Od Velsa najgori pojedinac na terenu. Do tada je i branio nešto u reprezentaciji. O SP ne želim ni pričati daleko najgori golaman, skoro bez učinka.
Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Na SP je zayebo utakmicu protiv Amerike,ostale utakmice je bio dobar
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Edincapitano
- Kontakt:
I onda raja na ovom forumu pise kao Vasilj je bolji od Begovica, Asmir u svom primeu uzeo titulu Engleske a Vasilj ode u arapski svijet, cak poslje SP, nemas kluba i ti ne mozes bolji klub od one arape, jest da je bio qarina na SP ali opet
Jedino u Budapesti u LN je bio dobar, ostale tekme uvijek neki kiks a ne siguran s nogama.
Protiv Svicarske je uzas bio
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Samo još jedna potvrda da mi u LN moramo probati sa nekim drugim golmanom. Ne znam kakvi su ovo "malci" i kome treba prvom dati šansu da vidimo od kakvog je materijala.
Vasilj je ok kao drugi golman.
Vasilj je ok kao drugi golman.
Nadam se, da ce dobiti dobru lovu. Drag mi je igrac, ali brate nisi za prvog golmana nikako. Da budes tu kao rezerva okej nista protiv.
Ali se nadam, da ce Barbarez potegnuti za novim brojem 1. Previse kikseva si napravio za kratko vrijeme.
Ali se nadam, da ce Barbarez potegnuti za novim brojem 1. Previse kikseva si napravio za kratko vrijeme.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Kada su ljudi ovdje pisali da je među najboljim golmanima Bundeslige, raspravljao sam sa njima jer je to smiješno bilo i tad, a pogotovo vidimo koliko je smiješno sad.
Ipak, ja ne vidim kako on može u narednih godinu dana izgubiti mjesto prvog golmana. Zapravo vidim dva scenarija, ali ne znam koji je scenario nerealniji.
Scenariji imaju i imena, jedan se zove Vladan Kovačević, drugi Dinko Horkaš. Međutim, problem sa obojicom je ono što su pričali, ne može se Vasilj tek tako skloniti sa gola zbog njih, a da ne dobiješ problem u svlačionici. Puno bi lakše bilo sa Karićem ili Jurkasom, ali oni nisu nivo da ga, čak i ovakvog kakav je, skinu s gola.
Ipak, ja ne vidim kako on može u narednih godinu dana izgubiti mjesto prvog golmana. Zapravo vidim dva scenarija, ali ne znam koji je scenario nerealniji.
Scenariji imaju i imena, jedan se zove Vladan Kovačević, drugi Dinko Horkaš. Međutim, problem sa obojicom je ono što su pričali, ne može se Vasilj tek tako skloniti sa gola zbog njih, a da ne dobiješ problem u svlačionici. Puno bi lakše bilo sa Karićem ili Jurkasom, ali oni nisu nivo da ga, čak i ovakvog kakav je, skinu s gola.
Meni su Radeljic i Tabakovic dobri transferi, jer su Dinamo i Salzburg ozbiljni klubovi sa ambicijama i imaju pobjednicki mentalitet. Oni ce sigurno igrati neko europsko takmicenje, a za Vasilja sam se razocarao, bolje u Baselu braniti nego u na istoku
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Vasilj je I dalje najbolji bh. golman. Sad je već krenula kampanja da ga se skloni sa gola samo zbog ovog transfera. A to što je standardan dvije godine u reprezentaciji i što je bio odličan u nekim važnim utakmicama (npr. protiv Rumunije) treba zaboraviti. Red je da se da mjesto menadžersko-novinarskom smeću poput Karica, Pirica I sl.
Ključno je što je bio, i đžeko je nekada bio skoro pola reprezentacije.Futbol je napisao/la: ↑12 jul 2026, 20:22Vasilj je I dalje najbolji bh. golman. Sad je već krenula kampanja da ga se skloni sa gola samo zbog ovog transfera. A to što je standardan dvije godine u reprezentaciji i što je bio odličan u nekim važnim utakmicama (npr. protiv Rumunije) treba zaboraviti. Red je da se da mjesto menadžersko-novinarskom smeću poput Karica, Pirica I sl.
Ovde govorimo o reprezentaciji i ti treba da igraju u momentu najbolji ili bar približno najbolji.
U zadnjih priličan broj utakmica je svakoj napravio najmanje jedan ogroman kiks. Da ga pustimo i narednih 5 godina da kiksa iz utakmice u utakmicu, jer je bio dobar nekad u nekim važnim utakmicama?
Na svjetskom je bio najlošiji golman.
Jednostavno smo prisiljeni da u LN damo šansu novima i da se nadamo da će jedan od njih zasjati i pokazati da ima kvalitetu, u krajnjoj liniji dok ne dobiju šansu i je znamo na čemu smo. Sa vasiljem nažalost trenutno nemamo.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 12 jul 2026, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pustit će ga da brani jer nažalost nema niko konju je blizu kvalitetom.
U prvoj rečenici sam napisao da je i dalje najbolji. Dakle, prezent.edin139 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 20:58Ključno je što je bio, i đžeko je nekada bio skoro pola reprezentacije.Futbol je napisao/la: ↑12 jul 2026, 20:22Vasilj je I dalje najbolji bh. golman. Sad je već krenula kampanja da ga se skloni sa gola samo zbog ovog transfera. A to što je standardan dvije godine u reprezentaciji i što je bio odličan u nekim važnim utakmicama (npr. protiv Rumunije) treba zaboraviti. Red je da se da mjesto menadžersko-novinarskom smeću poput Karica, Pirica I sl.
Ovde govorimo o reprezentaciji i ti treba da igraju u momentu najbolji ili bar približno najbolji.
U zadnjih priličan broj utakmica je svakoj napravio najmanje jedan ogroman kiks. Da ga pustimo i narednih 5 godina da kiksa iz utakmice u utakmicu, jer je bio dobar nekad u nekim važnim utakmicama?
Ali sada idu opet Hankic, Muftic, Dizdarević itd. Samo treba skloniti Vasilja.
Ne kontam ove pritiske i price protiv Vasilja, mnogi ovdje izgleda zaboravljaju da je Vasilj sa svim svojim manama opet nas najbolji golman trenutno i da ovo nije klub pa da mozes dovesti novog golmana.
Ne spominjem nikog od navedenih i sa njima znamo na čemu smo i da tu nema poštena golmana niti će biti.Futbol je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:05U prvoj rečenici sam napisao da je i dalje najbolji. Dakle, prezent.edin139 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 20:58Ključno je što je bio, i đžeko je nekada bio skoro pola reprezentacije.Futbol je napisao/la: ↑12 jul 2026, 20:22Vasilj je I dalje najbolji bh. golman. Sad je već krenula kampanja da ga se skloni sa gola samo zbog ovog transfera. A to što je standardan dvije godine u reprezentaciji i što je bio odličan u nekim važnim utakmicama (npr. protiv Rumunije) treba zaboraviti. Red je da se da mjesto menadžersko-novinarskom smeću poput Karica, Pirica I sl.
Ali sada idu opet Hankic, Muftic, Dizdarević itd. Samo treba skloniti Vasilja.
Al evo ima jurkaš, šiljevic, spominje se taj neki u Austriji, nemam pojma al ako u nekom od navedenih ima potencijala i 70% trenutnog Vasilja mislim da im vrijedi dati šansu u LN, ako baš nema ni toliko potencijala mislim da je bolje i Begovića ponovo staviti dok ne stasa neki novi klinac.
U svakom slučaju se mora nešto pokušati riješiti.
A na osnovu čega se apriori zaključuje da je Vasilj neupitno trenutni no.1.
Po klubu u kojem igra? Ovo neko čudo u ksa?
Po onome kako je branio u utakmicama repke? Ono nešto se ne sjećam kako su drugi izgledali na golu reprezentacije.
Jednostavno sam stava da moramo dati šansu i drugima pa ako budemo q.,.. sreće i dalje ga ostaviti u kvalama za euro kao prvog golmana.
Slažem se . Nego prcam ja malo ovog, zna on što sam ovo napisao.
Glory Glory Man United
Ti u svemu vidis nacionalizam…Daduli je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:28Slažem se . Nego prcam ja malo ovog, zna on što sam ovo napisao.