Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Močvara, nisam ti ja kriv pa nemaš svoj stav. Sve ti se svodi na komentarisanje tuđih tvrdnji jer ti se ne sviđaju I vrijeđanju.
Ne smatram da je Jude najbolji na svijetu, ali to napišem i nastavim sa svojim danom jer znam da ce vas 5 culesa se napaliti isto debela cura na matursko vecer.
Ne smatram da je Jude najbolji na svijetu, ali to napišem i nastavim sa svojim danom jer znam da ce vas 5 culesa se napaliti isto debela cura na matursko vecer.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Fakat drugi gol čist faul, sad gledam.
Tuchel je svejedno kriv što se onoliko povukao, ili kad se već povlačiš ubaci Saku i Rashforda pa iskontriraj kako spada.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Pa ako je bio sto Englezi nisu okruzili sudiju i izvrsili pritisak da sudac pogleda situaciju?Dzentlmenski maniri nisu dopustili?
Pa ja bih rekao prije svega fairplay od strane Spencea, ostao je na nogama iako jasno nagažen, cupkao je par sekundi nakon duela.darker10 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 22:02Pa ako je bio sto Englezi nisu okruzili sudiju i izvrsili pritisak da sudac pogleda situaciju?Dzentlmenski maniri nisu dopustili?
Da se bacio vjerovatno bi se moralo gledati na VARu.
O brate rođače, o brate ćutuče
Ako neko smatra da je neko cudo to kako je Engleska odugrala i ispala, samo neka se prisjeti njihovih proslih prvenstava. Vjeciti gubitnici, igraci bez mudaa i karaktera.
2018. Polfinae vode protiv Hevatske, zijane.
Euro 2021., finale domaci teren. Igraju protiv raspale Italije, vode i ponovo zijane.
SP 2022. Kaen fula na kraju penal za izjendacenje protiv Francuske.
Euro 2024. primaju drugi gol u finalu u 86. minuti.
Jednostavno luzeri bez mentaliteta. Kad god je bilo guravo, prepali su se i popusili.
2018. Polfinae vode protiv Hevatske, zijane.
Euro 2021., finale domaci teren. Igraju protiv raspale Italije, vode i ponovo zijane.
SP 2022. Kaen fula na kraju penal za izjendacenje protiv Francuske.
Euro 2024. primaju drugi gol u finalu u 86. minuti.
Jednostavno luzeri bez mentaliteta. Kad god je bilo guravo, prepali su se i popusili.
Pogledaj onu drugu nogu na kojoj leži,tu je izvrnuo zglob i zato je cupkao,a ne sto ga je goat nagazioLedara je napisao/la: ↑17 jul 2026, 22:27Pa ja bih rekao prije svega fairplay od strane Spencea, ostao je na nogama iako jasno nagažen, cupkao je par sekundi nakon duela.
Da se bacio vjerovatno bi se moralo gledati na VARu.
Ja kako ce se okrenuti prica ovih Messijevih sisaca ku.rca kad neko od argentinskih mesara i divljaka krene da osakati Yamala il Cubarsija u nedjelju. Odjednom ce progledati i shvatiti o koliko se poganoj ekipi radi minus Messi i Julian. Doduse moguce je ipak da im je Messi drazi i od kluba za koji navijaju pa ce se opet praviti ludi.
Vaše prognoze za Fra - Eng. Kakve sastave očekujete?
Gospodin Laporte
Prognoza je da se ta utakmica nikom ne igra. Jedino mozda Mbape ima mali motiv da bude prvi strijelac turnira, mada bi i on sigurno volio da su se nakon poraza vratili kucama. Besmislena utakmica.
Inace, mislim da je Engleska u vecem rasulu nakon poraza i da ce to Francuska dobiti 5:2.
100% s tim da bi oba selektora trebala dati priliku onima sto su najmanje igraliElrond je napisao/la: ↑18 jul 2026, 00:08Prognoza je da se ta utakmica nikom ne igra. Jedino mozda Mbape ima mali motiv da bude prvi strijelac turnira, mada bi i on sigurno volio da su se nakon poraza vratili kucama. Besmislena utakmica.
Inace, mislim da je Engleska u vecem rasulu nakon poraza i da ce to Francuska dobiti 5:2.
Pa tako ce i biti. Od bitnijih igraca, ocekujem Mbape i Kean da ce igrati, upravo radi titule najbolji strjelac turnira.Mukebir je napisao/la: ↑18 jul 2026, 08:27100% s tim da bi oba selektora trebala dati priliku onima sto su najmanje igraliElrond je napisao/la: ↑18 jul 2026, 00:08Prognoza je da se ta utakmica nikom ne igra. Jedino mozda Mbape ima mali motiv da bude prvi strijelac turnira, mada bi i on sigurno volio da su se nakon poraza vratili kucama. Besmislena utakmica.
Iskreno, ja cu to gledati, samo ako ne budem imao nista drugo da radim.
https://www.express.co.uk/sport/footbal ... -World-Cup
A kako ovo sad nije crveni Declan Riceu? Ovo pravilo treba ukinuti ili ga treba praktikovati na svim igračima.
Neka tuchel stavi hendersona da igra, da ga nije bezveze vodio da samo bodri ekipu sa klupe 
- Wilshere10
- Kontakt:
Haha ogavno
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- bavariapivo
- Kontakt:
Laganih 3:0 za African all stars
A prije ce biti glup nego gospodin. Sam ovakvim izjavama ulazi u tu igru i to ulazi u podredjen polozaj. Sam izaziva protivnika, lozi ga, igra prljavo i izaziva na prljavu igru a znamo da koliko god spanci na nivou Evrope znali ciganisati u tom smislu nisu dorasli juzno amerikancima. Tako da mislim da su mu ovakve izjave prilicno glupe i stetne po njegovu ekipu. Na ovakava pitanja gospodski odgovor je ja igram fudbal ne analiziram sudjenje, sledece pitanje.
Ma jasta Riza je najbolje od Viere, Makelelea, Pirla, Kantea. Riza je dobar ili veoma dobar igrac (kao sto je bio Dzaka) i nista vise - odnosno ne spada u kremu veznih igraca, a to sto je englez pa od njega se pravi nesto vise i neki mitovi to je druga stvar. Opet kazem da su mu Skotske ili Velska zastava kraj imena vrijedio bi 40 mil.Wilshere10 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:12Po ko zna koji put se blamiras.Sport90 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:52Ma realno svi engleski igraci su precjenjeni riza 100 mil, jud 100 mil, Anderson 100 mil a da su kojim slucajem skoti bilo bi 20, 25, 35 mil te cijene. Engleski vezni igraci su prosjecni igraci i nista vise. Ovj Jud ima vrhunski skil da iz drugog plana da prati utakmicu i da zabija golove iz drugog plana uz dobar sut, sve ostalo pas, vizija tehnika talenat je mrtvi prosjek, da ne govorimo o Rizi koji je igrac nivo Dzake, ali eto imaju englesku zastavu kraj imena pa vrijede 100+ mil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 07:17Nek je Juda kritikovao selektora,igrace,galamio na Pickforda, hvatao Argentince po terenu,a to sto nije izisao na sut Enza i gol za 1-1 nikome nista.
A takodjer je izgubio loptu na polovini Argentine u akciji poslije koje je Argentina i povela 2-1. Moj Juda,svi su krivi samo ti ne. Danas nema precijenjenijeg igraca od Jude hahahaha
I da u ovoj Engleskoj nema mjesta za Fodena,Palmera i Trenta...
Rice je ze Dzaku fuzija Vieira-Gilberto Silva. Ti ako to ne vidis, okreni se pracenju hokeja na travi.![]()
Nisam ja rekao da ne vrijedi samo kazem da nije klasa kojem se predstavlja. Da je dobar igrac jeste, da englezi nemaju bolje nemaju, ali da je sama krema (npr nivo Rodrija) miljama daleko. To nije igrac od 100+ mil. On je igrac od 40-50 mil euraDamirT je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:07Pa Rice je jedini uz Judea i Kanea da nesto vrijedi. Cim je on izasao, raspali se totalno.Sport90 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:52Ma realno svi engleski igraci su precjenjeni riza 100 mil, jud 100 mil, Anderson 100 mil a da su kojim slucajem skoti bilo bi 20, 25, 35 mil te cijene. Engleski vezni igraci su prosjecni igraci i nista vise. Ovj Jud ima vrhunski skil da iz drugog plana da prati utakmicu i da zabija golove iz drugog plana uz dobar sut, sve ostalo pas, vizija tehnika talenat je mrtvi prosjek, da ne govorimo o Rizi koji je igrac nivo Dzake, ali eto imaju englesku zastavu kraj imena pa vrijede 100+ mil.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 07:17Nek je Juda kritikovao selektora,igrace,galamio na Pickforda, hvatao Argentince po terenu,a to sto nije izisao na sut Enza i gol za 1-1 nikome nista.
A takodjer je izgubio loptu na polovini Argentine u akciji poslije koje je Argentina i povela 2-1. Moj Juda,svi su krivi samo ti ne. Danas nema precijenjenijeg igraca od Jude hahahaha
I da u ovoj Engleskoj nema mjesta za Fodena,Palmera i Trenta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.