FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne bih ja plakao za Bičom, hvala i sretno mu bilo, pogotovo ako je rasteretio budžet malo. Ima još kandidata za otići.
Znamo svi gdje škripi, a evo kaže ovaj iznad da i Tarik ostaje, nek se Ćosić uvodi pomalo u seniorski fudbal i ako nema povreda ok smo i tu.
Btw, ne znam koliko (ako išta) novca mi dobijamo od njih, al produženje sponzorstva sa CEPS Kiseljak, makar i u ovoj situaciji... malo me je stid.
Znamo svi gdje škripi, a evo kaže ovaj iznad da i Tarik ostaje, nek se Ćosić uvodi pomalo u seniorski fudbal i ako nema povreda ok smo i tu.
Btw, ne znam koliko (ako išta) novca mi dobijamo od njih, al produženje sponzorstva sa CEPS Kiseljak, makar i u ovoj situaciji... malo me je stid.
Pošteno, pa kako bude.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kiseljak je uvijek bio plavo bijeli i treba vidjeti tamo jos koju firmu za sponzora, malo po malo se nakupi.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:15Ne bih ja plakao za Bičom, hvala i sretno mu bilo, pogotovo ako je rasteretio budžet malo. Ima još kandidata za otići.
-
Hansestadt
- Kontakt:
mi samo ne znamo preko holandjana rasteretiti budzet 
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Apsolutno ništa protiv Kiseljaka kao mjesta.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:29Kiseljak je uvijek bio plavo bijeli i treba vidjeti tamo jos koju firmu za sponzora, malo po malo se nakupi.
Ova "obrazovna" ustanova je ono što mi izaziva osjećaj stida i nelagode.
Pošteno, pa kako bude.
Kad mogu haram pare od kladionice, može i Ceps valazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:33Apsolutno ništa protiv Kiseljaka kao mjesta.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:29Kiseljak je uvijek bio plavo bijeli i treba vidjeti tamo jos koju firmu za sponzora, malo po malo se nakupi.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Austinpowers
- Kontakt:
Kostur ekipe ove sezone, to nam je ado legenda kluba u amanet ostavio. Hvala majstoru, jos cujem da je i dalje na budzetu kluba, dabogda poslije tog ugovora ni feninga zaradio u zivotu. Amin
VTZ
- svrakino1921
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Hahh, to si 100% u pravu, i to generalni i zlatni...Lynx je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:38Kad mogu haram pare od kladionice, može i Ceps valazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:33Apsolutno ništa protiv Kiseljaka kao mjesta.
Ovo mi je više reakcija jer je to bila najnovija vijest na stranici.
Da se mene pita, kao što me se ne pita... ne bi haram marka prišla ničemu što volim, a opet bi se nagrabilo i više od onog što je dozvoljeno nego ovo sad.
Al gdje ćeš to reći, ide hešteg Pezić odmah
Pošteno, pa kako bude.
Halo marokanac opet ti, **** ti Driton Camaj svu familiju u usta za sve lazi koje si izreko u zadnjih mjesec dana.Marokanci58 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:39Ja se sa Bratstvom, Željom, Čelikom i Veležom nikada ne sprdam. Redom kako sam napisao tako i gotovim te klubove od prvog do zadnjeg. Uvijek podrska u svakom smislu. Bude šale ali na neke bezazlene stvari kao i u životu.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:18Cuj sta kad potrosimo ovo? Otkad ti navijas za Zelju, ti bi volio da mi ispadnemo da se tamo sprdas na temi.Marokanci58 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:11Jel vi shvatate da ne dođoše pare iz budzeta i saveza da bi Željo bio niželigaš? Da bi jedva sezonu počeli a pripreme obavili negdje na livadi Ilidze? Šta kada ovo potrošimo? Šta kada prođu izbori. E moji ljudi.
mogli bi adzu opet posto mu placamo ionako, samo mu zabranit da dovodi koga, doduse nebi ni mogao nemam kesha vise od dzabera hahah
msm ne znam sranje je fkt koga god dovedemo nece se lik snaci do polusezone, realno niko ozbiljan nece ispod 10 milja doci plus strucni stab plus stan auto
jedino jadu magodica ako nece adzu, on je tata igrice za opstanak, nema ni laptopa sa sobom samo brutalizam
fkt sve ok vidim neki pisu slabi i ostali i td, znam fudbal je sve je moguce realno i ja osjecam neku nadu u sebi da ce to sve oke biti, ali kad se sjetim od januara na ovamo sa 9 pojacanja onih 10+ hiljada, i odinakom zvjeri kakvi smo bili
nismo sanse mogli napraviti, liga je teska ma ko sta mislio svako kolo je tesko a na strani se nikad nismo ni proslavljali
borba nam za opstanak slijedi i ne treba biti srsmota priznati, ko voli zelju istinski zelju razumiti ce
govorim ovo da ne bude opet poslije 3 kola hebavanja majke , daj mjenjaj sastav, ubacuj ovog i onog , samo bijes neki da se mjenja nesto, nervoza , atmosfera narusena i sve ostalo kao i sto pravimo svake skoro godine isto
msm ne znam sranje je fkt koga god dovedemo nece se lik snaci do polusezone, realno niko ozbiljan nece ispod 10 milja doci plus strucni stab plus stan auto
jedino jadu magodica ako nece adzu, on je tata igrice za opstanak, nema ni laptopa sa sobom samo brutalizam
fkt sve ok vidim neki pisu slabi i ostali i td, znam fudbal je sve je moguce realno i ja osjecam neku nadu u sebi da ce to sve oke biti, ali kad se sjetim od januara na ovamo sa 9 pojacanja onih 10+ hiljada, i odinakom zvjeri kakvi smo bili
nismo sanse mogli napraviti, liga je teska ma ko sta mislio svako kolo je tesko a na strani se nikad nismo ni proslavljali
borba nam za opstanak slijedi i ne treba biti srsmota priznati, ko voli zelju istinski zelju razumiti ce
govorim ovo da ne bude opet poslije 3 kola hebavanja majke , daj mjenjaj sastav, ubacuj ovog i onog , samo bijes neki da se mjenja nesto, nervoza , atmosfera narusena i sve ostalo kao i sto pravimo svake skoro godine isto
Nista onda zovite rijaset da poguraju pa cemo sklonit sve ove haramlije s dresova.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:56Hahh, to si 100% u pravu, i to generalni i zlatni...Lynx je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:38Kad mogu haram pare od kladionice, može i Ceps valazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:33Apsolutno ništa protiv Kiseljaka kao mjesta.
Da se mene pita, kao što me se ne pita... ne bi haram marka prišla ničemu što volim, a opet bi se nagrabilo i više od onog što je dozvoljeno nego ovo sad.
Al gdje ćeš to reći, ide hešteg Pezić odmah![]()
![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
100% brate drug, sad u sport uvlace vjeru itd…daj nam pare pa makar bordel kakav reklamiraliAnpa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:30Nista onda zovite rijaset da poguraju pa cemo sklonit sve ove haramlije s dresova.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:56Hahh, to si 100% u pravu, i to generalni i zlatni...
Al gdje ćeš to reći, ide hešteg Pezić odmah![]()
![]()
- Ferroviere1987
- Kontakt:
A jeko espanjolac da nije Guardiola slucajno?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Jel nam to Hervas zavrsio trenera
Ma kakav španac to bi bila fula
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- VibeTribeX
- Kontakt:
- WeekendOffender
- Kontakt:
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Navodno, naglašavam navodno je to sutra, vidio sam da su i na ** forumu to spomenuli a i ja sam tako čuo. Nije provjerena informacija, jer je i Klub rekao u toku sedmice. Zabrinjava me zbog tog famoznog trenera kojeg navodno čekamo, baš bi bilo neozbiljno otići bez trenera pa da on dolazi naknadno.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 13 jul 2026, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa kako će yebote bez trenera na pripreme, je l' se ikad igdje to desilo?! Šta će raditi tamo uopšte, e bože sačuvaj
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne tvrdim ja Boga mi ništa, niti znam sigurno, kažem da sam tako čuo. A ako se ipak desi, slažem se sa tobom da bi bilo neozbiljno.perodeformero je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:29Pa kako će yebote bez trenera na pripreme, je l' se ikad igdje to desilo?! Šta će raditi tamo uopšte, e bože sačuvaj
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Redfire16, WeekendOffender i 55 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)