Neka pati kome smetaErosViverosViv je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:50A najbolnije tek slijedi, komšijska evropa i puno koševo.
Na slikama je i prepuni zapad koji više prima od krmetnjaka sve sa kantonskim jugom i pekićevim imaginarnim brojkama![]()
čekam te na starom mjestu, tamo gdje ljubav počinje![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja i slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Ti "srbi" vas tuku gdje stignu,ponovice se opet bijambare samo vi laprdajteDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:35Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja i slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.
Papčino, mi smo u toj sezoni 24/25 u utakmicama protiv Adobea i Spartaka, ukupno imali blizu 50.000 gledalaca. Iz te dvije utakmice smo imali više gledalaca nego vi u čitavoj toj sezoni.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 05:30E sto se tice navijaca i publike tu im mozete samo glavic polizati, iskreno, a malo i namaErosViverosViv je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:50A najbolnije tek slijedi, komšijska evropa i puno koševo.
Na slikama je i prepuni zapad koji više prima od krmetnjaka sve sa kantonskim jugom i pekićevim imaginarnim brojkama![]()
![]()
Kad imas mogucnost pa kazes, ma kakvih 750 milja funti i 20 % procenata od slijedeceg transfera...Samo milka iste valute and twenty-five percent...
Pa hebote ova njihova ponuda je veca nego sto je Sanin ulozio u kone...
A momak nije ni standardni prvotimac...

Pa hebote ova njihova ponuda je veca nego sto je Sanin ulozio u kone...
A momak nije ni standardni prvotimac...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma nemojte me zajebavati pa gdje je tih 50 hiljada u septembru, za ostale mjesece da ne govorim. Popišam se na svakog Europa navijača dijaspora sve. Navijači su u decembru i na gostovanjima.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Forumski portparol grupeavanti003 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:37Ti "srbi" vas tuku gdje stignu,ponovice se opet bijambare samo vi laprdajteDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:35Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja i slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.![]()
@Riquelme druze, danas je dan D, u koliko sati je Skupstina ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:42Ma nemojte me zajebavati pa gdje je tih 50 hiljada u septembru, za ostale mjesece da ne govorim. Popišam se na svakog Europa navijača dijaspora sve. Navijači su u decembru i na gostovanjima.
IMALI, što ne znači da ćete opet imat. I prošlu ste sezonu imali 40 hiljada na svim utakmicamaStroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:39Papčino, mi smo u toj sezoni 24/25 u utakmicama protiv Adobea i Spartaka, ukupno imali blizu 50.000 gledalaca. Iz te dvije utakmice smo imali više gledalaca nego vi u čitavoj toj sezoni.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 05:30E sto se tice navijaca i publike tu im mozete samo glavic polizati, iskreno, a malo i namaErosViverosViv je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:50A najbolnije tek slijedi, komšijska evropa i puno koševo.
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pa i vi ste imali hajc oko vracanja u PL, sto ne znaci da se necete vratiti na fabricke postavke do zime.Marsiano je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:50IMALI, što ne znači da ćete opet imat. I prošlu ste sezonu imali 40 hiljada na svim utakmicamaStroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:39Papčino, mi smo u toj sezoni 24/25 u utakmicama protiv Adobea i Spartaka, ukupno imali blizu 50.000 gledalaca. Iz te dvije utakmice smo imali više gledalaca nego vi u čitavoj toj sezoni.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 05:30
E sto se tice navijaca i publike tu im mozete samo glavic polizati, iskreno, a malo i nama![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj tako da nazivaš momka - istinu je rekaoStroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:39Papčino, mi smo u toj sezoni 24/25 u utakmicama protiv Adobea i Spartaka, ukupno imali blizu 50.000 gledalaca. Iz te dvije utakmice smo imali više gledalaca nego vi u čitavoj toj sezoni.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 05:30E sto se tice navijaca i publike tu im mozete samo glavic polizati, iskreno, a malo i namaErosViverosViv je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:50A najbolnije tek slijedi, komšijska evropa i puno koševo.
![]()
Protiv Adobea i Spartaka niste Vi imali nego DIJASPORA je imala
Mi očekujemo borbu za opstanak i ne bježimo od toga, ko što ni vi ne bi trebali bježati od vaše posjete koja je u najmanju ruku smiješnaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:53Pa i vi ste imali hajc oko vracanja u PL, sto ne znaci da se necete vratiti na fabricke postavke do zime.![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
- luckystrike
- Kontakt:
Vraćaju se mali plavi polahko, čim je krenula priča o posjeti 
- svrakino1921
- Kontakt:
U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas će biti održan žrijeb takmičarskih brojeva i rasporeda utakmica za novu sezonu WWin lige BiH.
I ove sezone u elitnom rangu bh. fudbala takmičit će se deset klubova. Premijerni nastup među najboljima upisat će banjalučki BSK, koji je izborio plasman iz Prve lige Republike Srpske, dok je iz Prve lige Federacije BiH u viši rang stigao i Čelik.
Titulu prvaka Bosne i Hercegovine brani Borac, a u novoj sezoni učestvovat će još Zrinjski, Sarajevo, Velež, Široki Brijeg, Željezničar, Radnik i Sloga.
Žrijeb je zakazan za danas u 13 sati, dok će prvo kolo nove sezone biti odigrano 8.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:56Vraćaju se mali plavi polahko, čim je krenula priča o posjeti![]()
Mi smo prošlu sezonu imali 67000 plus 21000 sa Evropom, to je ukupno 88000, sve se računa, to sto neki ne igraju Evropu, me zaboli kara, nije naš problem.Marsiano je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:50IMALI, što ne znači da ćete opet imat. I prošlu ste sezonu imali 40 hiljada na svim utakmicamaStroj1946 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:39Papčino, mi smo u toj sezoni 24/25 u utakmicama protiv Adobea i Spartaka, ukupno imali blizu 50.000 gledalaca. Iz te dvije utakmice smo imali više gledalaca nego vi u čitavoj toj sezoni.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 05:30
E sto se tice navijaca i publike tu im mozete samo glavic polizati, iskreno, a malo i nama![]()
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Veliki pozdrav za skromnu bazu navijaca FKS i njihova sela tuzlanskog kantona, a koji su ovdje na ovoj temi najaktivniji.
Zelim vam iskreno sretan put, lijep provod u seheru i nazad u vase vukojebine
PS> Ovako to izgleda kada se ulaznice ne dijele po Ferhadiji i kada ovi iz sela odluce da im se ne isplati dolaziti.

Zelim vam iskreno sretan put, lijep provod u seheru i nazad u vase vukojebine
PS> Ovako to izgleda kada se ulaznice ne dijele po Ferhadiji i kada ovi iz sela odluce da im se ne isplati dolaziti.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Vaistinu Vaskrseluckystrike je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:56Vraćaju se mali plavi polahko, čim je krenula priča o posjeti![]()
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], DoktorXabaras, Noke995, SamoTi4000 i 30 gostiju.