NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 04 avg 2026, 15:11

Da malo oživimo temu pred novu sezonu.

Fantasy all time lista na slici ispod.

slika

Elmo idalje ubjedljivo prvi, iza njega sam ja kao drugi i tu je manje više ista meta isto odstojanje unazad 7-8 godina. Malo se približim, malo se on odmakne i tako u nedogled. Ali evo napokon i promjena u top 3, Tuzlak sa svojom drugom titulom skočio na treće mjesto najboljih igrača ove lige ikad. Velika je gužva od 4. od 9. mjesta, svi su u par bodova i to su igrači koji čine okosnicu lige skoro od početka još skupa sa Dadom i Blahom koji kvalitetom zaostaju, ali su tu s nama već 14 godina. Amarinho se nedavno priključio i sa dva nastupa u playoffu u zadnje dvije godine pokazao potencijal.

Nažalost, kad_kako nas je prerano napustio i ostajemo bez dvostrukog šampiona ove lige u 15toj sezoni, ali sjećat ćemo ga se po rekordima i na ovoj listi će se uvijek vrtiti njegov nick i dok se igra ova liga bit će zapamćen.

Muhamed će biti novi igrač u 15toj sezoni, sa dosta iskustva i osvojenom drugom ligom sigurno je pojačanje, uz njega je i Palke koji je prošle godine bio rookie i bio je poprilično aktivan, tako da mislim da će se liga dosta popraviti kvalitetom.

Nadam se da su ostali učesnici iz prošlih sezona tu i da slavimo uskoro deceniju i po igranja ove lige, što je izuzetno velik uspjeh.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 11 avg 2026, 23:15

Edin TM87 je napisao/la:
04 avg 2026, 15:11
Da malo oživimo temu pred novu sezonu.

Fantasy all time lista na slici ispod.

slika

Elmo idalje ubjedljivo prvi, iza njega sam ja kao drugi i tu je manje više ista meta isto odstojanje unazad 7-8 godina. Malo se približim, malo se on odmakne i tako u nedogled. Ali evo napokon i promjena u top 3, Tuzlak sa svojom drugom titulom skočio na treće mjesto najboljih igrača ove lige ikad. Velika je gužva od 4. od 9. mjesta, svi su u par bodova i to su igrači koji čine okosnicu lige skoro od početka još skupa sa Dadom i Blahom koji kvalitetom zaostaju, ali su tu s nama već 14 godina. Amarinho se nedavno priključio i sa dva nastupa u playoffu u zadnje dvije godine pokazao potencijal.

Nažalost, kad_kako nas je prerano napustio i ostajemo bez dvostrukog šampiona ove lige u 15toj sezoni, ali sjećat ćemo ga se po rekordima i na ovoj listi će se uvijek vrtiti njegov nick i dok se igra ova liga bit će zapamćen.

Muhamed će biti novi igrač u 15toj sezoni, sa dosta iskustva i osvojenom drugom ligom sigurno je pojačanje, uz njega je i Palke koji je prošle godine bio rookie i bio je poprilično aktivan, tako da mislim da će se liga dosta popraviti kvalitetom.

Nadam se da su ostali učesnici iz prošlih sezona tu i da slavimo uskoro deceniju i po igranja ove lige, što je izuzetno velik uspjeh.
Kada se planira pocetak fantasy liga za ovaj forum :D
Visça el Barça

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 avg 2026, 14:17

Provjeri sa nekim što je igrao drugu ligu prošle godine, obično oni krenu u prozivku pred sami početak.

Muhamedhulk, pošalji yahoo mail u pp da pošaljem commisioneru da te ubaci vamo kod nas.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 avg 2026, 19:45

jeste li skontali kad će biti draft?

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 16 avg 2026, 20:24

Eto ko je glavni u drugoj ligi,ja sam zainteresiran za prikljucenje
Visça el Barça

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []