A koga interesuju tvoji prebacaji,prije godinu dana bio za real,pa od nove godine za psg,sad za bayern.Na SP portugal pa sad svrsavas na francuze.PSV je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:14Smarate druze. Nikog ne interesuju vasi panjevi.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ma dobro to, ali ti si konstantno u "ofsajdu". Ti nikad niti jedan afirmativni tekst o bilo čemu nisi napisao.PSV je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:14Smarate druze. Nikog ne interesuju vasi panjevi.![]()
Tvoj svaki upis je na granici bezobrazluka, jeftinih nemaštovitih fora, provokacije, vrijeđanja. Čemu to? Da li ti kad pomisliš kako i ti smaraš,
ako već moram prihvatiti tvoj način komunikacije ?
Ja imam jednog pacijenta, odnosno pacijentkinju, prema kojoj postupam ovako kako postupam, ali ona tačno zna zašto je to tako.
Ponaša se slično tebi. Svaki post te osobe je neka provokacija i zato je zavrijedila svaku moju riječ. Sve napisano sa njene strane
je odraz njezine teške frustracije, pa stoga i tebe pitam, šta to tebe tako muči, jesi li išao doktoru, jer to postaje akutno?
Čemu to?
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 11 jul 2026, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
[img][/ img]
Tuga…
Tuga…
- PeppermintSA
- Kontakt:
Koji užas... pokoj mu duši...
- DinGospo21
- Kontakt:
Ja govorim generalo. Na prošlom Euru, Španija je i u polufinalu imala jednog igrača Barcelone kao i u finalu. Na ovom prvenstvu, svi igrači Barcelone apsolutno ne prave nikakvu razliku, ali su tu samo i isključivo jer igraju za Barcelonu. Cubarsi čim dođe neka ozbiljna ekipa kako u klupskom fudbalu tako i u reprezentativnom, izgleda blago rečeno smiješno, dok je Yamala igrač Club Bruggea zatvorio.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:55Ko bi trebao igrati umjesto cubarsija i yamala sinoc od prve?DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:48Hahahaahha, al se vi provaljujete za medalje. Igrači Barcelone na ovo prvenstvu za Španiju su totalno nebitni, tu su samo jer igraju za Barcelonu. Igrač Sociedada daje golove, igrač Arsenala sa klupe pogodi, čak i igrač Spursa je dao gol. Na prošlom Euru u polufinalu protiv Francuske jedan igrač Barcelone započeo, u finalu također jedan igrač počeo, više su baskijski klubovi imali igrača u tim utakmicama.Sport90 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 10:33
Zato sto dok su se oslanjali na te Madridjane meda nisu mogli, a kad su počeli Katalonci da vode glavnu rijec osvoji se i EP, i SP i evo opet polufinale, tako da su skontali ljudi gdje se igra pravi nogomet. I jos kad im Yamal pokaže u polufinalu kako igra istinska zlatna lopta, pa još finale protiv Messija nece sebi doci do idućeg SP.
Kako je dingospo digo nos sad kad imaju igraca u reprezentaciji Spanije na SP. 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A gdje je huijsen ako je cubarsi smijesan,ne znam zasto nije ni minute dobio,bas cudnoDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 16:18Ja govorim generalo. Na prošlom Euru, Španija je i u polufinalu imala jednog igrača Barcelone kao i u finalu. Na ovom prvenstvu, svi igrači Barcelone apsolutno ne prave nikakvu razliku, ali su tu samo i isključivo jer igraju za Barcelonu. Cubarsi čim dođe neka ozbiljna ekipa kako u klupskom fudbalu tako i u reprezentativnom, izgleda blago rečeno smiješno, dok je Yamala igrač Club Bruggea zatvorio.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:55Ko bi trebao igrati umjesto cubarsija i yamala sinoc od prve?DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:48
Hahahaahha, al se vi provaljujete za medalje. Igrači Barcelone na ovo prvenstvu za Španiju su totalno nebitni, tu su samo jer igraju za Barcelonu. Igrač Sociedada daje golove, igrač Arsenala sa klupe pogodi, čak i igrač Spursa je dao gol. Na prošlom Euru u polufinalu protiv Francuske jedan igrač Barcelone započeo, u finalu također jedan igrač počeo, više su baskijski klubovi imali igrača u tim utakmicama.
- DinGospo21
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Jesi ti španac pa to toliko pogađa?Markinhio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 16:21A gdje je huijsen ako je cubarsi smijesan,ne znam zasto nije ni minute dobio,bas cudnoDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 16:18Ja govorim generalo. Na prošlom Euru, Španija je i u polufinalu imala jednog igrača Barcelone kao i u finalu. Na ovom prvenstvu, svi igrači Barcelone apsolutno ne prave nikakvu razliku, ali su tu samo i isključivo jer igraju za Barcelonu. Cubarsi čim dođe neka ozbiljna ekipa kako u klupskom fudbalu tako i u reprezentativnom, izgleda blago rečeno smiješno, dok je Yamala igrač Club Bruggea zatvorio.![]()
Pet igraca Barce nastupilo sinoc protiv Belgije u cetvrtfinalu SP (Cubarsi, Olmo, Yamal, Pedri i Torres) i onda dođe cirkusant Dingo sa pitanjima gdje su
Pa ljudino, dokad ces se tako provaljivati
Pa ljudino, dokad ces se tako provaljivati
Jedino Olmo nesto vredi. Ostalo sve panjevi.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ti ako ne znaš čitati, nije moj problem. Poenta priče je da kako fudbalski eksperti sa foruma kažu, Španija=Barcelona, a ako pogledamo sastav iz zadnjeg Eura, jedan igrač Barcelone u početnom sastavu u finalu. Sinoć su mogli svi iz Barcelone igrati, kakve veze ima kad ne prave nikakvu razliku na terenu, Pedri je toliko dobar da počinje na klupi, a lik koji krene zabije gol. A sad ako uzmemo cijelo prvenstvo, igrači Barcelone su zabili do sad nevjerojatni jedan gol, više golova imaju igrači Betisa.
Nije zabio gol = nije bitan.
Logika bolesnog lika
Ima li iti jedan navijac Real Madrida da je u vinklu?
Posebno glupa skupina ljudi, bar ovdje na forumu.
Logika bolesnog lika
Ima li iti jedan navijac Real Madrida da je u vinklu?
Posebno glupa skupina ljudi, bar ovdje na forumu.
Preporučio bi ti da pogledaš proslo Euru polufinale protiv Francuske igrao neki malac 16 godina, kazu rastavio Francuze na proste faktoreDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:48Hahahaahha, al se vi provaljujete za medalje. Igrači Barcelone na ovo prvenstvu za Španiju su totalno nebitni, tu su samo jer igraju za Barcelonu. Igrač Sociedada daje golove, igrač Arsenala sa klupe pogodi, čak i igrač Spursa je dao gol. Na prošlom Euru u polufinalu protiv Francuske jedan igrač Barcelone započeo, u finalu također jedan igrač počeo, više su baskijski klubovi imali igrača u tim utakmicama.Sport90 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 10:33Zato sto dok su se oslanjali na te Madridjane meda nisu mogli, a kad su počeli Katalonci da vode glavnu rijec osvoji se i EP, i SP i evo opet polufinale, tako da su skontali ljudi gdje se igra pravi nogomet. I jos kad im Yamal pokaže u polufinalu kako igra istinska zlatna lopta, pa još finale protiv Messija nece sebi doci do idućeg SP.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 07:03
A što to raspali Real nema igrača za Španiju, pa moraju mrski separatisti igrati?
Kazes tu su samo jer igraju za Barcelonu, ja ti kazem onda mi navedi ko je trebao igrati sinoc od prve umjesto njih ako oni nisu i generalno ko je trebao dobiti pozive prije igraca Barcelone?DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 16:18Ja govorim generalo. Na prošlom Euru, Španija je i u polufinalu imala jednog igrača Barcelone kao i u finalu. Na ovom prvenstvu, svi igrači Barcelone apsolutno ne prave nikakvu razliku, ali su tu samo i isključivo jer igraju za Barcelonu. Cubarsi čim dođe neka ozbiljna ekipa kako u klupskom fudbalu tako i u reprezentativnom, izgleda blago rečeno smiješno, dok je Yamala igrač Club Bruggea zatvorio.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:55Ko bi trebao igrati umjesto cubarsija i yamala sinoc od prve?DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:48
Hahahaahha, al se vi provaljujete za medalje. Igrači Barcelone na ovo prvenstvu za Španiju su totalno nebitni, tu su samo jer igraju za Barcelonu. Igrač Sociedada daje golove, igrač Arsenala sa klupe pogodi, čak i igrač Spursa je dao gol. Na prošlom Euru u polufinalu protiv Francuske jedan igrač Barcelone započeo, u finalu također jedan igrač počeo, više su baskijski klubovi imali igrača u tim utakmicama.
Bitno je da zadnje 2 sezone prave razliku tamo gdje treba
Neka, dobro dodje da se nekome smijemo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DinGospo21
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Galion, Jabroni, napapijri1987, NeSamSafetee i 11 gostiju.