa.
Ne mislim doslovno yebavanje matere. Ja bih ga vise volio vidjeti u bilo kojem timu u Engeskoj,nego bilo koji talijanski klub izuzev Intera.
Kakve dijabole primaju ekstremno visoke plate, ovo što on traži nije uopšte previše.
Mada po svemu sudeći, Tariku se tamo i ne ide i zato je tražio ovu platu.
Pricao je o tome u onom gostovanju kod Ene i manje vise direktno rekao o tome da se osjecao bas ponizeno zbog njihovog odnosa prema njemu dok je bio clan Juventusa. Ocito da im sad ne zeli dat priliku da ponove nesto slicno pa ih ovako kulturno odbija
Pricao je o tome u onom gostovanju kod Ene i manje vise direktno rekao o tome da se osjecao bas ponizeno zbog njihovog odnosa prema njemu dok je bio clan Juventusa. Ocito da im sad ne zeli dat priliku da ponove nesto slicno pa ih ovako kulturno odbija
Pa to mi i ima smisla, jer vjerujem da njemu novac u ovoj fazi karijere nije najvažnija stvar..
Engleska bi vjerovatno i bila najbolja opcija, ali ne bi bilo loše ni u Interu. Borba za titulu, LP.. vrh.
Kakve dijabole primaju ekstremno visoke plate, ovo što on traži nije uopšte previše.
Mada po svemu sudeći, Tariku se tamo i ne ide i zato je tražio ovu platu.
Spominje to i u ovom starijem intervjuu, na 8:00 i spominje kako je htio plakati od muke kad je bio jedini igrac koji nije dobio ni minute na pripremama sa seniorskim timom. Ocigledno ga je to jako povrijedilo i logicno da mu nije sad svejedno, momak je tada odlucio da ode ligu nize da se dokaze, oni ga pustili bez problema ocigledno ne racunajuci na njega i sad kad se sam dokazao, oni bi da ga vrate.
"Nije bio faul. Dva sjajna igrača su se sudarila, nije ga udario u lice ili slično. Ovakvom odlukom ne bi dopustili najboljem ili jednom od najboljih igrača u timu da igra. Bila bi velika šteta."
Trump ga nazvao sjajnim igračem.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
"Nije bio faul. Dva sjajna igrača su se sudarila, nije ga udario u lice ili slično. Ovakvom odlukom ne bi dopustili najboljem ili jednom od najboljih igrača u timu da igra. Bila bi velika šteta."
Rezi me ako uopste zna u kojim klubovima igraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rezi me ako uopste zna u kojim klubovima igraju.
Reži mene ako zna koliko igraca ima u startnoj postavi ekipe toliko on “zna”
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....