Najnormalniji transfer izmedju sezona ne vidim razlog da se ne potvrdi
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Cautinho
- Kontakt:
Bilo kako bilo , ja sam dostupan nije bitno gdje , samo javite ako ima negdje mjesto da mozemo poceti tipovati na vrijeme
Keep walking.
Treba li nekoj ekipi iz prve lige igrac,ja sam dostupan trenutno
Visça el Barça
- VivaLaStella
- Kontakt:
Eto ova dvojica iznad u Mislish, mene u Pivopije. Problem riješen
fīat iūstitia ruat cælum
tyelo dvizhetsya bez krovi, sily nyet, ostalas' volya
Tebe sam prebacio u Pivopije, Cautinha u Mislish , a markinho ce jos malo da pricekaVivaLaStella je napisao/la: ↑18 avg 2026, 16:13Eto ova dvojica iznad u Mislish, mene u Pivopije. Problem riješen
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- __Liedson__
- Kontakt:
Ubaci i njega kod nas da je od prvog kola tu kad vec tevezitu ne das
- VivaLaStella
- Kontakt:
Malo je bezveze da se igrači suspenduju tako dugo, a fali nam igraca
fīat iūstitia ruat cælum
Nikakva steta vjeruj mi, svakako su to neaktivni igraci, ovako im dajemo sansu ako hoce da igraju uopste, a meni daje sliku aktivnosti lige, par sezona sam trpio to dok sam imao pomoc u savezu ali sad otkako sam radim sve luksuz je dopustiti javasluk, ako sam ja blentav pa ovo sve radim onda brate ispostuj jednom sedmicno da se logujes...
Ja pamtim i kad nije bilo mobilnih da ti zazvoni u dzepu i da u svakom momentu se mozes logovati , nego se islo u internet klub, tako da fakat u danasnji vakat nema opravdanja, ja ovo radim jos uvijek zbog ljudi koji hoce da igraju, a bgmi ovi koji propuste toliko utakmica u sezoni ce da odmore i da skontaju hoce li da igraju.
Ja pamtim i kad nije bilo mobilnih da ti zazvoni u dzepu i da u svakom momentu se mozes logovati , nego se islo u internet klub, tako da fakat u danasnji vakat nema opravdanja, ja ovo radim jos uvijek zbog ljudi koji hoce da igraju, a bgmi ovi koji propuste toliko utakmica u sezoni ce da odmore i da skontaju hoce li da igraju.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da li je savez kompletirao sastav ekipa za novu sezonu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto si ugasio FK Formulu ako si tako dobar lik?deyo je napisao/la: ↑24 avg 2026, 12:02Nikakva steta vjeruj mi, svakako su to neaktivni igraci, ovako im dajemo sansu ako hoce da igraju uopste, a meni daje sliku aktivnosti lige, par sezona sam trpio to dok sam imao pomoc u savezu ali sad otkako sam radim sve luksuz je dopustiti javasluk, ako sam ja blentav pa ovo sve radim onda brate ispostuj jednom sedmicno da se logujes...
ima mjesta za jednu ako mozes okupiti 3 igraca BHF aktivirat cemo vasOmerbavarac je napisao/la: ↑24 avg 2026, 23:24Da li je savez kompletirao sastav ekipa za novu sezonu?
a ako mislis samo za sebe i to mozemo rijesiti
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Eh otkad nisam čuo za internet klub, današnja djeca nemaju predstavu šta bi to moglo biti, a nama je bilo kad uplatiš sat vremena tamo, to je najbolji sat u mjesecu. Još ako ima kakav rođendan, pa nas dođe 10 i raspalimo CS-a 5 na 5 u internet klubu, pa to je bilo sve.deyo je napisao/la: ↑24 avg 2026, 12:02Nikakva steta vjeruj mi, svakako su to neaktivni igraci, ovako im dajemo sansu ako hoce da igraju uopste, a meni daje sliku aktivnosti lige, par sezona sam trpio to dok sam imao pomoc u savezu ali sad otkako sam radim sve luksuz je dopustiti javasluk, ako sam ja blentav pa ovo sve radim onda brate ispostuj jednom sedmicno da se logujes...
A danas je život nenormalan postao jbg...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Danas ih imas u Južnoj Koreji, doduse to su sad Gamers klubovi, gdje su ljudi ulozili i citave zgrade napravili sa napucanim mašinama gdje imas uslugu kuhane hrane , al to je Koreja oni imaju jaku gamersku tradicijuEdin TM87 je napisao/la: ↑26 avg 2026, 14:12Eh otkad nisam čuo za internet klub, današnja djeca nemaju predstavu šta bi to moglo biti, a nama je bilo kad uplatiš sat vremena tamo, to je najbolji sat u mjesecu. Još ako ima kakav rođendan, pa nas dođe 10 i raspalimo CS-a 5 na 5 u internet klubu, pa to je bilo sve.deyo je napisao/la: ↑24 avg 2026, 12:02Nikakva steta vjeruj mi, svakako su to neaktivni igraci, ovako im dajemo sansu ako hoce da igraju uopste, a meni daje sliku aktivnosti lige, par sezona sam trpio to dok sam imao pomoc u savezu ali sad otkako sam radim sve luksuz je dopustiti javasluk, ako sam ja blentav pa ovo sve radim onda brate ispostuj jednom sedmicno da se logujes...
A danas je život nenormalan postao jbg...
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
10.BH Fanaticos

Omerbavarac©
harry_90
centre forward
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- Centre forward
- Kontakt:
Halaliti nećemo prošlu sezonu. Poyy. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kada pocinje ova nasa liga.Izmace nam titula za dlaku,medjusobni omjer odluci.
Ove godine juris na trecu titulu
Ove godine juris na trecu titulu
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Jesi me prebacio u Mislishdeyo je napisao/la: ↑26 avg 2026, 15:29Danas ih imas u Južnoj Koreji, doduse to su sad Gamers klubovi, gdje su ljudi ulozili i citave zgrade napravili sa napucanim mašinama gdje imas uslugu kuhane hrane , al to je Koreja oni imaju jaku gamersku tradicijuEdin TM87 je napisao/la: ↑26 avg 2026, 14:12Eh otkad nisam čuo za internet klub, današnja djeca nemaju predstavu šta bi to moglo biti, a nama je bilo kad uplatiš sat vremena tamo, to je najbolji sat u mjesecu. Još ako ima kakav rođendan, pa nas dođe 10 i raspalimo CS-a 5 na 5 u internet klubu, pa to je bilo sve.deyo je napisao/la: ↑24 avg 2026, 12:02Nikakva steta vjeruj mi, svakako su to neaktivni igraci, ovako im dajemo sansu ako hoce da igraju uopste, a meni daje sliku aktivnosti lige, par sezona sam trpio to dok sam imao pomoc u savezu ali sad otkako sam radim sve luksuz je dopustiti javasluk, ako sam ja blentav pa ovo sve radim onda brate ispostuj jednom sedmicno da se logujes...
A danas je život nenormalan postao jbg...![]()
Visça el Barça
- Pensioner26
- Kontakt:
Naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.