Mora da je bilo zajebano zaputiti se na gostovanje koje traje jedan (1) sat i petnaest (15) minuta. Još ako na to dodamo ultra opasnu grupu koja dolazi iz Tešnja, može vam se samo kapa skinuti. Svaka čast, vi ste broj 1 u državi.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:07A pogledaj sad ovo,inace Druga liga Bosne i Hercegovine.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Varajić ili ne ali prije dvije godine je bio najbolji stoper lige i to daleko van konkurencije, a pored toga i vi ste slinili da ga dovedetescholsey je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:50Klasičan varajić, vratio se gdje može.
Ali ipak.. često su vam top ove najave, de vidite koliko koštaju te lezbe što ih rade da ih Predsjednik kupi.![]()
Mislim da su kod nas pišonje, al svakako vaš mili predsjednik ne bira
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Jel primjećivala dronove Mossada nad baštom ovih dana?Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:57Popišana samo jadna Fadila koja mora sada sa sto maraka u poljoprivrednu apoteku da kupuje najlonavanti003 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:54De se ne brukaj ljudi vas pišaju,bez svega ste ostali brate gasi grupu i kreni pod drugim imenom i to je to a ne nastavit brukanjeThreeplanetrees je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:52Sram ih bilo Fadila u Drežnici zavađena sa komšijom ogradila kavade odbačenom starom koreografijom ovi joj u tri ujutru na prstima skidali plot da je komšija opet može vizat i hrakat po paprikama i patlidžanimaali dobro bar je fino čitati upise najvećih indijanaca u državi čast banjalučanima drugi svijet za ove mazlume
![]()
![]()
Mentalitet RA kao da su jucer osnovani.
Pa veca je bruka sto vam koreo zavrsi kod neke zene nego sto su vam ga oni uzeli. Ili ga cuvas poslije tekme ili ga unistis, pitaj hz gdje im je onaj najlon "smrt" sto je iso preko cjelog sjevra. Bas sam razocaran jednom pro bosanskom grupom kako je zglajsala
Pa veca je bruka sto vam koreo zavrsi kod neke zene nego sto su vam ga oni uzeli. Ili ga cuvas poslije tekme ili ga unistis, pitaj hz gdje im je onaj najlon "smrt" sto je iso preko cjelog sjevra. Bas sam razocaran jednom pro bosanskom grupom kako je zglajsala
Nisu Atomci ultra opasna grupa, ali su svakako opasnija od PL Fukara.NoProfit je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:16Mora da je bilo zajebano zaputiti se na gostovanje koje traje jedan (1) sat i petnaest (15) minuta. Još ako na to dodamo ultra opasnu grupu koja dolazi iz Tešnja, može vam se samo kapa skinuti. Svaka čast, vi ste broj 1 u državi.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:07A pogledaj sad ovo,inace Druga liga Bosne i Hercegovine.
![]()
![]()
Srce, čast i ponos!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Evo jel sam vidis koliko si glup?NoProfit je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:16Mora da je bilo zajebano zaputiti se na gostovanje koje traje jedan (1) sat i petnaest (15) minuta. Još ako na to dodamo ultra opasnu grupu koja dolazi iz Tešnja, može vam se samo kapa skinuti. Svaka čast, vi ste broj 1 u državi.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:07A pogledaj sad ovo,inace Druga liga Bosne i Hercegovine.
![]()
![]()
Jos samo poskoci da ih ujedu
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na kraju bas ispade da su i Poskoci i Hahari ozbiljnija i organizovanija grupa od PNN 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Combattente87
- Kontakt:
Ovi iz Pripjata jedva dočekali da zvanično izbore status premijerligaša i da krenu sa artiljerijom šabansko-kompleksaški-dječijih haubica....Satraše ljudi sa slikama gostovanja iz susjednog sela....Imam utisak da ljudi kad vide slike gdje su crveno crne siluete samo skroluju, totalno nebitni :S
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Smijesno je ovo postavljati i pripisivati Robijasima kojih se u tim momentima nije moglo 200 skupiti na jugu.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:25Evo jel sam vidis koliko si glup?NoProfit je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:16Mora da je bilo zajebano zaputiti se na gostovanje koje traje jedan (1) sat i petnaest (15) minuta. Još ako na to dodamo ultra opasnu grupu koja dolazi iz Tešnja, može vam se samo kapa skinuti. Svaka čast, vi ste broj 1 u državi.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:07A pogledaj sad ovo,inace Druga liga Bosne i Hercegovine.
![]()
![]()
80% ljudi na slici su simpatizeri sa zapada koji su dosli svojim autima na izlet i usput navijali.
- Threeplanetrees
Dobro je grupa zglajzala 150 ljudi u Moldaviji kroz Srbiju i Rumuniju. Da sam neki indijanac sada bi vam vadio slike od 30 Manijaka protiv Šerifa. To što vas uzbuđuju stvari koje su pravim navijačima sramota ne govori o nekoj grupi nego koliko ste van toga. Nastavite se blamirati ja sam završioSeher1921 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 19:23Mentalitet RA kao da su jucer osnovani.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Đe završio onaj Mulato iz Posušja 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Hah ko se javlja pazi ovo ko se javlja hahahahahahahah.
Pa vašoj navijačkoj grupi ne do Bog da neko u blizini tribine spomene Tekbir uskomešali biste se kao krmad u štali nakon sto u blizini udari grom.
Skakali bi jedni preko drugih to bi haos bio,imao bi Urgentni posla cijelu noć.
Mislim da vam sa Kupresa Tekbir idalje u glavi odzvanja i da ste nakon toga dobili tikove neke cim se spomene taj izraz.
Pa vašoj navijačkoj grupi ne do Bog da neko u blizini tribine spomene Tekbir uskomešali biste se kao krmad u štali nakon sto u blizini udari grom.
Skakali bi jedni preko drugih to bi haos bio,imao bi Urgentni posla cijelu noć.
Mislim da vam sa Kupresa Tekbir idalje u glavi odzvanja i da ste nakon toga dobili tikove neke cim se spomene taj izraz.
Ne izgleda dobro: Željezničar bez pobjede i protiv slovenačkog drugoligaša!

Edit : Nije krenulo dobro po Plave. Primljen je pogodak već u prvoj minuti iz prvog šuta na gol i Bistrica je došla do 1:0.
"ukupno mijenjano 5 puta. "
Edit : Nije krenulo dobro po Plave. Primljen je pogodak već u prvoj minuti iz prvog šuta na gol i Bistrica je došla do 1:0.
"ukupno mijenjano 5 puta. "
Zadnja izmjena: Turo, dana/u 21 jul 2026, 19:39, ukupno mijenjano 5 puta.
Ima li šta sa Bistričaka?
The saddest thing in life is wasted talent.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne izgleda dobro: Željezničar bez pobjede i protiv slovenačkog drugoligaša!

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nauči koristiti google, jel to nabijas postove kao MortemHz ili je on?
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 21 jul 2026, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim Spartak Subotica
Koalicija pitara i ovih genocidnih kerova iz BL. Kakva izlozba nakaza
Tacno se vidi da im i kriminalni klubovi mešetare međusobno kako u ligi tako i kupu
Tacno se vidi da im i kriminalni klubovi mešetare međusobno kako u ligi tako i kupu
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.