FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Na ovom SP,nasi su ili ocajni ili solidni,
Olmo je solidan,Po obicaju na turnirima bude dobar.
Yamal los,Pedri malo jaci od zelenog caja.
Kounde,najlosiji Francuz na turniru.
Olmo je solidan,Po obicaju na turnirima bude dobar.
Yamal los,Pedri malo jaci od zelenog caja.
Kounde,najlosiji Francuz na turniru.
- jasonstatham
- Kontakt:
Kounde odigrao svaku minutu. Vjerovatno Didier zna šta mi ne znamo. I ne vidimo. A nije da DD nema alternativu.
Vidjećemo ga protiv kolega u utorak.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Cek izvini,najbolji su.
Nemamo sta diskutovati.
De Jong uzas kao i citava mu reprezentacija na celu sa ublehom.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 11 jul 2026, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Uzasan potez uprave ako prodaju Ajkulu.Ultra koristan u svakom aspektu igre.Tim je bez njega prakticno bez ijednog potencijalnog napadaca.Ferran nije svjetska klasa ali mu za to fali 5% da postane.Bojim se da ne ode negdje i pocne praviti dar mar.
On nije nigdje u karijeri pravio dar mar pa neće ni sada. Koristan sa klupe ali imamo mi i previše klupadzija.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ode u PSG, također da grije klupu. I da igra protiv Amiensa i sličnih vrhunskih klubova francuske lige. Pa će tu zabiti hat trick i sutra će se pričati kako je otjeran sjajan napadač.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
On ce uvijek biti rezerva. Nikad prvi izbor. Hvala mu za sve
Koje to opcije imamo sa klupe osim veznog reda? Činjenica je da će ekipa biti oslabljena odlaskom Ferrana.
Doduše tek očekujem da se radi posao na tržištu, spominje se 35 miliona za Ferrana što nije loše s obzirom da ulazi u zadnju godinu ugovora.
Doduše tek očekujem da se radi posao na tržištu, spominje se 35 miliona za Ferrana što nije loše s obzirom da ulazi u zadnju godinu ugovora.
Don't hate what you don't understand.
Uf da smo pametni, pa u ovaj posao ukljuciti u suprotnom smjeru Barcolaja. Normalno morali bi doplatiti ali kakav bi to posao bio jbt zivot.
Onda bi bas imali ubitacna i brza krila kako za prvih 11 tako i na klupi. Pa kad ulazi zamjena znas, da mozes ocekivati nesto od njega i da moze promjeniti tok utakmice.
A i sam Barcola je izjavio, da nije zadovoljan u PSG i da bi volio doci u Barcu. PSG ga vjerovatno cijeni na 70-80mil€. Znaci jos jedno 40mil€ das i imas igracinu.
Vjerujem, da bi se mu i realizacija popravila pod Flickom. Kad bi to uspjeo mislim, da bi bio medju top 3 krila na svijetu.
Onda bi bas imali ubitacna i brza krila kako za prvih 11 tako i na klupi. Pa kad ulazi zamjena znas, da mozes ocekivati nesto od njega i da moze promjeniti tok utakmice.
A i sam Barcola je izjavio, da nije zadovoljan u PSG i da bi volio doci u Barcu. PSG ga vjerovatno cijeni na 70-80mil€. Znaci jos jedno 40mil€ das i imas igracinu.
Vjerujem, da bi se mu i realizacija popravila pod Flickom. Kad bi to uspjeo mislim, da bi bio medju top 3 krila na svijetu.
Ako ne prodaju ovo ljeto Ferrana, naredno ode besplatno jer mu istice ugovor
Zar nije bolje sad uzeti 35-40 miliona ili koliko vec nudi PSG...Na isti nacin je i Dortmund prodao Adeyemija, koji je ulazio u zadnju godinu ugovora.
Ista stvar, daj sta das.
Ovdje je vrlo jasna stvar, zasto ga zele prodati. Ili mu produzuj ugovor ili ga odmah prodaji. Bili bi glupi ako dozvole da naredno ljeto ode besplatno.
Zar nije bolje sad uzeti 35-40 miliona ili koliko vec nudi PSG...Na isti nacin je i Dortmund prodao Adeyemija, koji je ulazio u zadnju godinu ugovora.
Ista stvar, daj sta das.
Ovdje je vrlo jasna stvar, zasto ga zele prodati. Ili mu produzuj ugovor ili ga odmah prodaji. Bili bi glupi ako dozvole da naredno ljeto ode besplatno.
A šta ako on ne želi u Pariz već je dogovorio nagodinu besplatno u Patetico?
Ode Ferran dolazi Adeyemi. Ne vidim šta je tu oslabljeno. Klupadzije obične.
Samo sto je Adeyemi na jednoj nozi brzi od Ferrana. I sto je klasicno krilo. Ajkulu ne mozes staviti ni kao klasicno krilo ni klasicni napadac.
Fale nam brzi igraci itekako.
Sad PSG hoce i De Jonga. Nude kao 55mil€. Malo.
70mil€ i vodite ga.
Mene vise brine Pedri. Ljudi juce kad mu vidis facu ko, da je pretrcao maraton od 30km, a na klupi sjedi lik. Inace cijelo SP nekako nedorecen. Van forme.
Nemoj da budte morali pojesti sve sto ste rekli kao u slucaju Raphinhe. Adeyemi ce da bude prvi 11 i jedan od najboljih igraca naredne sezone. To sto je na klupi Njemacke bio levat koji nema pojma kojem igra neki Sane pa ovog nije bilo na SP, je sreca za Barcu inace ga nikad ne bi dobili za ovu lovu.
Prvih 11 umjesto koga?Sport90 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:13Nemoj da budte morali pojesti sve sto ste rekli kao u slucaju Raphinhe. Adeyemi ce da bude prvi 11 i jedan od najboljih igraca naredne sezone. To sto je na klupi Njemacke bio levat koji nema pojma kojem igra neki Sane pa ovog nije bilo na SP, je sreca za Barcu inace ga nikad ne bi dobili za ovu lovu.
Brazilca zavkojeg mislim da ce otici, a od Gordona ne ocekujem da bude nista bolji nego Raso prolu godinuxaviesta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:22Prvih 11 umjesto koga?Sport90 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:13Nemoj da budte morali pojesti sve sto ste rekli kao u slucaju Raphinhe. Adeyemi ce da bude prvi 11 i jedan od najboljih igraca naredne sezone. To sto je na klupi Njemacke bio levat koji nema pojma kojem igra neki Sane pa ovog nije bilo na SP, je sreca za Barcu inace ga nikad ne bi dobili za ovu lovu.
Siguran sam da ce Gordon imati puno vise minuta od Adeyemia. Naravno, ako oba budu zdravi.Sport90 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:08Brazilca zavkojeg mislim da ce otici, a od Gordona ne ocekujem da bude nista bolji nego Raso prolu godinuxaviesta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:22Prvih 11 umjesto koga?Sport90 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:13Nemoj da budte morali pojesti sve sto ste rekli kao u slucaju Raphinhe. Adeyemi ce da bude prvi 11 i jedan od najboljih igraca naredne sezone. To sto je na klupi Njemacke bio levat koji nema pojma kojem igra neki Sane pa ovog nije bilo na SP, je sreca za Barcu inace ga nikad ne bi dobili za ovu lovu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.