invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:23
Posto sad vec ce imat uigraniju ekipu, a i sto neko rece poslozilo se tako, mislim da ce sve izuzev 4 2 3 1 biti teski promasaj
Kerim---Mahmic---Esmir/Memic iza napadaca pa ko god on bio
Sto se tice rostera, ja bih se zahvalio iducim igracima:
Burnic - Vazda los nikad najgori....ustvari nije ni los nego nebitan....sad ce neko rec polivalentan,,,,ja bih rekao da je polivalentan da na svakoj poziciji bude bezveze
Mujakic - no comment, ako i dalje bude tu onda je otklonjena svaka dilema oko menadzerisanja
Radeljic - reko sam vise puta sta mislim o ovoj provali od igraca, treba Celika uigravati...i mladji je a i nije sigurno losiji
Malic - Dok ne pokaze nesto za klub nema ga smisla zvat, covjek je protiv katara imao jedan od gorih indvidualnih nastupa sto sam vidio,,,a nije prvi put da je ocajan..
Dzeko - Organizovat utakmicu legendi pred 35k na kosevu i zahvalit mu se na svemu sto je uradio za ovu drzavu kako i dolikuje istinskoj zivucoj legendi
Potencijalno:
Sunjic - Ocajan nastup na SP, ok eto u defanzivi je nesto i igrao, ali nije kante da bi trpio odsustvo ikakve kvalitete prema naprijed. Zadrzati ga tu, ali aktivno raditi na njegovoj zamjeni.
Ja se samo nadam da je i Barba svjestan da su i ocekivanja sad porasla i da pored emocije i naboja treba malo i takticki poceti igrati i uigravati nesto. Ima solidan roster koji uz par popuna moze bit i odlican...nema fkt izgovora. Ako bude i dalje gurao isto sto smo do sad igrali, evo ja garantujem da opet nece proc....
Otezavajuca oklonost je sto je vrlo teska LN prije kvala,,,,ako se tu prospemo i krenemo lose u kvale, Sergej je bivsi nakon par tekmi u kvalama....ma ko vam pricao drugacije, to je neminovno. Tako da sve je do njega