Jeste. Ne žive mu roditelji u Berlinu..DzaniMehmet je napisao/la: ↑05 avg 2026, 11:16Bliza mu je ambasada u Berlinu nego Konzulat u Minhenu od WolfsburgaMiranGlasnic je napisao/la: ↑05 avg 2026, 11:09Dug je put od prvog kontakta do bosanskohercegovačkog konzulata u Minhenu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Licina isto nije igrao protiv Chelsea, haman ce mu biti sezona kao Esmirova prva u PSV. Par utakmica po desetak minuta. Ali realno i kao takav mislim da zasluzuje poziv na neke utakmice da ga osiguramo. Samo mu mozemo pomoc i ubrzat da dodje do nivoa rotacije s nekim.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ne može Adin konkurisati na krilu…za njega su Esmir i Amar bogovi fudbala. On mora naći drugu poziciju i adaptirati se.eleGancy je napisao/la: ↑05 avg 2026, 16:02Licina isto nije igrao protiv Chelsea, haman ce mu biti sezona kao Esmirova prva u PSV. Par utakmica po desetak minuta. Ali realno i kao takav mislim da zasluzuje poziv na neke utakmice da ga osiguramo. Samo mu mozemo pomoc i ubrzat da dodje do nivoa rotacije s nekim.
Ličini bi bila premija da odigra sezonu za Juventus s učinkom kao Esmir za PSV. Vjerovatnija je neka posudba.eleGancy je napisao/la: ↑05 avg 2026, 16:02Licina isto nije igrao protiv Chelsea, haman ce mu biti sezona kao Esmirova prva u PSV. Par utakmica po desetak minuta. Ali realno i kao takav mislim da zasluzuje poziv na neke utakmice da ga osiguramo. Samo mu mozemo pomoc i ubrzat da dodje do nivoa rotacije s nekim.
Da hoce Licinu Juventus negdje prodati, kao sto su uradili sa Muharemovicem. U neki manji klub bez pritiska, to bi bilo idealno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Alajbegović je mlađi a već bolji nego što će Ličina ikad biti. Igračima koji se odluče za Bosnu i Hercegovinu se obeća mjesto i ne možeš ih se poslije riješiti i kad su rezerve Sturma i Zaragose koja je ispala u 3. ligu. Ličina može biti klupa u drugoj ligi ali i njeg se više nećemo riješiti.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mi moramo širiti bazen a ne se držati one seljačke da reprezentacija treba biti ko zemljoradnička zadruga. Svaki igrač koji je iole dobar treba biti završen ako za to postoji i najmanja mogućnost. Ličina mora biti u vrhu liste ciljeva jer nema puno igrača bh ili bošnjačkog porijekla koji u 19. godini dio ekipe klubova poput Juventusa
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Ličina ce igrati za Nextgen, 3 liga, što nije uopste loše za dalju karijeru.
Iz te ekipe su dalje otišli Muharemović, Soule, De Winter, Huijsen, Fagioli, Mbangula, Savona itd.
Bukvalno ekipa za pravljenje novca.
Ono sto sam ja primjetio kod Ličine je da mu je defanziva katastrofa, tako mozes igrati u omladinskim kategorijama.
nista nije pokazao da bi dobio poziv u A-selekciju. necemo napraviti sprdacinu od reprezentacije. moze u U-21 jedino.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:08Mi moramo širiti bazen a ne se držati one seljačke da reprezentacija treba biti ko zemljoradnička zadruga. Svaki igrač koji je iole dobar treba biti završen ako za to postoji i najmanja mogućnost. Ličina mora biti u vrhu liste ciljeva jer nema puno igrača bh ili bošnjačkog porijekla koji u 19. godini dio ekipe klubova poput Juventusa
Ne bi ga vodili na turneju da ga hoce dalje poslat. Ili ce igrat prelazno Next Gen i nebitne utakmice za prvi tim.
Meni se cini da je igrac tipa Olisea, a i primarna pozicija mu je ofanzivni vezni. To moramo poceti igrati jer imamo i Mahmica.
Ali definitivno ako bude igrao samo Next Gen nije to to. I Tarik je morao otici u Seriu B sezonu.
Meni se cini da je igrac tipa Olisea, a i primarna pozicija mu je ofanzivni vezni. To moramo poceti igrati jer imamo i Mahmica.
Ali definitivno ako bude igrao samo Next Gen nije to to. I Tarik je morao otici u Seriu B sezonu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
nije ni muharemović kad je debitovao iz next gen-adena24 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:24nista nije pokazao da bi dobio poziv u A-selekciju. necemo napraviti sprdacinu od reprezentacije. moze u U-21 jedino.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:08Mi moramo širiti bazen a ne se držati one seljačke da reprezentacija treba biti ko zemljoradnička zadruga. Svaki igrač koji je iole dobar treba biti završen ako za to postoji i najmanja mogućnost. Ličina mora biti u vrhu liste ciljeva jer nema puno igrača bh ili bošnjačkog porijekla koji u 19. godini dio ekipe klubova poput Juventusa
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Lažove. Tarik Muharemović je bio naš najbolji u21 reprezentativac. Igrao je redovno za tu NextGen ekipu i zaslužio poziv. Lažovčino.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:37nije ni muharemović kad je debitovao iz next gen-adena24 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:24nista nije pokazao da bi dobio poziv u A-selekciju. necemo napraviti sprdacinu od reprezentacije. moze u U-21 jedino.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:08Mi moramo širiti bazen a ne se držati one seljačke da reprezentacija treba biti ko zemljoradnička zadruga. Svaki igrač koji je iole dobar treba biti završen ako za to postoji i najmanja mogućnost. Ličina mora biti u vrhu liste ciljeva jer nema puno igrača bh ili bošnjačkog porijekla koji u 19. godini dio ekipe klubova poput Juventusa
- Beduin
- Kontakt:
Ovo postaje apaurdno i spominjati jer svi znamo da ovaj SS radi upravo tako, vrbuju, dovode i isprobavaju pa ko zasluzi. Neki se tu vrte dok im se ne nadje bolja zamjena, a ne ista.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:08Mi moramo širiti bazen a ne se držati one seljačke da reprezentacija treba biti ko zemljoradnička zadruga. Svaki igrač koji je iole dobar treba biti završen ako za to postoji i najmanja mogućnost. Ličina mora biti u vrhu liste ciljeva jer nema puno igrača bh ili bošnjačkog porijekla koji u 19. godini dio ekipe klubova poput Juventusa
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
eto govori ti covjek gore, tarik je igrao U21 i tako zasluzioPeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:37nije ni muharemović kad je debitovao iz next gen-adena24 je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:24nista nije pokazao da bi dobio poziv u A-selekciju. necemo napraviti sprdacinu od reprezentacije. moze u U-21 jedino.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:08Mi moramo širiti bazen a ne se držati one seljačke da reprezentacija treba biti ko zemljoradnička zadruga. Svaki igrač koji je iole dobar treba biti završen ako za to postoji i najmanja mogućnost. Ličina mora biti u vrhu liste ciljeva jer nema puno igrača bh ili bošnjačkog porijekla koji u 19. godini dio ekipe klubova poput Juventusa
Muhamed Buljubašić na posudbu u drugu tursku ligu. Katastrofa stvarno šta rade ti idioti koji guraju mlade igrače u Tursku. Šteta, to je igrač koji bi nam profilom itekako odgovarao i dobro došao da je bar redovno igrao u nekom prosječnom klubu.
To se gleda samo novac i za igraca i za agenta. Umjesto da se kladi na sebe pa da ode u jednu Cesku (kao Memic naprimjer), ovi izaberu zagarontavan novac. Naravno veliki je rizik izabrati ovu prvu opciju, tako da mozda i neke nemozes kriviti, al je steta zaista jer se to desi kod 90% domaci talenata. Da bude obrnuto, mozda bi imali redovno talenti sto su uzrasli u domacu ligu koji bi mogli za repku. Od svaki pet sest pojavi se jedan. Ovako skoro niko. Isto tako nemora odma proraditi. Dosta se desi da tek pronadze formu u neki 25+ godina. A u Turskoj, nema sanse ni za to, cim odes tamo, ode ti karijera.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Šta lažem? Je li igrao za prvi tim Juventusa ili je igrao za Next Gen? Frajer s kojim polemišem, dakle ne s tobom gospodine poklopac, je tvrdio da se ne treba zvati igrač u A reprezentaciju ako igra za Next Gen, odnosno u Serie C. Ja sam ga samo podsjetio da je Muharemović pozvan u A reprzentaciju iz Next Gena.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:39
Lažove. Tarik Muharemović je bio naš najbolji u21 reprezentativac. Igrao je redovno za tu NextGen ekipu i zaslužio poziv. Lažovčino.
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Sad si me bacio u nostalgiju. Steta za ovu lijepu facu, da je bogdom ispod haube sve štimalo i dan danas bi igrao i ubijao. Za mene downhill zbog kojeg najviše žalim.
Licina djeluje kao neko ko zna lopte ali danasnji fudbal trazi da znas i odbrane i da znas i trcati. Ako to dvoje dovede na nivo moze imati odlicnu karijeru, ako ne onda ce propasti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Tarik Muharemović je bio najbolji igrač u21 selekcije dok je igrao za NextGen. I tako je zaslužio poziv. Adin je igrač rotacije za u19 njemačke uz tek desetak nastupa za NextGen.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 18:20Šta lažem? Je li igrao za prvi tim Juventusa ili je igrao za Next Gen? Frajer s kojim polemišem, dakle ne s tobom gospodine poklopac, je tvrdio da se ne treba zvati igrač u A reprezentaciju ako igra za Next Gen, odnosno u Serie C. Ja sam ga samo podsjetio da je Muharemović pozvan u A reprzentaciju iz Next Gena.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 avg 2026, 17:39
Lažove. Tarik Muharemović je bio naš najbolji u21 reprezentativac. Igrao je redovno za tu NextGen ekipu i zaslužio poziv. Lažovčino.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Proximic i 21 gost.