Kerim je nivo kakav se vidja veoma rijetko. Za njega nije vazila ona “jos je junior, ne znamo kako ce se snaci u seniorima”.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2026, 14:38Stoji, ali nekad se prosto osjeti da će neki igrači izrasti u vrhunske. Kerim je debitovao za A reprezentaciju kao de facto junior, ali se znalo da će biti veliki igrač. Tarik je debitovao kao igrač Next Gena. Ja prvi sam hujao zbog toga, bilo mi je neozbiljno. Ali očito je da sam bio u krivu.LeCoq je napisao/la: ↑21 jul 2026, 14:20Tačno, s tim što ovaj trojac iz veznog reda još nije ozbiljno ni debitovao na seniorskom nivou.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2026, 13:57S Pejčinovićem će biti ono što će biti. Nama je ključno da ugrabimo trojac Ćatović-Topalović-Ličina. Bez klasnog špica se može igrati. Bez klasnih veznih možeš u špicu imati Van Bastena, ništa ti ne znači.
Pejčinović je u ovom trenutku jedini afirmisani senior, koji bi nas pojačao.
Dedu ne treba spominjati jer je već naš.
Za ove ostale realno vazi.
Skoro je neko dobro podsjetio - Burnic je upisao mnogo nastupa za mlade selekcije Njemacke.
Ja sam siguran da su svi oni kontaktirani i da radimo sve u nasoj moci da igraju za nas, sto i treba raditi. Cisto pisem malo realnosti jer su neki vec krenuli praviti postave sa juniorima u prvom sastavu i svrsavati na 11 imena kao da idemo po medalju sa njima.
Ne tako davno iste takve postave su se pravile sa Tahirovicem kao okosnicom veznog reda i evo sad gledamo kako se to odvija.