A brže bolje na internetu objavili attack members near their supporters club, kakvi mitomani. Šta ti je taj huliganizam.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:47A sto ciganija voli krasti po mostaru ovo u rumuniji nema
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Jedva cekam ove smradove na Bilinom.NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:55Gdje ste heroji, patriote , doktori nabijem vas na kitu
Smijesni ste mnogi, bracu vam ugasili i preuzimaju primati u Hercegovini, a vi jedete **** po forumu, dok vam se trocida uz pomoc ultrasa i skripara sunja cak do Tuzle
Malo rodjene zezam, jer su bezobrazni prema meni, al samo zbog tiga, inace sam razocaran pro BiH grupama
Ukoliko budete okretali glave za par godina cete svi osjetiti posljedice i nemojte se cuditi kad pocnu po Sarajevu da upadaju sa ikomsije i susjeti uz pomoc domacih izadjnika
Morate ultrase nasamarati ili cete ga popustiti svi za par godina, nisu ultrasi opasni, ali oni su prolazni punkt za 30 % drzave.
Naravno ako skupe muda da dodju.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Real se pojacao sa Pidronijem i Saricem
Bojis li se sad Interruu
Bojis li se sad Interruu
Hoćemo titulu, titulu na Koševu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Yebi ti to, Inter vodi protiv Basaksehira.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:24Real se pojacao sa Pidronijem i Saricem![]()
Bojis li se sad Interruu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Balavci iz Sirokog ? Sta ovo pokusavaju?
Zna se pravi ljudi iz Sirokog kako postuju Aliju i ljiljane, kako je bio docekan, nema potrebe da postavljamo opet? Na snimcima se moze cuti ‘Hocemo Aliju’ docek je bio srdacan itekako
Siroki Brijeg vazda bio uz ljiljane i Aliju , ove Covic sto je uhljebio ustashe svoje , to je druga prica
Zna se pravi ljudi iz Sirokog kako postuju Aliju i ljiljane, kako je bio docekan, nema potrebe da postavljamo opet? Na snimcima se moze cuti ‘Hocemo Aliju’ docek je bio srdacan itekako
Siroki Brijeg vazda bio uz ljiljane i Aliju , ove Covic sto je uhljebio ustashe svoje , to je druga prica
- Combattente87
- Kontakt:
Kakve to ima veze sa sadašnjom situacijom, ne samo u ŠB, nego u cijeloj Bosni!?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:37Balavci iz Sirokog ? Sta ovo pokusavaju?
Zna se pravi ljudi iz Sirokog kako postuju Aliju i ljiljane, kako je bio docekan, nema potrebe da postavljamo opet? Na snimcima se moze cuti ‘Hocemo Aliju’ docek je bio srdacan itekako![]()
Najveći miting ikada Alija je imao na trgu Krajine u BL, u Sarajevu je živjelo 100 k Srba, da ne spominjem.ostale gradove gdje se etnička slika skroz promjenila....
P.S sutra na Borca slobodno zategnite keca i Hajduk GG
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Smijali se našoj muci... Stvarno nevjerovatno koliko im se sve, za šta nas zajebavaju, vrati ko bumerangNa Grbavici će 13. augusta nastupiti popularni bend The Prodigy, te stadion Željezničara neće u potpunosti biti spreman do vikenda.
Zbog toga postoji mogućnost da se derbi pomjeru za srijedu, tačnije 19. august, što su prema informacijama Faktora i zatražili iz Željezničara.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Izvadi ga Nijaze 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Na arena1 igra zeleznicar
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Imaju svoj stadion ali nisu prioritet,e to je tuga 
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Slagali da su na pripremama. Igraju kl

- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel definitivno BSK igra u Krupi na Vrbasu.Combattente87 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:46Kakve to ima veze sa sadašnjom situacijom, ne samo u ŠB, nego u cijeloj Bosni!?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:37Balavci iz Sirokog ? Sta ovo pokusavaju?
Zna se pravi ljudi iz Sirokog kako postuju Aliju i ljiljane, kako je bio docekan, nema potrebe da postavljamo opet? Na snimcima se moze cuti ‘Hocemo Aliju’ docek je bio srdacan itekako![]()
Najveći miting ikada Alija je imao na trgu Krajine u BL, u Sarajevu je živjelo 100 k Srba, da ne spominjem.ostale gradove gdje se etnička slika skroz promjenila....
P.S sutra na Borca slobodno zategnite keca i Hajduk GG![]()
Doktor za retardaciju.
Jos moraju ocistiti i pripremiti stadion za koncertNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:09Imaju svoj stadion ali nisu prioritet,e to je tuga![]()
Tako će biti sigurno i u budućnosti, a već je dogovorena radna akcija u petak 24.07. od 17 sati na stadionu Grbavica.
Pozvali su sve navijače i simpatizere kluba da se pojave, te da pomognu svom klubu u pripremi stadiona za nove izazove i utakmice.
- Ovom radnom akcijom ćemo pomoći našem klubu i minimizirati troškove koji su bili planirani da se izdvoje za uređenje određenih stvari oko samog terena i tribina, te ćemo na taj način doprinijeti boljem ugođaju za sve nas na našoj Grbavici tokom odigravanja prve utakmice, koja je za neke dvije sedmice.
Mjesto sastajanja svih onih koji žele doći i pomoći će biti od 16:50 h do 17:00 h ispred Fan Shopa FK Željezničar.
(Ako neko bude želio, može nam se priključiti i malo kasnije)
Detaljan plan aktivnosti i radnih zadataka će biti predstavljen po dolasku na okupljanje - naveli su navijači Željezničara.
- Combattente87
- Kontakt:
Ne znam da ti kažem doktore sa sigurnošću, ja sam inače iz kraja odakle je BSK, malo sam se raspitivao kod trenera omladinskih selekcija i zadnja info je da se igra u Krupi...DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:15Jel definitivno BSK igra u Krupi na Vrbasu.Combattente87 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:46Kakve to ima veze sa sadašnjom situacijom, ne samo u ŠB, nego u cijeloj Bosni!?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:37Balavci iz Sirokog ? Sta ovo pokusavaju?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- BatistutA19
- Kontakt:
Ko kaze da nema Železnicara u Europi ,doduse ovi su iz Panceva ali hajd slicno je to,kakav je ovo stadion a onda nama traze nesto 

- BatistutA19
- Kontakt:
Pa prijavili su Krupu nemaju gdje drugo igrat ,ja sam i zaboravio kakav je to stadion.Znam samo da nije prirodna trava i da ima nesto tribina ali njima dovoljno.Reflektori im nisu potrebni u prvoj sezoni Wwin lige BiH .
Velik si Zeljo
BatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:24Ko kaze da nema Železnicara u Europi ,doduse ovi su iz Panceva ali hajd slicno je to,kakav je ovo stadion a onda nama traze nesto![]()
Zeljo Pancevo igra bolje protiv Brage nego nasi klubovi protiv puno slabijih ekipa. Ovo sto gledam kod nas bi bili kanditat za titulu
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Combattente87 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:21Ne znam da ti kažem doktore sa sigurnošću, ja sam inače iz kraja odakle je BSK, malo sam se raspitivao kod trenera omladinskih selekcija i zadnja info je da se igra u Krupi...DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:15Jel definitivno BSK igra u Krupi na Vrbasu.Combattente87 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 20:46
Kakve to ima veze sa sadašnjom situacijom, ne samo u ŠB, nego u cijeloj Bosni!?
Znam da se ovde razvlaćila priča o Krupi pa reko da nije negdje to ozvaničeno.
Ako Borac ne izbori ligašku fazu KL, ne vidim razlog zašto ne bi mogli igrati u BL.
Doktor za retardaciju.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doveli dva igrača platili obeštećenje za jednog 200.000€ a za drugog 500.000€NoDi80 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:28Velik si Zeljo
BatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 21:24Ko kaze da nema Železnicara u Europi ,doduse ovi su iz Panceva ali hajd slicno je to,kakav je ovo stadion a onda nama traze nesto![]()
Zeljo Pancevo igra bolje protiv Brage nego nasi klubovi protiv puno slabijih ekipa. Ovo sto gledam kod nas bi bili kanditat za titulu
Doktor za retardaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.