Mlade muške rukometne reprezentacije
Moderator/ica: Pasha
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Re: Mlade muške rukometne reprezentacije
Odlijepiše se likovi kao da smo mi imali 2 minuta.
Strasno kako svako malo upadnu u crnu seriju. Imali napad za -1, sad ovi imaju penal za ponovo +5...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako ima neko link moze pp . Hvala
.
nasi golmani samo gledaju u loptu
Ovaj debakl znači i ispadnje ali dobro jbg bez dva važna igrača na vanjskim pozicijama nije se moglo ništa drugo ni očekivati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hadžimuhamedović u kontra ritmu a opet bio jedan od boljih u prvom poluvremenu, Lugavić ni sjena od onog jučerašnjeg meča. Falila dva jako bitna igrača na bekovskim pozicijama i ovo je rezultat. Kristian danas na krilu svaka čast. Golmani protiv Rumunije 9 odbrana (Oštraković ih skupio) a danas 8 odbrana (7 Vujadinovića), nešto se je bio razbranio na početku drugog poluvremena ali kako smo mi promašili napad za -1 tako se i on vratio na ono iz prvo poluvremena. U subotu protiv Švedske igrati a ova generacija je osvojila EP do 18 godina, jedina dobra stvar je što nema Roganovića.
Bez Hadžića i Dedića opet.
Naše šuge dobile cigane iz Rumunije,sad nas ljudi poderase već 12 razlike tek prvo.Treber nam neki seljak domet mu Konjuh i Sloboda.Izreal doveo strance i 10 razlike nas lagano dobi samo mi neznamo ništa nego kukati.Ovog boli ruka,onog noga,konjeno i popušimo 10 i opet bravo momci.Trazimo heroje od propalica
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bacimo cepelin prvi napad a znas da ces izgubit 15 razike. Bezz poletili u nebo nakon prve utakmice odmah otrežnjenje dvije utakmice dobijes po nosu.
Razocarenje na kraju. Jbt dobijes domacina i poslije te obje ekipe razbiju u grupi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bilo je upitno da li će uopšte ići na prvenstvo, mislim da se nisu ni okupljali, a kamo li trenirali ili odigrali kakvu prijateljsku uoči prvenstva. Sa takvim cirkusom svako pojavljivanje na meču je uspjeh, a kamo li šta više. Mislim očigledno je projektovano da ova selekcija ne postoji i vjerovatno ponovo neće ni postojati u narednim godinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Momci u ponedjeljak igraju protiv Poljske a u utorak protiv Češke pa poslije te dvije utakmice slijede utakmice za rangiranje. Hadžimuhamedović na drugom mjestu najboljih strijelaca sa 26 golova.
Nisam stigao gledati meceve, ima li neki igrac da moze sad biti u A selekciji?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hadžimuhamedović bi realno mogao, mogao i morao je i prije ovog prvenstva.
Hadžimuhamedović i Hadžić bi mogli dobiti minutažu u ovim sada kvalifikacijama, Dedić isto ima potencijal ali pitanje je koliko želi igrati za nas, Katić na DK je dobar igrač ali smo tu popunjeni sa Perićem (Nant, Liga Prvaka) i Haseljićem (Nexe, Liga Evrope), Lugavić mi se čini kao da bi mogao napredovati ali treba malo više hrabrosti još imati i mislim da još vrijedi spomenuti Halilovića (DB) i Salkičevića (P). Ostalo veoma male šanse, znam da je Oštraković branio na turniru a ima samo 17 godina pa možda mu progledati za malo lošiju statistiku dok Vujadinović koji je godište kao i ostali mora dobro napredovati u Sloveniji.
- ASD
- Kontakt:
Najbliži A selekciji bi trebao biti Avdić, jer može pridonijeti i odbrani.
Nisam nešto upratio da je Izrael doveo strance.Fagus501 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 11:38Naše šuge dobile cigane iz Rumunije,sad nas ljudi poderase već 12 razlike tek prvo.Treber nam neki seljak domet mu Konjuh i Sloboda.Izreal doveo strance i 10 razlike nas lagano dobi samo mi neznamo ništa nego kukati.Ovog boli ruka,onog noga,konjeno i popušimo 10 i opet bravo momci.Trazimo heroje od propalica
I karlo peric je dobar igrac, steta povrede avdica.CAZIN je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:01Hadžimuhamedović i Hadžić bi mogli dobiti minutažu u ovim sada kvalifikacijama, Dedić isto ima potencijal ali pitanje je koliko želi igrati za nas, Katić na DK je dobar igrač ali smo tu popunjeni sa Perićem (Nant, Liga Prvaka) i Haseljićem (Nexe, Liga Evrope), Lugavić mi se čini kao da bi mogao napredovati ali treba malo više hrabrosti još imati i mislim da još vrijedi spomenuti Halilovića (DB) i Salkičevića (P). Ostalo veoma male šanse, znam da je Oštraković branio na turniru a ima samo 17 godina pa možda mu progledati za malo lošiju statistiku dok Vujadinović koji je godište kao i ostali mora dobro napredovati u Sloveniji.
Na poluvremenu protiv Poljske gubimo 14-18, opet bez Dedića i Hadžića u rosteru.
Poraz na kraju sa 5 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.