3 kurbana zaklat, po jedan u sesnaestercima, i jedan na centru.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
A sta nam je s onim drugim napadacem?
Jel uopste igrao pripremne?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog samo odigraomisstianopenaldo je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:11A sta nam je s onim drugim napadacem?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Nisam gledao kako treba tu utakmicu. Ima li nade da nije los?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:16Protiv Zrinjskog samo odigraomisstianopenaldo je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:11A sta nam je s onim drugim napadacem?
Teško se može zaključiti iz samo jedne utakmice u kojoj je odigrao 20ak minuta. Ostaje nam da sačekamo i vidimo.misstianopenaldo je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:19Nisam gledao kako treba tu utakmicu. Ima li nade da nije los?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:16Protiv Zrinjskog samo odigraomisstianopenaldo je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:11A sta nam je s onim drugim napadacem?
Koliko znam on još nije registrovan i zato juče nije bio u rosteru.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ebiga brate nećeš se raspravljati sa Lucasom i sličnimOldTownDistrict je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:47Ignorisanje jeste dovelo do ovoga na forumu i na trbinama.
- trunks1946
- Kontakt:
A zbog čega nas je prijavio?? Sve najgore mislim o Ibricicu ali i nas klub treba snositi posljedice ako nešto pogrešno radi, da hoće ovaj Mirvic izaći iz kluba tačno bi se preporodili, sa Mirvicima samo neke malverizacije..
orde del male
Pa samo ko nije bio sinoć na Koševu će reći da je bilo 10 hiljada ljudi. Njemu fol nije skenirana godišnja.Jadnimi je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:55Tko nije bio na Koševu može vijerovati u taj podatakKarloIvandic je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:52pa to je oficijalni podatak. Meni nije skenirana godisnjaDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:50
To apsolutno nije tačno!
Djeca i penzioneri su imali slobodan ulaz, dok niti jedna godišnja ulaznica nije mogla biti skenirana.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 10 jul 2026, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- muhamedhulk
- Kontakt:
iz intervjua Magode moze se zakljuciti sljedece:
1. Nam i Mirvic napadaju titulu ove godine. otkud Nam tu?
2. Klub prodaje igraca za 2.5m necega. Maroodza?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Isto sam i ja par stranica napisaomuhamedhulk je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:38iz intervjua Magode moze se zakljuciti sljedece:
I mene bas zanima imal ko vise infa
sinoc se vidjela velika razlika izmedju 1. i 2. poluvremena kako smo promjenom formacije izgledali dosta bolje.
tako da mi ostaje nada da ce 3. i 4. poluvrijeme biti jos bolje sa nase strane.
ZZ treba zaboravit igru sa 3 nazad i posvetiti se igri sa 4 nazad, e sad hoce li to biti 433, 442 ili 4231 u momentima odbrane, napada, presinga.
sinoc je Maroodza iznosio loptu vise puta i njega treba forsorati, treba mu jos taj pas da uigra i mora raditi na brzini.
bekovi su dosta bolje izgledali sa 4 nazad, mada nama zaista treba desni bek je Beganovic jednostavno nije nivo koji nama treba.
Lijevo Kupresak bas los u fazi beka, kao krilo dosta vise konkretan, Kosi pokazao brzinu ali treba njega jos sacekati za vise zakljucaka.
vezni red Meite, Elezi,Adem dosta su radili u 2. pol i to bi moglo jos napredovati.
Barisic me kroz poluvrijeme nije nesta impresionirso, ali kod gola je napravio odlicnu kretnju i zabio gol, sto ipak znaci da bi mogao imati njuh za gol.
Kyeremeh je takodjer bolje izgledao sa 433 i kad je ostajao 1 na 1 pravio je razliku. Ovaj novi crnac takodjer par puta dobri prodori i mogao bi biti update.
Po ovom rosteru steta bi bilo da ne igramo sa 3 naprijed gdje mozemo puno bolje pritiskat kod izgradnje napada protivnika.
Po meni sinoc Adem je pokazao bas zelju i nadam se da ce tako vuci i u prvenstvu.
Sve u svemu imamo prostora za napredak sa ovim igracima, mozda kad bi sto kaze ZZ dobili igraca da odma pravi razliku dobro bi dosao u svaku liniju.
tako da mi ostaje nada da ce 3. i 4. poluvrijeme biti jos bolje sa nase strane.
ZZ treba zaboravit igru sa 3 nazad i posvetiti se igri sa 4 nazad, e sad hoce li to biti 433, 442 ili 4231 u momentima odbrane, napada, presinga.
sinoc je Maroodza iznosio loptu vise puta i njega treba forsorati, treba mu jos taj pas da uigra i mora raditi na brzini.
bekovi su dosta bolje izgledali sa 4 nazad, mada nama zaista treba desni bek je Beganovic jednostavno nije nivo koji nama treba.
Lijevo Kupresak bas los u fazi beka, kao krilo dosta vise konkretan, Kosi pokazao brzinu ali treba njega jos sacekati za vise zakljucaka.
vezni red Meite, Elezi,Adem dosta su radili u 2. pol i to bi moglo jos napredovati.
Barisic me kroz poluvrijeme nije nesta impresionirso, ali kod gola je napravio odlicnu kretnju i zabio gol, sto ipak znaci da bi mogao imati njuh za gol.
Kyeremeh je takodjer bolje izgledao sa 433 i kad je ostajao 1 na 1 pravio je razliku. Ovaj novi crnac takodjer par puta dobri prodori i mogao bi biti update.
Po ovom rosteru steta bi bilo da ne igramo sa 3 naprijed gdje mozemo puno bolje pritiskat kod izgradnje napada protivnika.
Po meni sinoc Adem je pokazao bas zelju i nadam se da ce tako vuci i u prvenstvu.
Sve u svemu imamo prostora za napredak sa ovim igracima, mozda kad bi sto kaze ZZ dobili igraca da odma pravi razliku dobro bi dosao u svaku liniju.
Mi smo dizel ekipa sa 6 klipova, gdje 3 klipa nerade. E sad je na ZORANIMA da polahko kupi jos par djelova i da pocne sarafat.
Dosta je ljudi zbunjeno kako sad igramo a kako smo igrali protiv oktobeta trnova crajove.
Glavni problem kod nasih ljudi je da nemaju REW u glavi da malo premotaju sta he tad bilo a sta je protiv finaca.
Protiv oktobeta prva utakmica u rusi ljudi nas raznijeli mi dali slucajno go sa 20+ m, prije utakmice u rusi 80% nas je bio ok sa minimalnim porazom. Mi uzeli euforija se digla doslo 18 k ljudi dali bust ekipi, koja je btw izgubila na kosevu jednim golom razlike i na penale prosli.
To je sve diglo atmosveru do vrhunca Gulashev go koji jevdao oktobetu na kosevu keremehov go u rusi, prolazak dalje dokaziti relativno prihvatljiv protivnik prva tekma kuci 22 hiljade ljudi dobra igra prosuto mlijeko. Otisli tamo 3-0 za njih al igrom nismo zasluzili da izgubimo vise od dva gola razlike.
Krajova prva tekma dijaspora drugo kolo ( direktno usli radi kupa) dobra igra minimalna pobjeda, uzvrat 4-0 za 35 minuta, 7 dana posle 4 gola od radnika za 20 minuta.
Odlazak zekica i raspad sistema.
Adem cimirot gojkovic ristovski 140 godina imaju zajedno,
Golman je ok al nije TOP TOP GOLMAN koji ce odbranit 7-8 100% sansi
Began kupresak keremeh mujkic su igraci za 4 mjesto u pl bh
Marodza elezi su igraci za ekipu za prva dva mjesta u lizi
Plus Kosi hujber barisic danac i ostali to su novi igraci
Kao sto sam i rekao mi smo ekipa ko onaj 1,5 tonac T-A-M sto je Tito napravio i prezentovo zaostalom narodu yuge (koji i danas tvrde da su 5 vojna sila svijeta) da je to ko MERCEDESOV trosovinac koji moze da vozi 40 tona pjeska, govoreci jeste manji kamion al on moze da vozi isto ko svabski mercedes, samo trebas 30 tura uradit da bi 40 tona prevuko, al sta fali imamo svakako vremena.
Ovo je dizel ekipa sa losim motorom (koji ima ok kubikazu) al dobru lamelom i ok deferencijalima,
Dosta je ljudi zbunjeno kako sad igramo a kako smo igrali protiv oktobeta trnova crajove.
Glavni problem kod nasih ljudi je da nemaju REW u glavi da malo premotaju sta he tad bilo a sta je protiv finaca.
Protiv oktobeta prva utakmica u rusi ljudi nas raznijeli mi dali slucajno go sa 20+ m, prije utakmice u rusi 80% nas je bio ok sa minimalnim porazom. Mi uzeli euforija se digla doslo 18 k ljudi dali bust ekipi, koja je btw izgubila na kosevu jednim golom razlike i na penale prosli.
To je sve diglo atmosveru do vrhunca Gulashev go koji jevdao oktobetu na kosevu keremehov go u rusi, prolazak dalje dokaziti relativno prihvatljiv protivnik prva tekma kuci 22 hiljade ljudi dobra igra prosuto mlijeko. Otisli tamo 3-0 za njih al igrom nismo zasluzili da izgubimo vise od dva gola razlike.
Krajova prva tekma dijaspora drugo kolo ( direktno usli radi kupa) dobra igra minimalna pobjeda, uzvrat 4-0 za 35 minuta, 7 dana posle 4 gola od radnika za 20 minuta.
Odlazak zekica i raspad sistema.
Adem cimirot gojkovic ristovski 140 godina imaju zajedno,
Golman je ok al nije TOP TOP GOLMAN koji ce odbranit 7-8 100% sansi
Began kupresak keremeh mujkic su igraci za 4 mjesto u pl bh
Marodza elezi su igraci za ekipu za prva dva mjesta u lizi
Plus Kosi hujber barisic danac i ostali to su novi igraci
Kao sto sam i rekao mi smo ekipa ko onaj 1,5 tonac T-A-M sto je Tito napravio i prezentovo zaostalom narodu yuge (koji i danas tvrde da su 5 vojna sila svijeta) da je to ko MERCEDESOV trosovinac koji moze da vozi 40 tona pjeska, govoreci jeste manji kamion al on moze da vozi isto ko svabski mercedes, samo trebas 30 tura uradit da bi 40 tona prevuko, al sta fali imamo svakako vremena.
Ovo je dizel ekipa sa losim motorom (koji ima ok kubikazu) al dobru lamelom i ok deferencijalima,
Gdje ima da se pogleda čitav intervju i od koje minute priča o nama?johntravolta123 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:42Isto sam i ja par stranica napisaomuhamedhulk je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:38iz intervjua Magode moze se zakljuciti sljedece:
Vamos Rajvosa!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ima na yt, kreni od pocetka spominje nas stalnoriki46 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:01Gdje ima da se pogleda čitav intervju i od koje minute priča o nama?johntravolta123 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:42Isto sam i ja par stranica napisaomuhamedhulk je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:38iz intervjua Magode moze se zakljuciti sljedece:
riki46 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:01Gdje ima da se pogleda čitav intervju i od koje minute priča o nama?johntravolta123 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:42Isto sam i ja par stranica napisaomuhamedhulk je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:38iz intervjua Magode moze se zakljuciti sljedece:
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Prije toga nas ti isti dave cijelu utakmicu bespotrebnim komentarima, sve sami strucnjak,. Samo nek idu..ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:19al oni sto izlaze sa stadiona u 80 minuti jao jao pa sta je tesko ostati do kraja utakmice. to je posebna skupina pacenika
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
bordobijeli
- Kontakt:
Koji levat moras bit da dodjes na utakmicu i izlazis u 75 min ne izlazi se na 0-5 a ne ovo prva utakmica sezone. Majke mi nemam druge rijeci idioti pravi.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:45Prije toga nas ti isti dave cijelu utakmicu bespotrebnim komentarima, sve sami strucnjak,. Samo nek idu..ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:19al oni sto izlaze sa stadiona u 80 minuti jao jao pa sta je tesko ostati do kraja utakmice. to je posebna skupina pacenika
2.500.000 KM za Maroodzu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.