KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Mnogo slabiji u odnosu na prošlu sezonu, a i ono nije bio bog zna koji nivo.
Ma zavrsena su jos 2 igraca , mada mislim da ce doci jos 4 minimum
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nije u ovom trenutku nista jos zavrseno, cekaju se velike informacije za narednu sedmicu. Bice zanimljivo vidjeti na sta ce sve da izadje. Ja licno i samo vjerujem u Darija, da ce na kraju biti sve ok. On sve bira, slaze. Ima viziju definitivno.
Da li ce uspjeti da poslozi sve, tomje druga prica, ali definitivno ima ideju sta i kako ce izgledati Bosna naredne sezone. Dugovi su preogromni.
Da li ce uspjeti da poslozi sve, tomje druga prica, ali definitivno ima ideju sta i kako ce izgledati Bosna naredne sezone. Dugovi su preogromni.
ima li kakve masine na pomolu ili ovo do sad su najbolji koji bi trebali doci?DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 avg 2026, 08:14Nije u ovom trenutku nista jos zavrseno, cekaju se velike informacije za narednu sedmicu. Bice zanimljivo vidjeti na sta ce sve da izadje. Ja licno i samo vjerujem u Darija, da ce na kraju biti sve ok. On sve bira, slaze. Ima viziju definitivno.
Ovaj roster zasad vise naginje onom od prije dvije godine s kojim se osvojila aba2 liga, nego na ovaj proslogodisnji. Upitno je moze li i hoce li Talic doprinijeti vise od Lukea, Gholston od Westa, Domask od Lutetea, Vrabac od tadasnjeg Vrabca, Islamovic od Delalica, Popovic od Kovacevica itd. Neki sigurno hoce vise, ali neki ce i manje. Tako da, treba ovdje dovesti nekog ko ce zamijeniti i nadomjestiti Plummera, Atica i Younga. Ako to urade - moguce je sve, a ako ne - opstanak treba biti jedini cilj i to je to.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sve mi to zvuči na onu u sportu često rabljenu floskulu da ne igraju pojedinci nego tim, što u prevodu pretežno znači polovnjaci sa hercom koji su spremni da se pobiju, pa šta bude. Iskreno sam očekivao upgrade u odnosu na prošlu sezonu kada je riječ o profilu i klasi igrača, a ispade da ćemo se suočiti s debelom downgradeom.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 avg 2026, 08:14Nije u ovom trenutku nista jos zavrseno, cekaju se velike informacije za narednu sedmicu. Bice zanimljivo vidjeti na sta ce sve da izadje. Ja licno i samo vjerujem u Darija, da ce na kraju biti sve ok. On sve bira, slaze. Ima viziju definitivno.
Ne treba jos nista suditi. Realno gledano onaj roster od prosle sezone je blago receno smece. Ovdje mnogi dizu u nebo Plummera ali isto tako treba reci da je lik sutao ko lud i pored toga sto ga nije islo. Ali daleko od toga, ubjedjen sam da bi mnogo vise dao da je Bosna imala playa kako treba jer cijelu sezonu se igralo bez playa (prinudno je i Plummer to igrao i onda si covjeka previse trosio). Kud ces vise kad je West najvise pokazao od playeva. Sto se tice ove sezone, trenutni kadar ne djeluje optimisticno ali ako dovedu dva scorera, nosioca igre, slika ovog kadra se drasticno mijenja. Bosni prije svega trebaju suteri! Ni pod razno Gegica dovoditi. Lik je mentalni patuljak, kosarkaski IQ na nivou kretena, sut katastrofalan. Jedini segment u kojem je Gegic ok je odbrana ostalo sve lose (ovo su rijeci jednog poznatog agenta s kojim 100% dijelim misljenje). Ovom kadru su potrebna jos 3-4 igraca od cega se nadam da ce biti dvojica ubice. Znal se kad ce novi dresovi biti pusteni u prodaju?
- svrakino1921
- Kontakt:

OKK Sloboda nastavlja sa slaganjem rostera za predstojeću sezonu, a novo pojačanje tuzlanskog kluba je Asim Gutić, reprezentativac Bosne i Hercegovine koji se vraća u Mejdan.
Dvadesetčetverogodišnji bek u Slobodu dolazi iz Bosne, s kojom je tokom prethodne dvije sezone ostvario zapažene uspjehe.
Tokom boravka u sarajevskom klubu osvojio je ABA 2 ligu, Kup Bosne i Hercegovine i titulu prvaka BiH, a imao je priliku nastupati i u ABA ligi.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Prema onome sto su mi u nedjelju rekli vrlo ozbiljni ljudi kojima beskrajno vjerujem, na stolu su trenutno dvije opcije. Sto je najludje, prva opcija je cak izglednija, a ona glasi da ce Bosna imati jedan od najjacih timova poslije rata, cak i jaca od onog tima koji je igrao Eurocup sa Zdovcom. Druga opcija koja je manje izgledna je opcija u kojoj cemo imati itekako konkurentan tim koji ce svima skupo prodati kozu. E sad je nase da cekamo pocetak naredne sedmice kada bi neke stvari definitivno mogle biti jasnije i poznate.JHam je napisao/la: ↑04 avg 2026, 12:06ima li kakve masine na pomolu ili ovo do sad su najbolji koji bi trebali doci?DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 avg 2026, 08:14Nije u ovom trenutku nista jos zavrseno, cekaju se velike informacije za narednu sedmicu. Bice zanimljivo vidjeti na sta ce sve da izadje. Ja licno i samo vjerujem u Darija, da ce na kraju biti sve ok. On sve bira, slaze. Ima viziju definitivno.
Meet a girl who'll make your night
She's in your city and she's ready - No Selfie
https://MeetPrettyGirls.com
Find a companion for the night
NEW GIRLS
Mistress Ivanka
Kayden Kross
Hanna Zuki
Phoenix Marie
Adeline Flores
Brianna Bums
Mistress Arina
Eternity Endless
Lily Rader
Eternity Endless
Anna Morison
Mia Candy
Mia Khalifa
https://MeetPrettyGirls.com
Find a companion for the night
NEW GIRLS
Mistress Ivanka
Kayden Kross
Hanna Zuki
Phoenix Marie
Adeline Flores
Brianna Bums
Mistress Arina
Eternity Endless
Lily Rader
Eternity Endless
Anna Morison
Mia Candy
Mia Khalifa
https://****.com - [url=https://****.com/girl/kacy-79.html]Kacy[/url] [url=https://****.com/girl/mia-98.html]Mia[/url] [url=https://****.com/girl/mia-98.html]Mia[/url] [url=https://****.com/girl/kriss-kiss-66.html]Kriss Kiss[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Dating Without Fake Profiles [/url]
Za stoju ga nahvali Bogilovic ko da je sam vodio Bosnu do trofeja i sad to isto ide odradit Slobodi na brzake. Sva sreca pa Guta mu nije imo vise platitsvrakino1921 je napisao/la: ↑04 avg 2026, 21:17
OKK Sloboda nastavlja sa slaganjem rostera za predstojeću sezonu, a novo pojačanje tuzlanskog kluba je Asim Gutić, reprezentativac Bosne i Hercegovine koji se vraća u Mejdan.
Dvadesetčetverogodišnji bek u Slobodu dolazi iz Bosne, s kojom je tokom prethodne dvije sezone ostvario zapažene uspjehe.
Tokom boravka u sarajevskom klubu osvojio je ABA 2 ligu, Kup Bosne i Hercegovine i titulu prvaka BiH, a imao je priliku nastupati i u ABA ligi.
'Politička elita u BiH se sastoji od veze između politike, biznisa, organizovanog kriminala i medija. Njihov glavni interes je mogu li ukrasti i zadržati sve što pokradu bez ikakve odgovornosti. Ništa što im EU nudi nije bolje od toga.' by US Congress
Reci ti tim svojim ozbiljnim ahbabima da bacaju bombe ko Bosko Buha '43-ce. I to nasli tebe bombardovat a znaju da si daj hard navijac. Dje ce im dusaDirkNowitzki je napisao/la: ↑04 avg 2026, 23:25Prema onome sto su mi u nedjelju rekli vrlo ozbiljni ljudi kojima beskrajno vjerujem, na stolu su trenutno dvije opcije. Sto je najludje, prva opcija je cak izglednija, a ona glasi da ce Bosna imati jedan od najjacih timova poslije rata, cak i jaca od onog tima koji je igrao Eurocup sa Zdovcom. Druga opcija koja je manje izgledna je opcija u kojoj cemo imati itekako konkurentan tim koji ce svima skupo prodati kozu. E sad je nase da cekamo pocetak naredne sedmice kada bi neke stvari definitivno mogle biti jasnije i poznate.JHam je napisao/la: ↑04 avg 2026, 12:06ima li kakve masine na pomolu ili ovo do sad su najbolji koji bi trebali doci?DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 avg 2026, 08:14Nije u ovom trenutku nista jos zavrseno, cekaju se velike informacije za narednu sedmicu. Bice zanimljivo vidjeti na sta ce sve da izadje. Ja licno i samo vjerujem u Darija, da ce na kraju biti sve ok. On sve bira, slaze. Ima viziju definitivno.
'Politička elita u BiH se sastoji od veze između politike, biznisa, organizovanog kriminala i medija. Njihov glavni interes je mogu li ukrasti i zadržati sve što pokradu bez ikakve odgovornosti. Ništa što im EU nudi nije bolje od toga.' by US Congress
Za tu prvu opciju bi prvo morali otpustiti pola ovih koje su tek potpisali.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 avg 2026, 23:25Prema onome sto su mi u nedjelju rekli vrlo ozbiljni ljudi kojima beskrajno vjerujem, na stolu su trenutno dvije opcije. Sto je najludje, prva opcija je cak izglednija, a ona glasi da ce Bosna imati jedan od najjacih timova poslije rata, cak i jaca od onog tima koji je igrao Eurocup sa Zdovcom. Druga opcija koja je manje izgledna je opcija u kojoj cemo imati itekako konkurentan tim koji ce svima skupo prodati kozu. E sad je nase da cekamo pocetak naredne sedmice kada bi neke stvari definitivno mogle biti jasnije i poznate.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Bit cemo konkurentni opet
Ne vjerujem dok ne vidim ovo zasad je u najbolju ruku mid
Mene uvijek tangira kad se dovodi previse igraca sa losim procentima suta za 3
Mene uvijek tangira kad se dovodi previse igraca sa losim procentima suta za 3
Ma ovo je mnogo bolje nego vecina igraca u proslog sezoni ovdje fale 3 igraca da bude ko bombon sve , na vecini pozicija smo mnogo bolje popunjeni nego lani
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Meni se ne cini tako al ajd vidjecemo.Bio bih najsretniji da je to istina.Ja stvarno imam jako nisko misljenje o Vrabcu a i o amerikancima bez suta za 3 haha
Iduci igraci moraju biti elitni nosioci igre sto se kaze kod nas kapitalci
jak plej, krilni centar, i 6i igrac i vec imas dosta jacu ekipu nego prosle sezone, ali hajde da vidimo sta ce se dovesti
Ovaj teletabis je u Bosni imao lijepu platu, a učinak nula.Asim Gutić napustio Bosnu i potpisao za Slobodu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dirke obraduj raju

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.