Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
- jurisicduska
- Kontakt:
Zna li se šta smijemo li sad izaći iz rupa ili ?
Curi rmaspe čujem Sevkija Resic, Travancic i Elmir Hadzikadunic na pragu dolaska u Dolinu Cupova.
Spominje se i Filip Fićo Arezina.
Curi rmaspe čujem Sevkija Resic, Travancic i Elmir Hadzikadunic na pragu dolaska u Dolinu Cupova.
Spominje se i Filip Fićo Arezina.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 jul 2026, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Prosijaci od 1902 nikad marke nisu imali
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kad te gladan qurac napravi, dobijes spodobu ovakvog mentaliteta - FK Zeljeznicar.
- FKS -
Mi u prošloj sezoni zaradili preko 10 miliona maraka od transfera, koga ti farbaš?Arma00 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:15I šta to mijenja ?
Pričate kao da marke ne dobijate, nego eto samo Željo, i vi ste kao oštećeni.
Privatni klub koji se najvećim dijelom finansira iz budžeta kantona.
Ubrzo ćemo opet prodati igrača za preko milion eura.
Od čega vi zarađujete?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pitara vise na forumu nego na jucerasnjoj utakmici, jucer isto milion vas pisalo u toku utakmice
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Prose a idu u Sloveniju na pripreme. Pa ako ti je neko poklonio malo para ne ides u drugu drzavu gdje sve skuplje da ih skrsis. Mogli su pripreme odraditi negdje kod nas. Cak i bolje nego negdje u Sloveniji. Jednostavno ne mogu da vjerujem dokle ide taj bezobrazluk i trosenje bez odgovornosti
Ako nemas para ne dovodis Savu, Prelca, onog Slovenca. Dovedes nekog domaceg da ga lakse moze vlada kantona otplatiti kad se sporazumno razidjete
Ako nemas para ne dovodis Savu, Prelca, onog Slovenca. Dovedes nekog domaceg da ga lakse moze vlada kantona otplatiti kad se sporazumno razidjete
Srpska poslaTatamata1946 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:29Prose a idu u Sloveniju na pripreme. Pa ako ti je neko poklonio malo para ne ides u drugu drzavu gdje sve skuplje da ih skrsis. Mogli su pripreme odraditi negdje kod nas. Cak i bolje nego negdje u Sloveniji. Jednostavno ne mogu da vjerujem dokle ide taj bezobrazluk i trosenje bez odgovornosti
- ErosViverosViv
- Kontakt:
budzet ko crvena zvezda 
Nabijem ja takav klub ako opstaje zbog državnih para. Fk Pomozi.ba
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Ne zaradjuju, oni prose i zaduzuju se. Bilo je tu para i od Dzekinih transfera, ali unazad godinama izvor prihoda su osim, arapi, turci, sanin, savez, humanitarni broj itd. Na kraju su im svi oni lopovi a mi privatna prcija.Herson je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:21Mi u prošloj sezoni zaradili preko 10 miliona maraka od transfera, koga ti farbaš?
Ubrzo ćemo opet prodati igrača za preko milion eura.
Od čega vi zarađujete?
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
Dilajla1946
- Kontakt:
FK Sergija...
Koliko je to zeljo donio novca od transfera, ulaznih, izlaznih...Arma00 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:02Hajde ne bulazni, Koševo je rupa bez dna i nema smisla ulagat u njega, bolje pitanje zašto Ismir neće da pokrene gradnju novog stadiona koji bi sigurno velikim dijelom bio finansiran od svih nivoa vlasti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:56Zeljo ide na pripreme u Sloveniju a sve se nema...
Dovode se skupi igraci i treneri svake sezone a traze pomoc...
Natkriva im se cetvrta tribina a na Kosevu ne mogu jednu da natkriju...
Sarajevo mora prodati Jattu, Gulia, Maroodzu, Kupresaka da se sve izmiri a oni nisu optereceni potrebom da bilo koga prodaju...
Sve su to nepostene stvari i jednostavno nismo ravnopravni u samom startu....
Ali opet bolje a stojimo od njih
Zato što ga i ne zanima, jer i ovako posluje odlično sa minimalnim ulaganjem, a klub tavori godinama u mjestu.
Vlada KS i ministarstvo sporta više novca ulažu u Sarajevo nego u Želju, što i sami tvrde, nego se konstantno spinuje priča i zanemaruje ta činjenica.
Mozda je zasluyio za onaj transfer Drine u poljskog drugoligasa, evo vam ga pa ako ga prodate nama 20 %...
Pominjete privatni klub Sarajevo...Ok, zar se ne hvalite kako je Grbavica vas privatni stadion, sto ga onda pravi cijela drzava, a sad vam ta drzava treba spasavati glavu...
Prodajte imovinu, isplatite dugove, najlakse je cuvati svoje, a i sakom i kapom uzimati od drugih...
Pa je li moguće da toliko srčani navijači nemaju damu da se usprotive svemu ovome, nego šuti i trljaj bradu, dobro je legla je para, preživjet će se
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sarajevo najgledanije u Konferencijskoj ligi
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Hoće li biti šta za željkana u budžetu predsjedništva ? Vidim evo usaglasili su budžet.
Daj im državne pare da oni troše kako hoće. 
-
nastrojeni21
- Kontakt:
O budzetskim parama pricaju navijaci kluba koji najmanje para uplati u taj budzet. Ne ide to tako.
Naredni petak sergija za zeljkana. Red je da Islamska zajednica pogura !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC